Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss Selection

De geur +

De mannengeur Hugo Boss Selectie combineert klassieke elegantie en moderne rechtdoorzee - de ideale geur voor de moderne heren.

Hugo Boss Selection is het Luxury merk van Hugo Boss en deze geur is net zo exclusief en tijdloos als de klassieke Boss pak. Het is een parfum voor de vastberaden, charismatische man die weet waar zijn gezichtspunt ligt en karakter heeft. Hij straalt een sterke moderne mannelijkheid. De moderne gentleman is succesvol, maar niet flitsend; hij is assertief, maar nooit agressief; hij begrijpt de kunst van understatement, verleidt met smaak. In de topnoot, Hugo Boss Selectie begint zeer licht en fris citroen.

Groene akkoorden smelten samen met mandarijn en roze peper, die al een licht bittere kruidigheid aankondigt. In de hartnoot wordt dan een meer uitgesproken mannelijkheid uitgedrukt in de aroma's van cedernaald en steranijs, die van de verse pieken van petitgrain doordwalen. In de basis van Hugo Boss Selectie wordt het zacht en klassiek. Houtige tonen van vetiver en cederhout vermengen zich met herb patchouli en de kalme sensualiteit van heliotroop. Het parfum begint heel licht en subtiel, maar ontwikkelt vervolgens zijn complexiteit en kracht. Een parfum voor de moderne man met style en klasse.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Grapefruit
Roze Peper
Hartnoten:
Geranium
Steranijs
Ceder
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Vetiver
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Selection met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Trive1971
elegante geur

Een klassieke Boss geur voor iedereen die houdt van een markant parfum. Kan 's avonds maar ook prima naar het werk worden gedrage. Hugo Boss heeft weer een kunstwerkje afgeleverd.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten