Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Secret Obsession

De geur +

Een eerbetoon aan vrouwelijkheid

De pure en mysterieuze vrouwelijkheid, die aan de ene kant verleidelijk maar aan de andere kant ook gevaarlijk kan zijn, staat centraal in de Calvin Klein Secret Obsession lijn. Hiermee probeert het prestigieuze huis hen bewust te benadrukken en de nodige diepgang te geven. De vrouwengeur Calvin Klein Secret Obsession is bloemig en oriëntaals en is vooral gericht op vrouwen die zichzelf en hun vrouwelijke kanten en sterke punten willen vieren.

Om deze reden is Sillage vrij exotisch - kruidige noten van foelie, bloemige accenten van roos en een zoete toets van pruim in de kop, bijvoorbeeld. Nuances van oranjebloesem, tuberoos en jasmijn in het hart, die het verlangen in ons zouden moeten wekken, zorgen voor pure sensualiteit. De betoverende sillage van de geur Calvin Klein wordt afgerond Secret Obsession door een warme basis die een gevoel van veiligheid achterlaat met noten van amber, vanille, cederhout en kasjmierhout. Het parfum doet dit echter nogal discreet en heel zacht tussen de verleidelijke lijnen. Omdat Calvin Klein hij Secret Obsession wil provoceren en verleiden en zo weerspiegelen wat de ononderbroken schoonheid van vrouwelijkheid al eeuwenlang is.

Kopnoten
Mace
Pruim
Roos
Hartnoten
Jasmijn
Sinaasappelbloesem
Tuberoos
Basisnoten
Amber
Kasjmir hout
Sandelhout
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Secret Obsession met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Suchaings93 van 02. december 2014
Zeer goed

Deze creme maakt mijn huid super soepel. De Super Creme is echt aan te bevelen. Elke vrouw zal er plezier aan beleven.

Commentaar Congs1968 van 26. augustus 2014
Secret Obsession

Aangenaam, sensuele geur voor een fantastische prijs. Langaanhoudende geur in een mooie fles. Ook een mooi decorstuck in de badkamer. Ik zal hem altijd blijven kopen of me cadeau laten doen, nog beter. Zeer aan te raden!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-73%