Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 86
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanoé Jasmin d'Orange

uitverkocht producten +

De geur +

De vrouwelijke Lanoè Jasmin d' Orange parfum is een bloemig-fruitige geur met kruidige accenten. Het sensuele karakter van deze geur omhult stijlbewuste, verfijnde dames en accentueert hun vrouwelijke kant.

Fruitigheid nuances van zoete appel en oranjebloesem, vermengd met witte bloemen in het hart van Lanoé Jasmin d' Orange, zijn de opmaat naar de geur. De basis van houtachtige, kruidige elementen van sandelhout, olijfhout en warme vanille vervolledigt de geur perfect in harmonie. Lanoé Jasmin d' Orange dankt zijn uniciteit aan het unieke karakter van de witte jasmijn van Madeira, die een balancerend effect heeft en de stemming positief verhoogt. Lanoé Jasmin d' Orange wekt met zijn bloemige, zoete aroma's met exotische invloeden de geesten op, verlevendigt en geeft aanleiding tot positieve gedachten.

Het parfum is overdag geschikt, maar is ook de ideale metgezel voor vrouwen die's avonds hun positieve energie willen tonen. Lanoé Jasmin d' Orange is de garant voor een goed humeur, wat ook de directe omgeving van de drager beïnvloedt. Onweerstaanbare vitaliteit is elegant en aantrekkelijk tegelijkertijd. De originaliteit van dit parfum is een nobele geluksvinding die het onmiskenbaar maakt.

Kopnoten:
zoete appel
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
witte bloesems
Basisnoten:
olijfboomhout
Sandelhout
vanille
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten