Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Dit wordt uw nacht": dit is het motto waaronder het modelabel de bloemig-fruitige vrouwengeur Hugo Boss Nuit pour Femme adverteert.

Vrouwelijk, verleidelijk: Voor gestolen momenten onder de dekmantel van de nacht. Een onvergetelijke nacht kan niet alleen worden ervaren door Gwyneth Paltrow, het reclamegezicht van deze compositie, maar door elke vrouw die deze geur toepast.

Hugo Boss Nuit pour Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De Klein Zwart als parfum - De geur van Hugo Boss Nuit Giet Femme

Het parfum Hugo Boss Nuit pour Femme werd speciaal voor de avond en speciale gelegenheden samengesteld. Elegantie, zelfvertrouwen, verleiding en verfijning dienen als leidmotieven voor de atmosfeer die wordt overgebracht. Het boeket wordt geopend met spray en sprankelende noten van witte perzik en aldehyden. In het hartje staan witte bloemen, jasmijn en lila samenkomen. Ze resulteren in een zeer sensuele en vrouwelijke nuancering. De basis is gemaakt van sandelhout en kristallijn mos, die een creamy en licht poederig karakterinbrengen. Het resultaat is een moderne, tijdloze en elegante geur met een lichte frisse noot.

He belichaamt de beroemde Small Zwarten als parfum en onderstreept de uitdrukkingskracht van elke vrouw. Naast het origineel uit 2012, is de version Intense sinds 2014 beschikbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, werd de effectiviteit van de afzonderlijke componenten nog scherper en beknopter benadrukt. Dit maakt het ideaal voor grote evenementen of bijzondere afspraken. Een nog betere levensduur wordt bereikt als een eau de parfum.

De charme van Hugo Boss Nuit pour Femme ligt in de eigenlijk erg strakke en eenvoudige compositie, die toch pakkend en onderscheidend is. De combinatie van fruity, florale en houtachtige noten flatteert veel dragers en is geschikt voor alle gelegenheden. Vergeleken met vele andere parfums die speciaal voor de avond zijn ontworpen, blijft Boss Nuit pour Femme gemakkelijk te dragen en lijkt niet te zwaar.

Kopnoten:
Citroen
vanille
Hartnoten:
Sandelhout
kasjmierhout
Basisnoten:
berkenblad
Amber
Parfumeur:
Firmenich
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Nuit pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Belptly
Een absoluut heerlijke geur

Sinds ik deze geur de eerste keer rook, ben ik helemaal enthousiast. Niet opdringerig, heerlijk fris. Ik draag het de hele dag en voel me er echt goed bij.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1