Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Marokkaanse oliën bieden intensieve en voedzame verzorging die helpt bij veel haar- en hoofdhuidproblemen. Een ondernemende groep rond Carmen Tal heeft de traditionele oliebehandelingen, die onder andere in Israël worden uitgevoerd, herontworpen tot eenvoudig toepasbare producten voor dagelijks gebruik. Niet alleen in kuuroorden en schoonheidsinstituten wereldwijd, vrouwen en mannen kunnen nu genieten van het bijzondere plezier van rijke haarverzorging met oliecomponenten.
Bijzonder zijn de verrassend lichte textuur en het natuurlijke resultaat van de reinigings-, verzorgings- en stylingproducten. Morrocanoil producten behoren al vele jaren tot de favorieten van vele kappers, stylisten en meer. Het haar kan beschadigd worden door milieuvervuiling maar ook door kleurbehandelingen, styling, warmte en meer. De gevolgen kunnen saai uitziend, broos, breekbaar haar of pluizig haar zijn. De hoofdhuid kan ook gevoelig zijn voor irritatie, jeuk of roos door chemicaliën of styling zoals extensies.
Zowel de klassieke Marokkaanse oliën als de Scalp Treatments zorgen hier voor een oplossing. De Olie Behandelingen zijn beschikbaar voor alle haartypen en in het bijzonder voor fijn of gekleurd haar en kunnen gecombineerd worden met vele andere producten. De formule met antioxidanten, vitaminen, vetzuren en omega-3 oliën herstelt en versterkt het haar. Het beschermt ook tegen nieuwe schadelijke invloeden en ondersteunt de regeneratie. Gladde tips en vliegend haar kunnen ook behandeld worden op droog haar voor een onmiddellijk steil effect.
De hoofdhuidbehandelingen zijn ook beschikbaar voor de droge en vette hoofdhuid. Ze kunnen worden gebruikt als een wekelijkse behandeling. Voor het inkleuren helpen ze irritatie te voorkomen. Etherische oliën van lavendel en geranium ontwikkelen tegelijkertijd een aangename geur en dringen diep door in de hoofdhuid. Jeuk kan ook onmiddellijk worden verlicht. Een gezonde hoofdhuid is de basis voor sterk en glanzend haar. De oliën zijn ook een ongecompliceerde verzorging voor mannen wiens hoofdhuid of haar wordt gestresst en gespannen. Een goede drie tot zes druppels zijn genoeg om binnen een paar minuten een verbetering te voelen.

Het design

Marokkaanse oliën zijn gemakkelijk te herkennen dankzij hun uniforme ontwerp in helder turquoise blauw en witte en oranje accenten. De klassieke oliën worden verpakt in grote, donkerbruine glazen flessen en kunnen dus spaarzaam of royaal gedoseerd worden, afhankelijk van het toepassingsgebied. De hoofdhuidverzorging is voorzien van een geïntegreerde pipet en kan druppelsgewijs of direct op aangetaste plaatsen worden aangebracht.
Moroccanoil oliën kunnen ook gemengd worden met vele andere verzorgings- en stylingproducten van het merk om het haar een extra dosis verzorging te geven. Het is verrijkt met zoveel voedingsstoffen dat het het haar een heerlijke lichte glans geeft en schade veroorzaakt door omgevingsinvloeden herstelt.

Het assortiment

De medeoprichter van het bedrijf, Carmen Tal, was op reis in het buitenland. Vroeger liet ze haar haar verven, wat leidde tot ernstige schade. Bros en droog waren ze, nauwelijks te kammen. Een oliebehandeling transformeerde haar haar en gaf het glans, wat haar het idee gaf voor de Marokkaanse producten. De producten van de lijn bieden voedingrijk en intensieve verzorging voor haar en hoofdhuid. Ze zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en hebben een bijzonder lichte textuur. Vitamines, vetzuren en omega-3 oliën evenals antioxidanten herstellen en verstevigen het haar.
Ze beschermen tegen nieuwe schadelijke invloeden en ondersteunen de regeneratie. Vliegend haar of splishy tips kunnen worden behandeld, zelfs fijn haar krijgt een gladmakend effect. De behandelingen zijn beschikbaar voor fijn of gekleurd haar, het verbeteren van de duurzaamheid van de kleur. De oliën zijn te combineren met tal van andere producten. Het assortiment omvat styling- en verzorgingsproducten, salongereedschap met accessoires en haarolie.
Moroccanoil oliën zijn de perfecte metgezel voor iedereen die glanzend en stralend haar wil. Niet alleen worden ze gebruikt door vrouwen, maar ook mannen met een gevoelige hoofdhuid zullen een oplossing vinden voor hun haarproblemen met deze olieproducten. De haarolie is geschikt voor alle haartypen, of het nu dik of dun is. Het beschermt de haarpunten tegen gespleten punten, herstelt de soepelheid en glans.
De toepassing is zeer eenvoudig. De klassieke oliebehandeling is beschikbaar in verschillende vulhoeveelheden. Het geeft meer glans aan het haar en verrijkt het met antioxidanten, haar dat beschadigd is door styling, omgevingsinvloeden en warmte wordt geregenereerd. De Moroccanoil haarolieverzorging behandeling wordt onmiddellijk geabsorbeerd en kan voor het wassen gemasseerd worden tot droog haar. Na het wassen wordt de olie als stylingproduct aan handdoekdroog haar toegevoegd en als glansafwerking in droog haar gebruikt. Het is ook verkrijgbaar in een praktische dispenser. De Moroccanoil Light versie is speciaal ontwikkeld voor fijn haar.