Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss The Scent for Her: De fruitige zoete vrouwengeur

Met Hugo Boss The Scent for Her lanceert het succesvolle mode-etiket een prachtig, warm parfum op de markt dat fascineert met zijn simpele elegantie en vrouwelijkheid. De tegenhanger van de bekende Hugo Boss The Scent is een unieke combinatie van zeer weinig, maar wel buitengewone en exclusieve geuren. Op het eerste gezicht kunnen Freesie en perzik gepercipieerd worden, die een warme, vrouwelijke topnoot vormen door hun harmonieuze interactie. De hartnoot bevat osmanthus, de zogeheten herfstbloesem.

De zoete, bloemige geur en de topnoot vormen een uitgebalanceerde eenheid die warmte, elegantie en sensualiteit straalt. Maar het bijzondere aan Hugo Boss The Scent for Her is de basisnoot. Een fijne hint van geroosterde cacao ligt aan de basis van de bloemige geuren en ondersteunt deze op een unieke manier. De basisnoot is slechts heel zacht, maar toch een essentieel onderdeel van de geur. Alleen met de iets hardere nuances van cacao kunnen de fruitige en florale aroma' s hun volle kracht ontwikkelen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het samenspel van cacao, osmanthus, perzik en freesia maakt Hugo Boss The Scent for Her tot een vrouwelijke, volwassen en krachtige geur. De vrouwen die het dragen zijn even bijzonder en unique als de geur. Met The Scent for Her viert Hugo Boss ieder mens met al zijn facetten.

Parfumeur van Hugo Boss De geur voor haar blijft geheim

Hugo Boss The Scent for Her heeft een lange geschiedenis: ook het modemerk Hugo Boss is al jaren met eigen parfums op de markt. Ze bieden zowel mannen- als vrouwengeuren aan. Jason Wu is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van De geur voor haar. De ontwerper is sinds 2013 hoofdontwerper van de damescollectie van het modemerk en heeft dus ook de taak om de nieuwe geur te helpen ontwikkelen.

Wu's idee van het parfum was een samensmelting van mannelijkheid en vrouwelijkheid, wat weerspiegeld zou worden in het parfum, de fles, de campagne en de getuigenissen. Omdat Wu echter geen parfumeur is, moest voor de daadwerkelijke ontwikkeling van het parfum hulp van buitenaf worden ingeroepen.

Coty werd eindelijk aan boord gehaald om de parfum te maken. Coty is 's werelds grootste producent van parfums voor de massamarkt en produceert ook parfums voor onder andere Dolce & Gabbana, Gucci, Lacoste en Bruno Banani. De andere Hugo Boss geuren zijn ook van Coty.

Hugo Boss The Scent for Her Eau de Parfum Spray is een spannende, unieke geur. Verse perzik en fresia in de topnoot passen perfect bij de zoete herfstbloesem van de hartnoot en de exclusieve geroosterde cacao, de basisnoot. De licht tartaarcacao maakt het parfum tot een ongeëvenaarde ervaring voor de zintuigen.

Hugo Boss De geur voor haar fles glanst in rosé champagne

Het flesje van Hugo Boss The Scent for Her neemt het contrast op van de zoete, bloemige geuren en de wat harder wordende cacao. Zeer vrouwelijke, bijna meisjesachtige kleuren komen samen met een moderne, heldere vorm die er zeer volwassen uitziet. De fles is gemaakt van helder glas en heeft de inscriptie Hugo Boss The Scent aan de voorkant. Het parfum zelf heeft de kleur van de champagne rosé. De verstuiver en het deksel zijn glanzend goudkleurig. Het ontwerp van de fles is eerder simpel.

De vorm doet denken aan een smaragd of getrapte snit. Het deksel daarentegen heeft een klassieke vierkante vorm, die doet denken aan manchetknopen. Zo verwijst chief designer Jason Wu dus naar de groeiende mengeling van mannelijke en vrouwelijke elementen. Vrouwen zijn niet langer alleen maar moeders en huisvrouwen, ze zijn niet de verlegen vrouwen die achter hun echtgenoot staan of wachten op de behandeling. De moderne baas neemt haar leven zelfverzekerd en met veel passie in eigen handen.

Hij weet precies wat ze wil en schuwt het niet weg. Met dit samenspel van dromerige en volwassen elementen, mannelijkheid en vrouwelijkheid wordt de multi-layeredness van vrouwen gevierd . Vrouwen kunnen standvastig met beide voeten in hun leven staan en toch nog steeds razen over de droomprins. Vrouwen kunnen wetenschapper zijn en nog steeds houden van romantische verhalen. Het is voor een vrouw geen enkel probleem om vrouwelijkheid en kracht te combineren.

Duits model is reclame gezicht van Hugo Boss De geur voor haar

De reclamecampagne van Hugo Boss The Scent for Her, die vrouwen als pure verleiding afbeeldt, draagt de juiste naam Get Closer. De gezichten van de campagne zijn het Duitse model Anna Ewers, die ook optreedt als merkambassadeur voor de nieuwe Boss-geur, en de Britse acteur Theo James, de getuigenis voor Boss The Scent. In de campagne belichaamt Ewers vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en verleiding.

Het Duitse topmodel Anna Ewers is het merkoppervlak van de nieuwe Hugo Boss geur Boss The Scent.

De televisiecampagne is analoog aan de campagne voor de mannengeur. Dezelfde muziek slaat beide spots op en ook de inhoud is gelijk. De hoofdrolspeelster in het baasparfum verleidt zijn partner. Op de plek van de mannengeur zien we veel huid, maar de vrouw is nogal passief en laat zich verleiden door de man. De nieuwe commercial toont een zelfverzekerde, sterke vrouw die het initiatief neemt en de man verleidt. Zij is het die de toon zet en bepaalt.

Ze laat duidelijk zien wat ze wil. Theo James, nog steeds de enige ster van de video in de mannengeur, speelt hier een nogal passieve rol. Hij is charismatisch en sensueel, maar Ewers laat de leiding nooit aan hem over. Boss The Scent for Her viert het feit dat ze een vrouw is met deze plek in al haar facetten. Vrouwen zijn sexy en verleidelijk, maar ook sterk en zelfbewust. De vrouw van de baas is modern, ze is onbevreesd en onbevreesd. Maar ze is tegelijkertijd ook een sensuele en seksuele persoon.