Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Dit wordt jouw nacht" ("This will be your night"): Dit is het motto waaronder het modelabel reclame maakt voor de bloemige en fruitige damesgeur Hugo Boss Nuit pour Femme.

Vrouwelijk, verleidelijk: voor gestolen momenten onder de dekmantel van de nacht. Niet alleen Gwyneth Paltrow, het reclamegezicht van deze compositie, maar elke vrouw die deze geur aanbrengt kan een onvergetelijke nacht beleven.

Hugo Boss Nuit pour Femme goedkoop kopen

De geur +

De Klein Zwart als parfum - De geur van Hugo Boss Nuit Giet Femme

Het parfum Hugo Boss Nuit pour Femme werd speciaal voor de avond en speciale gelegenheden samengesteld. Elegantie, zelfvertrouwen, verleiding en verfijning dienen als leidmotieven voor de atmosfeer die wordt overgebracht. Het boeket wordt geopend met spray en sprankelende noten van witte perzik en aldehyden. In het hartje staan witte bloemen, jasmijn en lila samenkomen. Ze resulteren in een zeer sensuele en vrouwelijke nuancering. De basis is gemaakt van sandelhout en kristallijn mos, die een creamy en licht poederig karakterinbrengen. Het resultaat is een moderne, tijdloze en elegante geur met een lichte frisse noot.

He belichaamt de beroemde Small Zwarten als parfum en onderstreept de uitdrukkingskracht van elke vrouw. Naast het origineel uit 2012, is de version Intense sinds 2014 beschikbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, werd de effectiviteit van de afzonderlijke componenten nog scherper en beknopter benadrukt. Dit maakt het ideaal voor grote evenementen of bijzondere afspraken. Een nog betere levensduur wordt bereikt als een eau de parfum.

De charme van Hugo Boss Nuit pour Femme ligt in de eigenlijk erg strakke en eenvoudige compositie, die toch pakkend en onderscheidend is. De combinatie van fruity, florale en houtachtige noten flatteert veel dragers en is geschikt voor alle gelegenheden. Vergeleken met vele andere parfums die speciaal voor de avond zijn ontworpen, blijft Boss Nuit pour Femme gemakkelijk te dragen en lijkt niet te zwaar.

Kopnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Firmenich
Jaar van uitgave:
2012

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Nuit pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Belptly
Een absoluut heerlijke geur

Sinds ik deze geur de eerste keer rook, ben ik helemaal enthousiast. Niet opdringerig, heerlijk fris. Ik draag het de hele dag en voel me er echt goed bij.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten