Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO XX

De geur +

De fascinerende vrouwengeur Hugo Boss HUGO XX XX

Hugo Boss staat bekend om zijn fantasierijke en luxueuze geurenreeks. Met Hugo Boss HUGO XX is er nu een nieuwe vrouwengeur die de zintuigen verwent met oriëntaalse elementen. In de top noot fruitige aroma's van mandarijn, bessen en lychee. Deze worden in de basisnoot ingelijst door fijne, kruidige en bittere invloeden. Spieren, amberkleurig en sandelhout zijn te zien. In de hartnoot krijgt Hugo Boss HUGO XX een florale toets door de aroma's van jasmijn en basmatirijst te accentueren. Al met al is het resultaat een fantasierijke en veelzijdige mix van geuren, waarin fruity, bloemige en kruidige elementen vertegenwoordigd zijn.

Hugo Boss HUGO XX is een perfecte aanvulling op partnerparfum Hugo Boss HUGO XY. Het gaat heerlijk goed met een smaakvolle zomerse outfit, maar is ook geschikt voor nachtkleding. Het keurmerk van Hugo Boss HUGO XX is verrassend en afwisselend contrastrijk. De Eau de Parfüm straalt een subtiele vrouwelijkheid uit van en ziet er tegelijk licht en levendig uit.

Hugo Boss HUGO XX gebruikt basmatirijst als hart, dat een romig en verleidelijk aroma ontwikkelt. Ook de combinatie met de betoverende geur van jasmijn is bijzonder succesvol. De kruidige en pittige invloeden van amber, muskus en sandelhout zorgen ervoor dat de Eau de Parfüm er niet te zoet uitziet en geeft een voiced totaalindruk .

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Lychee
Mandarijn
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
muskus
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO XX met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Lasuchis
mijn nieuwe frisse damesgeur

Ik had dit parfum als cadeau voor een vriendin gekocht. Ze was er erg bkij mee en draagt nu geen ander parfum meer.Ik heb hem nu ook voor mijzelf gekocht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-52%1