Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme is de bloemrijke geur voor onafhankelijke vrouwen.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme werd gelanceerd in 2014 en zet een succesvolle parfumreeks voort die Boss Jour en Boss Nuit omvat.

De geur Hugo Boss Ma Vie pour Femme is gewijd aan een moderne vrouw die thuis is in het stedelijk landschap en zelfstandig wandelt. Een succesvolle zakenvrouw, populair en bewonderd, ze voelt zich soms eenzaam en onbegrepen. Dan neemt ze een paar dagen vrij om haar batterijen op te laden in de natuur. Ze laat frisse wind in haar haar spelen en geniet van de onbeperkte vrijheid. Dit is haar leven met al zijn facetten: Uitputtend en spannend, casual en wild, teder en met een vleugje romantiek.

In het begin Hugo Boss verleidt de geur Ma Vie pour Femme met de frisheid van de zeldzame cactusbloesem. Deze bloemen, die slechts één keer per jaar hun ongewone geur uitstralen, accentueren het exclusieve karakter van dit parfum. In het hart een zomers boeket van zoete jasmijn, betoverende fresia nuances en verse edele rozen bloeien. Het fantasierijke bloemengedicht is vakkundig ingebed in de basis van balsamico-kruidige houtsoorten.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Met deze geurcreatie slaagt Boss er opnieuw in om zijn drager te omringen met een aura van vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Ma Vie pour Femme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Ma Vie!
Inderdaad, deze past perfect bij bij. Ik vind het een geur die helemaal bij mij past. De eerste Boss geur voor mij. Mijn vriend heeft veel producten van Boss.
Commentaar van
super!
Ik heb de deo samen met de geur bij jullie besteld en ik ben erg enthousiast! De discrete en langaanhoudende geur kan echt voor iedere gelegenheid gedragen worden.
Commentaar van
De mooiste van alledrie
Deze geur heeft mij meteen overtuigd. Ik wordt er echt heel enthousiast over. Kan goed naar het werk worden gedragen.

Hugo Boss: Van fijne kleermaker tot succesvolle geurmaker

Hugo Boss maakt niet altijd de namen bekend van de parfumeurs achter de nieuwe parfumcomposities. Hugo Boss Ma Vie pour Femme is ongetwijfeld ontworpen door een getalenteerd geurdesigner die precies het karakter van een vrouw kent. Het is niet ongebruikelijk dat Hugo Boss toonaangevende parfumeurs van International Flavors & Fragrances (IFF), 's werelds grootste producent van aroma essences, bij de ontwikkeling van de nieuwe parfumserie betrekt.

Hugo Boss parfums, niet in de laatste plaats Hugo Boss Ma Vie pour Femme, worden elke keer een gespreksonderwerp, niet alleen in de glamoureuze wereld van haute couture. Het parfum Hugo Boss Ma Vie pour Femme werd ook met veel enthousiasme ontvangen door de fans van het label. De onbekende auteur van deze originele compositie mag trots zijn op zijn werk, dat in alle opzichten succesvol is geweest.

Boss Ma Vie pour Femme is een andere complexe geur met vele facetten. Het voorspel wordt gevormd met de nuances van de zeer zeldzame cactusbloesem. Dit ongewone aroma maakt deze ongewone parfum zo bijzonder. In het hart wordt een zomers boeket van edele bloemen toegevoegd. Zoete jasmijn, fresia akkoorden en edele rozengeuren vormen deze fantasierijke, bloemige container. De basis bestaat uit zachte, warme geuren van kruidige houtsoorten.

Ma Vie Pour Femme van Hugo Boss glanst met elegante verschijning

Slank en strak is het elegante ontwerp van de fles van Hugo Boss Ma Vie pour Femme ..... Discreet fluweelroze zet de toon en geeft de fles een jeugdige, frisse flair. De geur is open en helder en tegelijkertijd niet zonder randen en hoeken, wat vooral wordt benadrukt door het veelzijdige uiterlijk van het deksel. De enige decoratie van de bijna ongenaakbaar sobere flacon is een fraaie goudkleurige metalen plaquette met het opschrift BossHugo Boss .

De fles Ma Vie pour Femme is Hugo Boss comfortabel om vast te houden en perfect voor economische dosering met de verstuiver. De sprays zijn zeer fijn en geven precies de juiste hoeveelheid vrij. Dankzij de handige vorm en het kleine formaat kan de fles ook comfortabel op reis of in een handtas worden gedragen.

De ster van Hollywood Gwyneth Paltrow is het gezicht van Ma Vie Pour Femme.

Het gezicht van de reclamecampagne voor Hugo Boss Ma Vie pour Femme, onder het motto "Feminine. Sterk. Onafhankelijk" is de Amerikaanse ster Gwyneth Paltrow.

De zwart-wit poster toont de actrice in het hart van een dynamische, moderne metropool met majestueuze wolkenkrabbers op de achtergrond. Haar blik is rustig en ontspannen, direct op de toeschouwer gericht. Haar jas past perfect, haar sieraden zijn discreet elegant. Gwyneth Paltrow straalt vrouwelijke elegantie en kracht uit. Ze is een vrouw die midden in het leven staat en haar uitdagingen rustig aangaat.

Verandering van scène - in de reclamevideo voor Hugo Boss Ma Vie pour Femme presenteert de actrice op de achterbank van een luxe limousine. In haar hand - de parfumfles. Ze laat de chauffeur stoppen en uitstappen. Hoge hakken, tijdloze klassieke look, casual en elegant tegelijk. Ze voelt zich vrij, sterk en onafhankelijk. Dit is de nieuwe subtiele vrouwelijkheid, zonder glitter en glamour, dit is de onverwachte vrouwelijke kant van een moderne krachtvrouw.

Gwyneth Paltrow belichaamt deze vrouw perfect en is daarom de beste keuze als gezicht van de campagne. Ze kan zich met deze rol identificeren en het parfum meer dan authentiek representeren.