Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss The Scent for Her viert de oneindige facetten van vrouwelijkheid.Hugo Boss The Scent for Her overtuigt met zijn fruitig-zoete Sillage, die veel diepte heeft.

Want geen mens is eendimensionaal - en zeker geen vrouw.

Hugo Boss The Scent for Her goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss The Scent for Her: De fruitige zoete vrouwengeur

Met Hugo Boss The Scent for Her lanceert het succesvolle mode-etiket een prachtig, warm parfum op de markt dat fascineert met zijn simpele elegantie en vrouwelijkheid. De tegenhanger van de bekende Hugo Boss The Scent is een unieke combinatie van zeer weinig, maar wel buitengewone en exclusieve geuren. Op het eerste gezicht kunnen Freesie en perzik gepercipieerd worden, die een warme, vrouwelijke topnoot vormen door hun harmonieuze interactie. De hartnoot bevat osmanthus, de zogeheten herfstbloesem.

De zoete, bloemige geur en de topnoot vormen een uitgebalanceerde eenheid die warmte, elegantie en sensualiteit straalt. Maar het bijzondere aan Hugo Boss The Scent for Her is de basisnoot. Een fijne hint van geroosterde cacao ligt aan de basis van de bloemige geuren en ondersteunt deze op een unieke manier. De basisnoot is slechts heel zacht, maar toch een essentieel onderdeel van de geur. Alleen met de iets hardere nuances van cacao kunnen de fruitige en florale aroma' s hun volle kracht ontwikkelen.

Het samenspel van cacao, osmanthus, perzik en freesia maakt Hugo Boss The Scent for Her tot een vrouwelijke, volwassen en krachtige geur. De vrouwen die het dragen zijn even bijzonder en unique als de geur. Met The Scent for Her viert Hugo Boss ieder mens met al zijn facetten.

Kopnoten:
Freesia
Perzik
Hartnoten:
Osmanthus
Basisnoten:
geroosterde cacao
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss The Scent for Her in vergelijking met de SRP