Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De Klein Zwart als parfum - De geur van Hugo Boss Nuit Giet Femme

Het parfum Hugo Boss Nuit pour Femme werd speciaal voor de avond en speciale gelegenheden samengesteld. Elegantie, zelfvertrouwen, verleiding en verfijning dienen als leidmotieven voor de atmosfeer die wordt overgebracht. Het boeket wordt geopend met spray en sprankelende noten van witte perzik en aldehyden. In het hartje staan witte bloemen, jasmijn en lila samenkomen. Ze resulteren in een zeer sensuele en vrouwelijke nuancering. De basis is gemaakt van sandelhout en kristallijn mos, die een creamy en licht poederig karakterinbrengen. Het resultaat is een moderne, tijdloze en elegante geur met een lichte frisse noot.

He belichaamt de beroemde Small Zwarten als parfum en onderstreept de uitdrukkingskracht van elke vrouw. Naast het origineel uit 2012, is de version Intense sinds 2014 beschikbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, werd de effectiviteit van de afzonderlijke componenten nog scherper en beknopter benadrukt. Dit maakt het ideaal voor grote evenementen of bijzondere afspraken. Een nog betere levensduur wordt bereikt als een eau de parfum.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De charme van Hugo Boss Nuit pour Femme ligt in de eigenlijk erg strakke en eenvoudige compositie, die toch pakkend en onderscheidend is. De combinatie van fruity, florale en houtachtige noten flatteert veel dragers en is geschikt voor alle gelegenheden. Vergeleken met vele andere parfums die speciaal voor de avond zijn ontworpen, blijft Boss Nuit pour Femme gemakkelijk te dragen en lijkt niet te zwaar.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Nuit pour Femme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Een absoluut heerlijke geur
Sinds ik deze geur de eerste keer rook, ben ik helemaal enthousiast. Niet opdringerig, heerlijk fris. Ik draag het de hele dag en voel me er echt goed bij.

De profs erachter - De parfumeurs van Hugo Boss Nuit pour Femme

Het Duitse mode- en lifestylemerk Hugo Boss kijkt terug op een lange traditie in de parfumindustrie. Sinds het midden van de jaren tachtig worden er regelmatig geuren voor vrouwen en mannen gepresenteerd, met Hugo Boss 2012 als Nuit pour Femme jaartal. De eerste is de mannengeur Boss Number One for Men, met meer dan 75 nieuwe creaties of varianten van de klassiekers tot nu toe. Allemaal in samenwerking met Procter & Gamble Prestige. Als bedrijf vertegenwoordigen zij talrijke modemerken en ontwikkelen zij voortdurend nieuwe parfums in samenwerking met gerenommeerde parfumeurs.

Voor Boss kunnen drie lijnen worden onderscheiden, die ook de verschillende modestijlen van het merk omvatten. Boss Black stelt ook de hoogste kwaliteit, heldere snitten en eigentijdse details in. De serie Bottled, maar ook de Night Variations horen erbij. Boss Orange is eerder in een goed humeur, een beetje nonchalanter, ontspannen en vrij. Tot slot zijn er onconventionele, stedelijke geuren met HUGO, waaronder veel parfums die meer op uniseks lijken. Het resultaat is een kleurrijk assortiment met veelzijdige variaties voor diverse gelegenheden en persoonlijkheden.

Het Hugo Boss leidmotief Nuit pour Femme was duidelijk de elegante dame die de stad 's avonds onzeker maakt. Zelfvertrouwen en soevereiniteit moeten voelbaar zijn in de samenstelling. Boss Nuit dame Gwyneth Paltrow denkt dat het resultaat de perfecte avondgeur is. Hij is betoverend en elegant tegelijk, zeer sensueel en ook vrouwelijk. P&G Prestige heeft zo Hugo Boss een andere klassieke geur voor het label gecreëerd die ook de modieuze Boss Black collectie weerspiegelt. Overigens is er naast de intensere Intense Variant ook de bijpassende Hugo Boss Jour pour Femme geur voor de dag.

Eenvoudige elegantie - de fles van Hugo Boss Nuit Femme gieten

Compatibel met Evening en Night, de kleur zwart werd geselecteerd voor de fles van de geur Hugo Boss Nuit Femme. De' Klein Zwart' inspireerde het parfum en de verpakking. Het is heel slank, hoog en chic met een vierhoekige basisvorm. Zonder uitgebreide details straalt hij tijdloze elegantie en luxe uit. Drie kleuren en oppervlakken verenigen zich tot een ontwerp. De glanzende zwarte body wordt afgerond met metallic gold op de spuitkop.

Het deksel daarentegen is transparant en heeft een licht schuine bovenrand. De parfumvariant Hugo Boss Nuit pour Femme Intense is herkenbaar aan het rozengoud, maar volgt verder dezelfde look. Het parfum is speciaal samengesteld om's avonds en's avonds uit te gaan, waarbij de fles verschillende elementen weerspiegelt. Het zwart voor de jurk, metaal voor de juwelen en het glazen deksel voor de champagne of wijnglas. Samen resulteert het in een minimalistisch, nobel concept voor de parfum dispenser.

Klaar voor de avond - De reclamecampagne van Hugo Boss Nuit pour Femme

Dit wordt uw nacht - Dit wordt uw nacht, belooft de reclame van Hugo Boss Nuit pour Femme. De thema's nacht en uitgaan zijn natuurlijk ook richtinggevend voor de campagne. Niemand minder dan Gwyneth Paltrow werd gekozen tot Boss Nuit Dame. De in Amerika geboren actrice heeft al de prestigieuze Golden Globe en Oscar awards gewonnen. Maar ze is ook succesvol geweest als model en zelfs als zangeres. Ze werd geboren in een familie van acteurs en regisseurs en trad ook in de voetsporen van haar ouders. De blond staat bekend om haar elegante charisma en belichaamt zo ideaal de sfeer rond het parfum Hugo Boss Nuit pour Femme.

Voor de reclamecampagne draagt ze een strakke avondjurk waarvan de blikvanger de asymmetrische schoudersectie is. Dit geeft het zwarte mannetje een modern tintje en weerspiegelt meteen de modieuze stijl van het Boss label. Op de achtergrond ziet u het nachtzicht van een metropool. Hun warme, gouden licht sluit perfect aan bij het kleurenthema van de geur flacon. Het landschap is zeer rustig en vangt het moment voor het uitgaan en de drukte. Mijn geheim is in mezelf te geloven", zegt Paltrow op een ander schot.

Het vertegenwoordigt het zelfverzekerde gevoel dat de geur ook moet reflecteren. The'sure something' en een 'special night' accentueren de korte commercials. Ze laten Gwyneth Paltrow zien hoe ze haar sieraden kan afwerken, hoe ze haar make-up kan vervolledigen en natuurlijk hoe ze de geur kan bespuiten. Maar de elegante fles speelt ook een belangrijke rol in de clip en blijft zeer gedenkwaardig dankzij zijn rechtlijnige vorm. Hoewel de campagne eenvoudig is, heeft het nog steeds een hoge herkenningswaarde en een zeer prominente toonaangevende dame.