Hugo Boss In Motion kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss In Motion, de oosterse mannengeur met een kruidige noot.

Het geurgevoel van Hugo Boss In Motion leeft zijn naam waar en geeft verfrissend en energie bij elke toepassing. De basis voor deze frisse mannengeur met een oriëntaalse toets is droge musk, karakteristiek voor de geuren van veel mannen, vetiver en verschillende aardachtige houtachtige noten. De combinatie van muskus en hout zet je op een eenzame open plek in het midden van het bos, een bittere en toch nobele keynote voor deze parfum. Fijn sandelhout kalmeert de stringente werking van muskus en verificateur en balanceert de componenten. Fijne kruidige aroma's zoals kaneel, nootmuskaat, paprika' s of kardemom voldoen aan de frisse geur van de boomvrucht in de hartnoot van de geur.

Specially kaneel en kardemom worden vaak gevonden in de oriental wereld en zetten je direct in een zouk in het midden van de Oriënt. Om de Hugo Boss In Motion geur niet te zoet te maken, wordt de kroning gevormd door verse bergamot, bevend sinaasappel en het milde aroma van het viooltje blad. Elke goede geur heeft een component nodig die moeilijk te herkennen is en een speciale verrassing biedt. Hier is de kruidige geur van basilicum, die ruikt, zoals Zomer, zon en vakantie. Een aroma dat moeilijk te verzoenen is met oosterse geuren zoals kaneel en nootmuskaat, maar dat een prachtige harmonie creëert met de houtachtige noten van de basis en het parfum perfect afrondt.

Kopnoten
Bergamot
Basilicum
Sinaasappel
Viooltjesblad
Hartnoten
Kaneel
Muskaatnoot
Kardemom
Pepper tree fruit
Basisnoten
Sandelhout
Vetiver
muskus
Bladmuziek krijgen

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss In Motion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Inginge van 07. september 2014
frisse en sportieve geur

Frisse en sportieve geur! Zonder irrirtatie van de huid. Eigenlijk een geur voor 's morgens of na het sporten. Eerder een geur voor de lente en de zomer.

Commentaar Supoettly72 van 27. juli 2014
Heerlijke mannengeur

Deze oriëntaalse geur van Hugo Boss past bij iedere gelegenheid. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen en moet zeggen dat ik erg enthousiast ben. Kan ik echt iedereen aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-57%