Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-60%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss In Motion

uitverkocht producten +

De geur +

Hugo Boss In Motion, de oosterse mannengeur met een kruidige noot.

Het geurgevoel van Hugo Boss In Motion leeft zijn naam waar en geeft verfrissend en energie bij elke toepassing. De basis voor deze frisse mannengeur met een oriëntaalse toets is droge musk, karakteristiek voor de geuren van veel mannen, vetiver en verschillende aardachtige houtachtige noten. De combinatie van muskus en hout zet je op een eenzame open plek in het midden van het bos, een bittere en toch nobele keynote voor deze parfum. Fijn sandelhout kalmeert de stringente werking van muskus en verificateur en balanceert de componenten. Fijne kruidige aroma's zoals kaneel, nootmuskaat, paprika' s of kardemom voldoen aan de frisse geur van de boomvrucht in de hartnoot van de geur.

Specially kaneel en kardemom worden vaak gevonden in de oriental wereld en zetten je direct in een zouk in het midden van de Oriënt. Om de Hugo Boss In Motion geur niet te zoet te maken, wordt de kroning gevormd door verse bergamot, bevend sinaasappel en het milde aroma van het viooltje blad. Elke goede geur heeft een component nodig die moeilijk te herkennen is en een speciale verrassing biedt. Hier is de kruidige geur van basilicum, die ruikt, zoals Zomer, zon en vakantie. Een aroma dat moeilijk te verzoenen is met oosterse geuren zoals kaneel en nootmuskaat, maar dat een prachtige harmonie creëert met de houtachtige noten van de basis en het parfum perfect afrondt.

Kopnoten:
Bergamot
Basilicum
Sinaasappel
Viooltjesblad
Hartnoten:
Kaneel
Muskaatnoot
Kardemom
peperboomvrucht
Basisnoten:
Sandelhout
Vetiver
muskus
houtige geuren
Parfumeur:
Domitille Michalon-Bertier
Jaar van uitgave:
2002

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss In Motion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Supoettly72
Heerlijke mannengeur

Deze oriëntaalse geur van Hugo Boss past bij iedere gelegenheid. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen en moet zeggen dat ik erg enthousiast ben. Kan ik echt iedereen aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten