Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

De fruitige bloemengeur voor de Hugo Boss vrouw: HUGO Woman is een compositie voor vrouwen die hun onafhankelijkheid beleven en hun eigen regels volgen. Vrij en zonder zich al te veel zorgen te maken over de meningen van anderen.

In de topnoot, deze verleidelijke geur combineert akkoorden van boysenberry, oud kruid en mandarijn.

Hugo Boss HUGO Woman kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De herinterpretatie van een klassieker - de geur van Hugo Boss HUGO Woman

Hugo Boss HUGO Woman werd eind jaren negentig geïntroduceerd en werd al snel een klassieker. De combinatie van fruitige en bloemige noten was verrassend fris, vrouwelijk en makkelijk te dragen. Iets meer dan tien jaar later is Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum een moderne variant voor een nieuw tijdperk.

De geur behoudt zijn buitengewoon speelse, onconventionele en licht jeugdige touch. Nieuwe moleculen voldoen aan natuurlijke extracten en zorgen voor een minimalistische maar innovatieve parfumsamenstelling. De topnoten zijn mandarijnen uit Italië, grassen en boysenbessen. De vruchten zijn geteeld in de Verenigde Staten en zijn een mix van bramen en loganbessen. Deze laatste zijn weer een kruising tussen framboos en braam. In het hart combineert pruimen met bloemige noten van jasmijn en iris. Zwarte thee geeft een frisse en karakteristieke hint. Sandelhout, cederhout en amber dienen als basis. Dit geeft de Eau de Parfum meer karakter en duurzaamheid dan het origineel.

Het parfum voor vrouwen behoudt zijn sportieve karakter en is ideaal voor het dagelijks leven of een actieve levensstijl. Hij kan met alles gecombineerd worden en is gemakkelijk mee te nemen. Zowel de dames die van het origineel hielden als een jongere generatie zullen van de levendige interpretatie van geuren houden.

Kopnoten:
Groene Appel
Zware Aalbessen
Meloen
Eikenmos
Papaja
Cyclamen
Hartnoten:
Lelie
Iris
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
vanille
Harsen
Amber
Sandelhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-64%1