Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

16 89
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanoé g'like

uitverkocht producten +

De geur +

Lanoé g'like Een ongewone geur voor mannen

Het is niet precies bekend Lanoé g'like wanneer het werd gelanceerd. Het is ook niet bekend wie de neus van de frisse en kruidige mannengeur is. Het is echter bekend dat het een Franse parfumeur uit de hoofdstad van het parfum, Grasse, is.

Voor Lanoé g'like een topnoot mengt hij sinaasappels, grapefruit en shiso. Shiso is een labiate plant die licht kruidig, mintig en groen is. Het gaat verder met de eau de parfum spray met minerale noten en vuursteen, die een licht gangrenegeur heeft. De basis is iets weelderiger, met witte appelbloesem, eikenmos, cederhout, vetiver en oud.

Deze ongewone combinatie is volwassen, elegant en "gentlemanlike". Want in feite houden dames Lanoé g'like niet alleen van de mannelijke tegenhanger, maar ook van zichzelf. Toch wordt het parfum niet door het label zelf als uniseks gepresenteerd, maar als een mannengeur. Maar welk geslacht deze eau de parfumspray ook draagt, het fijne kuilvoer scoort op alle warme dagen, zowel in de vrije tijd als op het werk. Zijn duidelijke aanwezigheid is niet opdringerig, maar vestigt toch met gemak de aandacht op de drager. En Lanoé g'like is het bewijs dat fijne parfums ook uit Duitsland komen, want het hoofdkwartier Lanoé is in Wittenberge.

Kopnoten:
Sinaasappel
shiso
Grapefruit
Hartnoten:
vuursteen
minerale geuren
Basisnoten:
Cederhout
Vetiver
Oud
Eikenmos
witte appelbloesem
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten