Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

40 85
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanoé g'like

uitverkocht producten +

De geur +

Lanoé g'like: Een ongewone geur voor mannen

Het is niet precies bekend wanneer Lanoé g'like werd gelanceerd. Ook is niet bekend wie de neus is van deze frisse en kruidige mannengeur. Wat wel bekend is, is dat het een Franse parfumeur is uit de parfumhoofdstad Grasse.

Hij mengt een topnoot van sinaasappel, grapefruit en shiso voor Lanoé g'like. Shiso is een lipbloemige plant die licht kruidachtig, muntachtig en groen is. De eau de parfum spray gaat verder met minerale noten en vuursteen, dat een licht verbrande geur heeft. De basis is wat weelderiger met witte appelbloesem, eikenmos, cederhout, vetiver en oud.

Deze ongewone combinatie is volwassen, elegant en "herenachtig". Dames vinden Lanoé g'like niet alleen lekker bij hun mannelijke tegenhangers, maar ook bij zichzelf. Toch wordt de geur door het label zelf niet gepresenteerd als een uniseksgeur, maar als een mannengeur. Maar ongeacht welk geslacht deze eau de parfum spray draagt, de fijne sillage scoort op alle warme dagen, zowel in de vrije tijd als op het werk. Zijn duidelijke aanwezigheid is niet opdringerig, maar vestigt toch met gemak de aandacht op de drager. En Lanoé g'like is het bewijs dat fijne parfums ook uit Duitsland komen, want Lanoé is gevestigd in Wittenberge.

Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten