Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Calvin Klein Klein Eternity Night is een zeer vrouwelijk en inspirerend parfum voor de vrouw die zelfbewust en verleidelijk lijkt en haar sensualiteit leeft. Bloemig en toch fris, de geur verheft zich als een aura van passie boven de drager en wordt een gevoel, een emotie die het leven bepaalt. De top noot combineert de beste essences van roze peper, wilde bessen en rijpe pruimen. In het hart dansen Frangipani, Glycinia en Jasmijn een bedovervallende dans. Niet minder exclusief en gracieus is de basis die de aandacht trekt met muskus, sandelhout en tonkabonen, en bij Calvin Klein Eternity Night zorgt het voor een langdurige geur op de huid. Een vleugje avontuurlijkheid zit in de lucht als ze de nuance op haar huid spuit en de hoofden van mannen kronkelt. Ze wil niet verleid worden, maar ze neemt zelf een beslissing en kiest haar mannen en alle dingen in haar leven.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De parfumeur

Calvin Klein Eternity Night is een van die geuren waarbij de fabrikant Calvin Klein de grote stilte over de creatieve geest achter het parfum niet doorbreekt. We hebben het over Alberto Morillas, wiens handschrift soortgelijke kenmerken heeft als Calvin Klein Eternity Night en die dit parfum leven had kunnen inblazen. Maar het is slechts een veronderstelling waarvoor er geen bewijs is en waarvoor misschien alleen het verlangen de vader van de gedachte is. De sierlijke en zeer vrouwelijke vrouwengeur spreekt voor zich, waardoor de nieuwsgierigheid naar de maker op de achtergrond binnen de perken blijft en kennis over de parfumeur het effect van deze geur niet zou veranderen. Mysterieus en mystiek, gekleed in een bloemig gewaad, neemt Calvin Klein Eternity Night ons mee de schemering in, waarin de werkelijkheid vervaagt met de droom. Achter dit aspect is het misschien de bedoeling dat de parfumeur niet vernoemd wordt en dat Calvin Klein de verbeelding wat meer prikkelt door een ander geheim in dit parfum te integreren en zich in stilte te verstoppen.

De fles

Met een transparante stroom van zwart naar helder glas komt de fles in het brandpunt en presenteert zich in een geheime aura. Afgeronde randen, een dikke basis en een massief design worden vrouwelijker gemaakt door de hoge, wolkenkrabberachtige fles. De flessenhals komt in glanzend zilver en eindigt met een dopje waarin mat zilver het materiaal is van dromen en verlangens. decoraties of speelse details zijn overbodig. De fles spreekt voor zich en behoeft geen verdere hoogtepunten, want de vorm, de Calvin Klein Klein Eternity Night-afdruk op de voorkant en de stijlvolle zwart-zilveren creatie spreken voor zich.

De reclame

Het verliefde paar kijkt mysterieus over de skyline, van waaruit hoge wolkenkrabbers de lucht in lijken te rijzen en door de wolken boven hen lijken te breken. Doorbraak, dat is ook het statement van Calvin Klein Eternity Night. Elke vrouw kan haar kettingen breken en niet langer in een leven blijven waarin avontuur en verleiding, evenals haar zelfvertrouwen, onder haar bushel worden gezet en elke dag klein worden gehouden. Wie durft en durft, beklimt nieuwe toppen met de aura van Calvin Klein Eternity Night en kan van nu af aan zijn leven veranderen. In de liefde, in het bedrijfsleven, in de levensstijl en ook in wensen zijn er geen grenzen aan de verbeelding en er is geen doel dat zou te ver weg of onbereikbaar. Elke vrouw kan haar eigen reclamecampagne uitvinden en zichzelf zien als de ster in het centrum, die oprijst uit haar vorige leven en nieuwe paden zichtbaar maakt.