Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Hugo Boss The Scent

De Geur inspireert met kruidige-aromatische noten en exotische ingrediënten

Hugo Boss heeft met Boss Bottled The Scent een nieuwe garantie voor succes op de markt gebracht. De aromatische en tegelijkertijd kruidige geur is precies de juiste metgezel voor mannen met een sterke wil en zelfverzekerdheid. De pittige noot van gember wordt aangevuld met de buitengewone geur van de maninka.

Deze Afrikaanse vrucht zou een afrodisiacum effect hebben, het past perfect in de kruidige geurcombinatie van ijsHugo Boss The Scent . Wanneer je de geur van de maninka waarneemt, voel je je meteen getransporteerd naar de verre uithoeken van de Afrikaanse steppe en denk je aan fruitig passievrucht in combinatie met sterke rum.

De unieke mix wordt gecompleteerd door een gevoelige lavendeltoets, die de sensualiteit van het parfum onderstreept. Leer als basisnoot versterkt de mannelijke uitstraling en al deze geuren spreken alle zintuigen op een aangename manier aan. Voor mannen met een goed gevoel van zelfvertrouwen en temperament is dit Hugo Boss The Scent precies de juiste metgezel. De pittige combinatie is een waardige opvolger van Boss Bottled.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De geur is onweerstaanbaar en verleidelijk tegelijk. De mix van mannelijke lederen akkoorden en exotische invloeden zoals gember resulteert in een prachtig aroma, dat een extra verfrissende invloed krijgt in de hartnoot met de maninka.

De wereldwijde speler achter het parfum

Daarachter Hugo Boss The Scent zit Procter & Gamble, een bedrijf met een sterke marktpositie en enkele belangrijke nuances in de parfumindustrie. Alleen al in Duitsland heeft Procter & Gamble meer dan 40 gerenommeerde merken en het bedrijf heeft een wereldwijde reputatie van 15 merken.

Het bedrijf verkoopt geuren van Laura Biagiotti, Lacoste, andere geuren van Boss, Dolce & Gabbana, Adidas, Lancaster en Esprit. Met welke parfumeurs Procter & Gamble werkt of dat het bedrijf alleen parfumeurs in huis heeft, blijft een groot geheim. Het is immers belangrijk dat de klant niet officieel een product van P&G koopt, maar een product onder een merknaam als Boss.

Door de ontwikkeling en productie van de geur Hugo Boss The Scent via P&G was de geur niet alleen in staat om zichzelf op de markt te brengen voor zijn eigen sake, maar profiteerde hij ook van de wereldwijde distributiestructuren van de reus. Het is een feit dat Procter & Gamble veel geld betaalt voor licenties en achter de distributie van Boss Hugo Boss en The Scent enkele andere geuren zit.

Het label The Scent heeft een nieuwe klassieker in zijn programma waarvan het succesverhaal sinds de lancering in 2015 onstuitbaar is. De onweerstaanbare en onvergelijkbare samenstelling heeft een verleidelijke uitstraling die alle zintuigen op een voortreffelijke manier prikkelt. In de topnoot lokken exotische gembertonen, in het hart gevolgd door akkoorden van de maninka.

In de basis is de creatie afgerond met mannelijke lederen akkoorden die er ongelooflijk mannelijk uitzien. De look van de geur is net zo mannelijk - een mannelijke look die elegantie en glamour op een onuitsprekelijk informele manier combineert.

Hugo Boss is trouw gebleven aan de schilfers van The Scent ontwerpen

Het Hugo Boss label The Scent heeft een van de meest onderscheidende en mannelijke mannengeuren gecreëerd die momenteel verkrijgbaar zijn. Vooral noten van leer en gember vormen het karakter van de essentie. De fles heeft ook een zeer mannelijke look. De heldere en lineaire glazen fles is bovenal zeer traditioneel.

Zelfs met de zilveren kap is het label trouw gebleven aan zichzelf. Net als bij andere Boss geuren kan de parfumvloeistof door het transparante glas glinsteren. De belettering is Hugo Boss gegraveerd op de buik van de fles. Het glas wordt op zijn plaats gehouden door een soort zilveren frame.

De fles bevat een verleidelijke mannengeur die niet alleen verrast door zijn exotische uitstraling. De sensuele component betovert en leent de drager ervan dat bepaalde iets. Mannen die hun mannelijkheid extra willen uitdrukken en onderstrepen met de bijpassende geur worden hier bovenal aangesproken. Met mannelijke lederen akkoorden en de exotische toets van de maninka vrucht wordt dit op een indrukwekkende manier bereikt.

Hollywoodster Theo James is het reclamevlak van Hugo Boss The Scent

Voor Hugo Boss hebben sterren als Ryan Reynolds, Gerard Buttler en Orlando Bloom zich al gemodelleerd. Ook voor The Scent was het label opnieuw op zoek naar een prominent reclamevlak. De exclusieve mannenoutfitter koos deze keer voor acteur Theo James. De sfeervolle Brit is vooral bekend van zijn rol in de hitserie Downton Abbey.

In de film The Purpose - Divergent speelde hij de belangrijkste mannelijke rol. De rokkenjager over zijn reclamecampagne: "Ik heb Boss al lang bewonderd voor het bereiken van een perfecte balans tussen klassiek en modern. Deze campagne vat de iconische geest van het merk samen en weerspiegelt mijn eigen smaak. In het promotiefragment van The Scent presenteert de bekende acteur zichzelf zelfverzekerd, charmant en toch nonchalant.

Gekleed in een nobel pak wordt hij verleidelijk geënsceneerd. Achter hem is model Natasha Poly, die nauwelijks kan weerstaan aan zijn geur in haar rol. Het werd geregisseerd door Darren Aronofsky, die beroemd werd met films als Black Swan, Noah en Requiem for a Dream. De fotografen Mert & Marcus waren betrokken bij de printcampagne.

Zij hebben de verleidelijke geur van Hugo Boss de juiste instelling gegeven. De geur lokt met een buitengewoon sensuele noot, geperfectioneerd door een vleugje exotische frisheid. In de topnoot zorgen gemberkorrels voor een exotisch begin dat nieuwsgierigheid opwekt voor meer. Lederen akkoorden in de basis zorgen voor een mannelijk uiterlijk.

Dit is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die hun mannelijkheid op een bijzonder verfijnde manier willen benadrukken. Dankzij de uitzonderlijke mix van de beste ingrediënten is de geur al een klassieker onder mannengeuren. Een mannenparfum kan niet mannelijker zijn.