Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss In Motion

uitverkocht producten +

De geur +

Hugo Boss In Motion, de oriëntaalse mannengeur met een kruidige noot

De geur Hugo Boss In Motion doet zijn naam eer aan en geeft frisheid en energie bij elke toepassing. De basis van deze frisse mannengeur met een oriëntaalse noot wordt gevormd door wrange muskus, kenmerkend voor veel mannengeuren, vetiver en verschillende aardse houtnoten. De combinatie van muskus en hout voert je mee naar een eenzame open plek midden in het bos, een wrange maar nobele basisnoot voor dit parfum. Fijn sandelhout verzacht de wrangheid van de muskus en vertiver en brengt de componenten in balans. In de hartnoot van het parfum ontmoeten fijne specerijaroma's zoals kaneel, nootmuskaat, peper en kardemom de frisse geur van de boomvrucht.

Vooral kaneel en kardemom komen veel voor in de oriëntaalse wereld en brengen je rechtstreeks naar een zouk midden in het Oosten. Om te voorkomen dat de geur Hugo Boss In Motion te zoet wordt, vormen frisse bergamot, citrusachtige sinaasappel en de milde smaak van viooltjesblad de kroon op het werk. Elke goede geur heeft een component nodig dat moeilijk te identificeren is en voor een speciale verrassing zorgt. Hier is de kruidige geur van basilicum, die naar zomer, zon en vakantie ruikt. Een aroma dat moeilijk te verenigen is met oosterse geuren zoals kaneel en nootmuskaat, maar dat prachtig harmonieert met de houtachtige noten van de basis en het parfum perfect afrondt.

Parfümeur:
Domitille Michalon-Bertier
Jaar van uitgave:
2002

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss In Motion met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Supoettly72
Heerlijke mannengeur

Deze oriëntaalse geur van Hugo Boss past bij iedere gelegenheid. Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen en moet zeggen dat ik erg enthousiast ben. Kan ik echt iedereen aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten