Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss In Motion White

De geur +

De vijfde uitbreiding van Boss in Motion Line

Boss in Motion White by Hugo Boss is een energieke en verfrissend kruidige mannengeur met een houtachtige geur. Als vijfde parfum van de Boss in Motion parfumlijn presenteert de Boss in Motion White Edition zich als een verleidelijk lichte maar aantrekkelijke mannengeur die vooral in de warme zomermaanden verfrissend en verkwikkend is.

De Boss in Motion White Hugo Boss geur opent met een verkwikkende combinatie van een verfrissende fruitige geur van rijpe bloedsinaasappels en een delicate kruidige frisse basilicum. De hartnoot van saffraan, kaneel en zwarte peper geeft de geur een pittige, mannelijke en kruidige kant, die lijkt te culmineren in een houtachtige afdronk van vetiver. Met deze geurcompositie presenteert Boss in Motion White zich als een verfrissend mannelijke geur vol lichtheid en aantrekkingskracht, gebaseerd op de aromatische en oosterse geuren van zijn voorgangers zoals Boss in Motion Blue of Boss in Motion Black.

Kopnoten:
Basilicum
Bloedsinaasappel
Hartnoten:
Kaneel
Zwarte Peper
Safran
Basisnoten:
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss In Motion White met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Eithe1983 van 23. oktober 2014
Mijn absolute highlight

Dit is mijn absolute highlight... Ik gebruik deze creme al zeer lang en heb tussendoor wel eens wat anders geprobeerd maar kom hier altijd weer op terug. Dat zegt genoeg.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten