Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Een eerbetoon aan vrouwelijkheid

De pure en mysterieuze vrouwelijkheid, die aan de ene kant verleidelijk maar aan de andere kant ook gevaarlijk kan zijn, staat centraal in de Calvin Klein Secret Obsession lijn. Hiermee probeert het prestigieuze huis hen bewust te benadrukken en de nodige diepgang te geven. De vrouwengeur Calvin Klein Secret Obsession is bloemig en oriëntaals en is vooral gericht op vrouwen die zichzelf en hun vrouwelijke kanten en sterke punten willen vieren.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Om deze reden is Sillage vrij exotisch - kruidige noten van foelie, bloemige accenten van roos en een zoete toets van pruim in de kop, bijvoorbeeld. Nuances van oranjebloesem, tuberoos en jasmijn in het hart, die het verlangen in ons zouden moeten wekken, zorgen voor pure sensualiteit. De betoverende sillage van de geur Calvin Klein wordt afgerond Secret Obsession door een warme basis die een gevoel van veiligheid achterlaat met noten van amber, vanille, cederhout en kasjmierhout. Het parfum doet dit echter nogal discreet en heel zacht tussen de verleidelijke lijnen. Omdat Calvin Klein hij Secret Obsession wil provoceren en verleiden en zo weerspiegelen wat de ononderbroken schoonheid van vrouwelijkheid al eeuwenlang is.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Secret Obsession
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Zeer goed
Deze creme maakt mijn huid super soepel. De Super Creme is echt aan te bevelen. Elke vrouw zal er plezier aan beleven.
Commentaar van
Secret Obsession
Aangenaam, sensuele geur voor een fantastische prijs. Langaanhoudende geur in een mooie fles. Ook een mooi decorstuck in de badkamer. Ik zal hem altijd blijven kopen of me cadeau laten doen, nog beter. Zeer aan te raden!

Twee neuzen en een geheime obsessie

Parfums betoveren onze zintuigen al vele eeuwen - en ze kunnen niet meer verschillend zijn. Een parfum kan onze sterktes en zwaktes onder de aandacht brengen of op de achtergrond plaatsen en bij ons een bepaalde emotie of herinnering opwekken. Dat hebben we niet te danken aan het parfum zelf, maar aan de neus of neuzen achter elk parfum.

De geur Calvin Klein Secret Obsession is gemaakt door de twee gerenommeerde parfumkunstenaars Ann Gottlieb en Calice Becker. Zij deden dit samen onder de paraplu van de bekende geur- en smaakfabrikant Givaudan. Het werd gelanceerd in 1895 en heeft een aantal parfumklassiekers die nog steeds velen van ons verleiden vandaag. Maar wie zijn de twee vrouwen achter de geur Calvin Klein geheime waarneming?

Ann Gottlieb wordt beschouwd als een meester in haar vak en is al meer dan 25 jaar letterlijk betrokken bij de parfumerie. Ze werkte voor en met grote huizen als Estée Lauder, Axe en Revlon. Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw staat het echter volledig op eigen benen omdat het een eigen bedrijf heeft opgericht. Haar succesvolle carrière omvatte geuroplossingen als Lola en Bang van Marc Jacobs en de 5e Avenue voor Elizabeth Arden.

Calice Becker is geboren in Frankrijk, werkt voor Givaudan en heeft onder meer creaties gemaakt of gecreëerd als Gold by DKNY, Glowing by Jennifer Lopez en Femme by Hervé Léger.

Ontwerp vol schoonheid

Het bedrijf wil altijd Calvin Klein alleen het beste: voor zichzelf, voor zijn producten en natuurlijk voor zijn klanten. Dit betekent dat het huis zich alleen nog maar bezig houdt met bekende maten als het gaat om zaken als de reclamecampagne of de geur zelf. Dit betekent echter ook dat het huis zelden tevreden is met gewone vormen en ontwerpen. Hetzelfde Secret Obsession geldt voor de geur Calvin Klein als geheel. Natuurlijk ligt de mooie en mooie fles, die doet denken aan een kostbare edelsteen, heerlijk in de hand - maar het is ook heel mooi om naar te kijken. Maar het is niet alleen een edelsteen die in gedachten komt als je de hoekige en tegelijkertijd gebogen fles van dichtbij bekijkt. Hij heeft ook iets heel vrouwelijks aan hem, wat doet denken aan wilde en natuurlijke vrouwelijkheid. De donkerbruine kleur waarin de fles zich presenteert straalt verleidelijke warmte uit.

Tussen liefde en waanzin

"Tussen liefde en waanzin lees obsessie": dit zijn de woorden waarmee het gedenkwaardige en zeer verleidelijke reclamefragment begint waarmee het huis Calvin Klein in 2008 reclame maakte voor de geur Calvin Klein Secret Obsession. Het gezicht, dat de hele campagne mooi en onvergelijkbaar vrouwelijk was, was niet minder dan dat van de bekende actrice Eva Mendes.

Mendes is een weelderige schoonheid met volle lippen, veel rondingen en grote ogen. Voordat ze overstapte naar de filmindustrie en naam maakte op het scherm met films als "Ghost Rider", "Hitch - Der Date Doctor" of "The places beyond the denns", was ze al enkele jaren een succesvol model. In 2008 hervatte ze haar modelleeractiviteiten voor Calvin Klein en sindsdien werkt ze op verschillende gebieden, bijvoorbeeld als ondergoedmodel. De schoonheid kreeg echter ook veel kritiek. De reden: Mendes laat vaak te veel covers vallen.

In de campagne, die de geur Calvin Klein Secret Obsession aan de mensen zou moeten brengen, is ze niet bang om veel naakte huid te laten zien. Dat doet ze bijvoorbeeld in de eerder genoemde clip, waarin ze zich halfnaakt en bezweet in een bed wikkelt. Maar ook Mendes en de geheime observatie van Calvin Klein zijn op tal van affiches zeer verleidelijk. Hiermee willen zij en het huis vooral één ding: het opwekken van de geesten en het opwekken van beroering. Ze wordt, deels en op enkele posters, ondersteund door Jamie Dornan, die vandaag waarschijnlijk bij de meeste vrouwen bekend staat als de aantrekkelijke en verleidelijke Christian Grey uit de filmversie van de "50 Shades of Grey" serie.