Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Hugo Boss Damenparfum

Hugo Boss Damenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Vrouwelijke verleiding met Hugo Boss damesparfum

Een Hugo Boss parfum voor vrouwen verleidt en inspireert met een moderne, internationale levenshouding. De essences van de geuren domineren de hele composities; net als een moderne vrouw die haar hele leven stevig onder controle heeft en toch haar vrouwelijkheid behoudt. Voor dames is een parfum van Hugo Boss een constante rode loper voor hun eigen wereld. Casual, informeel, maar altijd met dat zekere van luxe elegantie! Welke Hugo Boss damesgeur gunstig is voor fruitliefhebbers en wat sieraden gemeen hebben met parfum, legt de volgende tekst uit.

Van Metzingen naar Milaan

Lang voordat je een damesparfum van Hugo Boss online kon kopen, werd het bedrijf in 1924 opgericht in de Zwabische stad Metzingen - aanvankelijk als een kleermakerij voor werkkleding. Pas 75 jaar later waagde de eerste vrouwenvoet van het merk zich op het internationale modepodium: met zijn verschijning op de Milanese modeweek in 1999. Sindsdien hebben mode en geuren zich altijd aangepast aan de lifestyle van het desbetreffende seizoen. De hoofdontwerper Jason Wu, die in 2013 werd aangenomen, bewijst elk jaar dat hij een feilloos gevoel heeft voor de thema's die vrouwen beroeren - en pikt die op in composities van kleding en Hugo Boss damesgeuren. Online of in fysieke winkels, Hugo Boss wordt nu gezien als een statement van superieure vrouwelijkheid met een vleugje Hollywood.

Geuren om te leven en lief te hebben

Wie goedkoop een Hugo Boss parfum voor vrouwen wil kopen, wordt verwend met keuze: elk Hugo Boss parfum voor vrouwen is uniek in zijn textuur en past toch altijd bij minstens één facet van elke vrouw. Deze geuren kunnen dames de hele dag en nacht vergezellen:

-Hugo Woman is fris, bloemig en net zo rond van geur als de ronde fles.

Boss Woman is een typische zakengeur: fris, fruitig en perfect voor lange vergaderingen.

-Hugo Deep Red wordt beschouwd als een zoete verleiding voor lange nachten - de fles doet denken aan een luxe kamerjas.

Boss Intense is intens - een klassiek parfum voor de grote entree!

-Hugo Pure Purple heeft een harmonieus aroma en ruikt precies zoals de kleur paars hoort te ruiken.

-Femme wordt beschouwd als een alledaagse klassieker voor wereldse, intelligente dames. Licht, zoet, lang aanhoudend.

-Boss Orange is het sportieve, frisse Hugo Boss parfum voor dames van alle fitnessgeneraties.

Appels en kettingen

Gwyneth Paltrow is de getuigenis van Hugo Boss vrouwengeur. Een slimme zet, want de groene appel die vorm geeft aan de topnoot in zoveel geuren van Hugo Boss is ook de naam van de dochter van de Hollywoodster! Apple ruikt zeker net zo zoet - en het wordt nu al een belevenis voor moeders en dochters om een Hugo Boss vrouwenparfum te kopen. Deze eenheid van generaties komt bijzonder elegant tot uiting in de beperkte edities: halskettingen met medaillonhangers gevuld met roomparfum van de favoriete soort worden beschouwd als een begeerd geschenk tussen de dames van een familie.

Leef luxe!

Het dragen van een damesparfum Hugo Boss betekent dat je jezelf respecteert als waardevol. Het merk benadrukt het charisma van energieke vrouwen die feminisme als een hulpbron zien en bewust hun vrouwelijkheid leven. Ze zijn slim, mooi, succesvol en beloven zichzelf nooit minder te geven dan het beste. Voor wie zo in het leven staat, is luxe geen vraag, maar een verdiende levensstijl. Jezelf, moeder, dochter of beste vriendin verrassen met een geurig parfumgeschenk van Hugo Boss tovert elegantie in het charisma!

Beoordeling +

Commentaar van Nico W.
Lekker zachte geur !

Deep Red is 'n lekkere zachte geur. Ik gebruik hem al jaren elke ochtend 1 spray in de hals en 1 op de pols en de dag kan beginnen. Je hebt er niet veel van nodig en hij ruikt gewoon super lekker. Deep Red is 'n aanrader voor mensen die niet tegen scherpe geuren kunnen en voor iedereen die van 'n lekkere geur houd.

Commentaar van Adysed
De mooiste van alledrie

Deze geur heeft mij meteen overtuigd. Ik wordt er echt heel enthousiast over. Kan goed naar het werk worden gedragen.

Commentaar van Mar.
Mijn favoriet!

Hugo Boss Woman is al jaren mijn favoriete parfum. Het is een zeer vrouwelijke en stijlvolle geur. Een frisse geur, licht bloemige geur voor zowel overdag als s'avonds.Een echte aanrader!

vandaag tot-70%1