Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Hugo Boss HUGO

HUGO van Hugo Boss - een echte klassieker voor mannen met stijl en charisma

De Hugo Boss HUGO geur creatie is ontworpen voor mannen met jeugdige kracht die krachtig obstakels verwijderen en moedig uitdagingen aangaan. De harmonisch gebruikte compositie van citrusvruchten, groene appel, kaneel en kostbaar hout drukt deze wil uit en biedt een indrukwekkende ervaring voor de persoonlijke zintuigen.

Het parfum Hugo Boss HUGO is de ideale keuze voor moderne en zelfbewuste individualisten die hun unieke karakter en zelfbepaalde persoonlijkheid op een eigentijdse en energieke manier willen benadrukken. Het Hugo Boss HUGO gamma aromatische parfums is de perfecte keuze voor de moderne mens van vandaag. De gedenkwaardige mannengeur is zowel mannelijk als harmonieus en bijzonder verleidelijk.

HUGO dankt zijn frisse en verkwikkende geur aan een topnoot van groene appel, lavendel, verse munt en grapefruit. Het aardachtige hart met den, kruidnagel, salie en basilicum en de houtachtige, kruidige basis van patchoeli, suède en eikenmos ademen een intense, aromatische geur uit.

Top notities: Munt, pompelmoezen, groene appel, basilicum, dennennaald

Hartnoten: salie, jasmijn, lavendel, anjer, cederhout

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Basis noten: Mos, suède, sandelhout, dennenbalsem

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss HUGO
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 10 klant adviezen

Commentaar van
Hugo Boss Set
Ik gebruik de geur al langer maar de deodorant is nieuw voor mij. Heerlijk beschermd de dag door zonder verdere zorgen. Blijft heerlijk lang hangen.
Commentaar van
Aangenaam fruitige geur
Ik heb de geur voor mijn vriend gekocht en hij was er meteen enthousiast over en ook ik vind de fruitige lichte geur van dit parfum heerlijk. De tweede fles van 40 ml is zeer geschikt om mee te nemen.
Commentaar van
Pittig, mannelijk
en betoverend! Ik ben gek op deze geur, wil niet meer zonder. Wordt vaak op deze geur aangesproken. Beveel hem dan ook graag aan.

Sterparfumeur Bob Aliano creëerde HUGO door Hugo Boss

Sinds de marktintroductie van Hugo Boss HUGO in 1995 is de formule in de loop der tijd herhaaldelijk aangepast aan de ontwikkelingen in de huidige trends op het gebied van parfummode. De verantwoordelijkheid hiervoor lag bij verschillende parfumeurs die, afhankelijk van stijl en compositie, hun eigen persoonlijke opvattingen en elementen inbrachten.

De première werd ontwikkeld door Bob Aliano, de huidige parfumlijn van parfumeur Bart de Backer in meesterlijk handwerk en is een succesvolle mix van groene geuren en verfrissende aroma's. Hugo Boss HUGO's mannelijke en licht aardachtige basisnoot vormt de basis, gevolgd door een aromatische, gezonde hartnoot met een bloemig groen karakter, met de fruitige topnoot als introductie.

HUGO staat voor individuele consistentie, voor niet-conforme hedonisten die van hun leven genieten en ze authentiek, spontaan en avontuurlijk maken volgens hun ideeën. Hugo Boss HUGO, een charismatische geur voor veeleisende mannen, heeft een fascinerende mannelijke flair met een speciaal karakter en een hoge herkenningswaarde.

Meer dan twintig jaar consistentie en concurrentiekracht in de parfummarkt staan voor tevreden klanten en bewezen kwaliteit. De fruitige frisheid, de meerlaagse kruidigheid, het langdurige effect en de discrete, nooit opdringerige aanwezigheid maken van Hugo Boss HUGO een optimaal geaccentueerde alledaagse geur voor elk moment.

HUGO uit Hugo Boss - Uitzonderlijke verpakking voor een onweerstaanbare klassieke klassieker

Het Hugo Boss HUGO parfum wordt gepresenteerd in een discrete maar opvallende fles. Deze is transparant en voorzien van een geribbelde zilverkleurige sluiting, waarbij de vloeistof licht blauwachtig is. Casual, ongecompliceerd en als teken van een actieve levensstijl wordt het parfum in dezelfde mate vertegenwoordigd als de parfumcompositie werd geselecteerd.

De vorm van het vat illustreert het nauwe verband van de gebruikte ingrediënten met de natuur. Als ontwerp van een transparante waterfles met een bolle vorm en de eenvoudige dop. Discrete terughoudendheid is hier het programma en bepaalt de zelfbesef van geur en drager.

Zowel verpakking als parfum overtuigen door een uitgekiende combinatie van hoogwaardige ingrediënten met een perfect complementaire uitwendige presentatie. Een aromatisch parfumkarakter in elegante representatie resulteert in een mannelijk avonturenpakket. De complete uitstraling benadrukt het frisse parfumkarakter in combinatie met zuiverheid, koelte en netheid van de gebruikte combinatie van hoogwaardige essences.

HUGO van Hugo Boss - Uw geur, uw weg!

Het gezicht van de nieuwste HUGO van Hugo Boss campagne is de Britse acteur Jonathan Rhys Meyers, die perfect het karakter van de stedelijke Hugo Boss HUGO man met zijn opvallende kenmerken en zijn ontspannen manier kan weergeven. Momenteel demonstreert hij zijn vaardigheden als acteur in de televisieserie Die Tudors.

Zac Efron is de nieuwe merkambassadeur voor de Hugo Boss klassieker HUGO, 2017.

De Ierse acteur werd geboren in 1977 in Dublin en bracht vaak het eerste deel van zijn leven in het ziekenhuis door vanwege een hartaandoening. Nadat hij op 16 jarige leeftijd door een talentscout was ontdekt, werd hij al snel hoofdrolspeler in een advertentie voor Knorr. Het startschot voor een mooie carrière. In 1994 speelde Meyers een bijrol in een tragikomedie, maar al snel kreeg Meyers ook grote hoofdrollen. In 1998 brak hij door met de Velvet Goldmine.

Een andere ambassadeur van het merk voor de parfum Hugo Boss HUGO is het jonge Franse mannen model Adrien Sahores, hij is de sympathieke en verfrissende type in de campagne. Als aantrekkelijk gezicht en opvallend hoofdpersonage van de diverse reclameboodschappen presenteert hij in de klassieke zwart-wit imagocampagne de aanstekelijke geur Hugo Boss HUGO met al haar facetten.

Met zijn jonge verschijning, zorgeloze persoonlijkheid en onconventionele verschijning brengt Adrien Sahores een verkwikkend charisma over dat zowel indrukwekkend als onopvallend is en staat voor inspiratie en een verscheidenheid aan ideeën, waardoor hij een bijzonder goede match is voor Hugo Boss HUGO. Een stimulans voor bijzondere uitdagingen en de moed om een nieuwe weg in te slaan worden in een klassieke look in de moderne visualisatie en geënsceneerd als een hedendaagse printcampagne door gerenommeerde modefotograaf Benjamin Lennox.