Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Ma Vie pour Femme

De geur +

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is de bloemrijke geur voor onafhankelijke vrouwen.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme werd gelanceerd in 2014 en zet een succesvolle parfumreeks voort die Boss Jour en Boss Nuit omvat.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme is gewijd aan een moderne vrouw die thuis is in het stedelijk landschap en zelfstandig wandelt. Een succesvolle zakenvrouw, populair en bewonderd, ze voelt zich soms eenzaam en onbegrepen. Dan neemt ze een paar dagen vrij om haar batterijen op te laden in de natuur. Ze laat frisse wind in haar haar spelen en geniet van de onbeperkte vrijheid. Dit is haar leven met al zijn facetten: Uitputtend en spannend, casual en wild, teder en met een vleugje romantiek.

In het begin Hugo Boss verleidt de geur Ma Vie pour Femme met de frisheid van de zeldzame cactusbloesem. Deze bloemen, die slechts één keer per jaar hun ongewone geur uitstralen, accentueren het exclusieve karakter van dit parfum. In het hart een zomers boeket van zoete jasmijn, betoverende fresia nuances en verse edele rozen bloeien. Het fantasierijke bloemengedicht is vakkundig ingebed in de basis van balsamico-kruidige houtsoorten.

Met deze geurcreatie slaagt Boss er opnieuw in om zijn drager te omringen met een aura van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Kopnoten
Cactusbloem
Hartnoten
Roze Freesia
Jasmijn
Rosebud
Basisnoten
Cederhout
Woods

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Ma Vie pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Himently van 10. december 2014
Ma Vie!

Inderdaad, deze past perfect bij bij. Ik vind het een geur die helemaal bij mij past. De eerste Boss geur voor mij. Mijn vriend heeft veel producten van Boss.

Commentaar Theyeacest van 29. oktober 2014
super!

Ik heb de deo samen met de geur bij jullie besteld en ik ben erg enthousiast! De discrete en langaanhoudende geur kan echt voor iedere gelegenheid gedragen worden.

Commentaar Adysed van 16. oktober 2014
De mooiste van alledrie

Deze geur heeft mij meteen overtuigd. Ik wordt er echt heel enthousiast over. Kan goed naar het werk worden gedragen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-61%