Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss The Scent for Her viert de oneindige facetten van vrouwelijkheid. Hugo Boss The Scent for Her maakt indruk met zijn fruitig-zoete sillage, die veel diepte heeft.

Want geen enkele man is eendimensionaal - en zeker geen enkele vrouw.

Hugo Boss The Scent for Her goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss The Scent for Her: De fruitig-zoete geur voor vrouwen

Met Hugo Boss The Scent for Her lanceert het succesvolle modelabel een prachtige, warme geur die fascineert door zijn eenvoudige elegantie en vrouwelijkheid. De tegenhanger van het bekende Hugo Boss The Scent is een unieke combinatie van zeer weinig, maar buitengewone en exclusieve geurnoten. Freesia en perzik zijn de eerste dingen die opvallen, hun harmonieuze samenspel creëert een warme, vrouwelijke topnoot. De hartnoot is osmanthus, de zogenaamde herfstgeurbloesem.

De zoete, bloemige geur vormt een evenwichtige eenheid met de topnoot en straalt warmte, elegantie en sensualiteit uit. De specialiteit van Hugo Boss The Scent for Her ligt echter in de basisnoot. Een subtiele hint van geroosterde cacao ligt ten grondslag aan de bloemige geuren en ondersteunt ze op een unieke manier. De basisnoot is slechts heel licht aanwezig, maar is desondanks een onmisbaar onderdeel van de geur. De fruitige en bloemige aroma's kunnen hun volle kracht pas ontplooien met de iets meer bittere nuances van cacao.

Het samenspel van cacao, osmanthus, perzik en fresia maakt Hugo Boss The Scent for Her een vrouwelijke, volwassen en krachtige geur. De vrouwen die hem dragen zijn net zo bijzonder en uniek als de geur zelf. Met The Scent for Her viert Hugo Boss ieder van hen met al hun facetten.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss The Scent for Her in vergelijking met de SRP