Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO XY

De geur +

Het spel van chromosomen: Hugo Boss HUGO XY

Het spannende spel tussen de seksen heeft niet in de laatste plaats te maken met de verschillende chromosomen van man en vrouw. Hugo Boss weet dat natuurlijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat naast de vrouwengeur HUGO XX nu ook de mannengeur Hugo Boss HUGO XY verkrijgbaar is. De twee geuren kunnen gezien worden als tegengestelde polen. "Harmonie is overschat" is ook de slogan voor de parfums. Harmonie wordt overschat, tegenstellingen trekken aan. Hugo Boss HUGO XY is dan ook een typische, karakteristieke mannengeur. Enerzijds. Aan de andere kant verrast het met een goede portie frisheid en levendigheid.

Zelfs de topnoot opent de geurige azijn met groene aroma's van bergamot en peer blad, maar combineert deze op een bijna klassieke manier met ceder. De hartnoot verrast met pittige accenten. Basilicum en munt komen er vakkundig in samen. De basisnoot ten slotte verwent zich volledig met uitgesproken mannelijkheid, waarbij muskus, patchoeli en ceder worden gecombineerd.

De boodschap van de hele compositie is dus relatief duidelijk, maar weet toch aangenaam te verbazen. Je zou ook kunnen zeggen dat ze vakkundig met clichés speelt - clichés zoals de voortdurende strijd tussen de seksen. Een knipoogje in het oog is natuurlijk een absolute aanrader.

Kopnoten:
Bergamot
peerblad
Ceder
Hartnoten:
Basilicum
Munt
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
Ceder
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO XY met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Imensid83
geen cliché

Deze geur is een mooi mengsel van mannelijkheid en vrouwelijkheid. Voor mij is het een goed alternatief voor Jean Paul Gaultier Le Male. Hij is echter iets minder sterk.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1