Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO XY

De geur +

Het spel van chromosomen: Hugo Boss HUGO XY

Het spannende spel tussen de seksen heeft veel te maken met de verschillende chromosomen van mannen en vrouwen. Bij Hugo Boss weten we dat natuurlijk heel goed. Het is dan ook geen verrassing dat de mannengeur Hugo Boss HUGO XY nu ook verkrijgbaar is naast de vrouwengeur HUGO XX. De twee geuren kunnen zeker worden gezien als tegenpolen. "Harmony is overrated" is ook de slogan voor de geuren. Harmonie wordt overschat, tegenpolen trekken elkaar aan. Hugo Boss HUGO XY is dan ook een typische, onderscheidende mannengeur. Aan de ene kant. Aan de andere kant verrast het met een flinke dosis frisheid en bruis.

De topnoot opent de geur met groene aroma's van bergamot en perenblad, maar combineert deze op een bijna klassieke manier met cederhout. De hartnoot verrast op zijn beurt met kruidige accenten. Het combineert vakkundig basilicum en munt. De basisnoot ten slotte zwelgt in uitgesproken mannelijkheid door muskus, patchoeli en cederhout te combineren.

De boodschap van de hele compositie is dus relatief duidelijk, maar weet toch op een aangename manier te verbazen. Je zou ook kunnen zeggen dat het handig speelt met clichés - clichés zoals de eeuwige strijd tussen de seksen. Een beetje tongue-in-cheek mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO XY met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Imensid83
geen cliché

Deze geur is een mooi mengsel van mannelijkheid en vrouwelijkheid. Voor mij is het een goed alternatief voor Jean Paul Gaultier Le Male. Hij is echter iets minder sterk.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten