Gegevensoverzicht Hugo Boss The Scent

Productsoort:Herenparfum
Merk:Hugo Boss
Officiële website:www.boss-duefte.de
Jaar van uitgave:2015

De Geur inspireert met kruidige-aromatische noten en exotische ingrediënten

Hugo Boss heeft The Scent gelanceerd, een nieuwe garantie voor succes, na zijn sensationele vorige succes met Bottled. De aromatische en tegelijkertijd kruidige geur is precies de juiste metgezel voor vastberaden en zelfbewuste mannen. De pittige noot van gember wordt aangevuld met de buitengewone geur van de Maninka vrucht.

Deze Afrikaanse vrucht heeft naar verluidt een afrodisiacum effect en past perfect in de kruidige geurcombinatie van Hugo Boss The Scent. Wanneer je de geur van de Maninka vrucht waarneemt, voel je je onmiddellijk vervoerd naar de verre vlaktes van de Afrikaanse steppe en denk je aan fruitige passievruchten in combinatie met sterke rum.

De unieke melange wordt gecompleteerd door een gevoelige vleug lavendel, die de sensualiteit van het parfum onderstreept. Leer als basisnoot versterkt het mannelijke charisma en al deze geuren spreken alle zintuigen op een aangename manier aan. Hugo Boss The Scent is de perfecte metgezel voor mannen met een fatsoenlijk zelfvertrouwen en temperament. De kruidige combinatie is een waardige opvolger van Boss Bottled.

De geur is onweerstaanbaar en verleidelijk tegelijkertijd. De mix van mannelijke leren akkoorden en exotische invloeden zoals gember zorgt voor een heerlijk aroma, dat een extra verfrissende invloed krijgt in de hartnoot met de maninka vrucht.

Kopnoten:Ingwer
Hartnoten:Maninka fruit, Lavendel
Basisnoten:Leder
Geurnoten:aromatisch, fris

Hugo Boss is trouw gebleven aan de schilfers van The Scent ontwerpen

Met Hugo Boss The Scent heeft het label een van de meest opvallende en mannelijke mannengeuren gecreëerd die momenteel verkrijgbaar zijn. Vooral noten van leer en gember vormen het karakter van de essentie. De fles ziet er ook zeer mannelijk uit. De helder en recht glazen fles is vooral erg traditioneel.

Zelfs met de zilveren dop is het label trouw gebleven. Net als bij andere Boss-geuren laat het transparante glas de parfumvloeistof doorschijnen. Het opschrift Hugo Boss is in de buik van de fles gegraveerd. Het glas wordt op zijn plaats gehouden door een soort zilveren frame.

In de fles drijft een verleidelijke mannengeur, die niet alleen verrast door zijn exotische uitstraling. Het sensuele component is ook betoverend en geeft de drager dat zekere iets. Het zijn vooral mannen die hun mannelijkheid extra tot uitdrukking willen brengen en met de juiste geur willen onderstrepen. Met mannelijke leren akkoorden en de exotische toets van de Maninka vrucht lukt dit op indrukwekkende wijze.

Meer producten van Hugo Boss

Naast Hugo Boss The Scent vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: