Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De fascinerende vrouwengeur Hugo Boss HUGO XX XX

Hugo Boss staat bekend om zijn fantasierijke en luxueuze geurenreeks. Met Hugo Boss HUGO XX is er nu een nieuwe vrouwengeur die de zintuigen verwent met oriëntaalse elementen. In de top noot fruitige aroma's van mandarijn, bessen en lychee. Deze worden in de basisnoot ingelijst door fijne, kruidige en bittere invloeden. Spieren, amberkleurig en sandelhout zijn te zien. In de hartnoot krijgt Hugo Boss HUGO XX een florale toets door de aroma's van jasmijn en basmatirijst te accentueren. Al met al is het resultaat een fantasierijke en veelzijdige mix van geuren, waarin fruity, bloemige en kruidige elementen vertegenwoordigd zijn.

Hugo Boss HUGO XX is een perfecte aanvulling op partnerparfum Hugo Boss HUGO XY. Het gaat heerlijk goed met een smaakvolle zomerse outfit, maar is ook geschikt voor nachtkleding. Het keurmerk van Hugo Boss HUGO XX is verrassend en afwisselend contrastrijk. De Eau de Parfüm straalt een subtiele vrouwelijkheid uit van en ziet er tegelijk licht en levendig uit.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Hugo Boss HUGO XX gebruikt basmatirijst als hart, dat een romig en verleidelijk aroma ontwikkelt. Ook de combinatie met de betoverende geur van jasmijn is bijzonder succesvol. De kruidige en pittige invloeden van amber, muskus en sandelhout zorgen ervoor dat de Eau de Parfüm er niet te zoet uitziet en geeft een voiced totaalindruk .

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss HUGO XX
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
mijn nieuwe frisse damesgeur
Ik had dit parfum als cadeau voor een vriendin gekocht. Ze was er erg bkij mee en draagt nu geen ander parfum meer.Ik heb hem nu ook voor mijzelf gekocht.

Hugo Boss HUGO XX - De oprichting van Daphne Bugey

Hugo Boss HUGO XX is het werk van de Franse parfumeur Daphne Bugey. Ze heeft al tal van parfumseries ontwikkeld voor internationaal gerenommeerde labels, gespecialiseerd in partner parfums. Zo komen de geuren He Wood en She Wood van Dsquared van haar. Nu heeft Bugey een spannende partnergeur gecreëerd voor Hugo Boss in de varianten Hugo Boss HUGO XX en Hugo Boss HUGO XY.

De vrouwelijke variant - hier vertegenwoordigd door de chromosoomset XX - overtuigt met zachte, romige en zachte geuren, die worden tegengegaan met taart en kruidige elementen. Voor de fruitige topnoot heeft Bugey essences geselecteerd van lychee, bessen en mandarijn. De basisnoot zorgt daarentegen voor kruidige, scherpe en fijne noten. Amber, muskus en sandelhout zijn hier in goede harmonie te zien. De hartnoot geeft Hugo Boss HUGO XX een bloemige ondertoon. Edele aroma's van basmatirijst en jasmijn komen naar voren. Bijzonder opmerkelijk is het romige geureffect van Basmati-rijst.

Al met al heeft Daphne Bugey een veelzijdige en fantasierijke mix gecreëerd die op creatieve wijze bloemige, fruitige en kruidige elementen combineert. Hugo Boss HUGO XX leeft op afwisselende contrasten en kan daardoor zowel met een casual zomeroutfit als met een stijlvolle avondkleding. Het partnerparfum voor Hugo Boss is een naadloze aanvulling op de andere creaties van Daphne Bugey, waaronder Kenzo, Trussardi en Max Mara. In 2007 ontving Bugey de felbegeerde FiFi Award voor Hugo Boss HUGO XX en andere creaties.

De smaakvolle fles met Hugo Boss HUGO XX

Hugo Boss HUGO XX is de vrouwelijke pendant van Hugo Boss HUGO XY. Het overtuigt niet alleen met een bloemige, elegante en kruidige geur, maar heeft ook een smaakvol vormgegeven fles om te bieden. De rond geronde glazen flacon onthult een harmonieuze en elegante vorm en accentueert met zijn uitgesneden en transparante glas de inhoud perfect. De met een dop bedekte spuitkop zorgt voor een nauwkeurige en zuinige dosering.

Het over het algemeen succesvolle en harmonieuze ontwerp maakt de fles tot een genuine collector item. Het compacte en discrete ontwerp van het verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat Hugo Boss HUGO XX comfortabel in elke ruimte past en bewijst zijn waarde ook onderweg en onderweg. Hugo Boss HUGO XX is herkenbaar aan de transparante glazen fles en het Hugo Boss-logo aan de voorzijde.

Hugo Boss HUGO XX - De reclamecampagne

Hugo Boss HUGO XX is een veelzijdige vrouwengeur die perfect aansluit bij Hugo Boss HUGO XY. Daarop is ook de smaakvol vormgegeven reclamecampagne gericht. Het gezicht van de campagne is het Nederlandse model Bette Frank. Ze is verschenen voor vele andere internationale parfummerken, waaronder Dolce & Gabbana, Celine, Stella McCartney en Oscar de la Rente.

In de tv-reclame van Hugo Boss is HUGO XX Bette Frank samen met haar partner te zien in een romantische scène. De wolkenkrabbers van New York vormen het spectaculaire decor. Het uitzicht van het paar veegt vanaf een balkon over de zee van lichten van de stad in de avondlucht. Kleuren, bewegingen en zaagsnedes zijn ontworpen om de veelzijdigheid van Hugo Boss HUGO XX weer te geven.

Het nobele ontwerp van de fles wordt ook gebruikt voor de campagne. Het wordt gepresenteerd met grote kleur en lichteffecten en maakt de kijker nieuwsgierig naar de sensuele inhoud. De goudbruin glinsterende eau de parfum geeft een indruk van sensualiteit, verleiding en oosterse exotisme. Tegelijkertijd heeft het echter ook een harmonieus en balancerend effect. Het TV-spotje eindigt met de ironische slogan "Harmony is overrated". De partnergeurlijn van Hugo Boss is een fascinerende eenheid die contrasten perfect uitbalanceren.