Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De fruitig-bloemengeur voor Hugo Boss vrouwen: HUGO Woman is een samenstelling voor vrouwen die hun onafhankelijkheid leven en zich aan hun eigen regels houden.

Vrij en zonder zich al te veel zorgen te maken over de meningen van anderen.

Hugo Boss HUGO Woman kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De herinterpretatie van een klassieker - de geur van Hugo Boss HUGO Woman

Hugo Boss HUGO Woman werd eind jaren negentig geïntroduceerd en werd al snel een klassieker. De combinatie van fruitige en bloemige noten was verrassend fris, vrouwelijk en makkelijk te dragen. Iets meer dan tien jaar later is Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum een moderne variant voor een nieuw tijdperk.

De geur behoudt zijn buitengewoon speelse, onconventionele en licht jeugdige touch. Nieuwe moleculen voldoen aan natuurlijke extracten en zorgen voor een minimalistische maar innovatieve parfumsamenstelling. De topnoten zijn mandarijnen uit Italië, grassen en boysenbessen. De vruchten zijn geteeld in de Verenigde Staten en zijn een mix van bramen en loganbessen. Deze laatste zijn weer een kruising tussen framboos en braam. In het hart combineert pruimen met bloemige noten van jasmijn en iris. Zwarte thee geeft een frisse en karakteristieke hint. Sandelhout, cederhout en amber dienen als basis. Dit geeft de Eau de Parfum meer karakter en duurzaamheid dan het origineel.

Het parfum voor vrouwen behoudt zijn sportieve karakter en is ideaal voor het dagelijks leven of een actieve levensstijl. Hij kan met alles gecombineerd worden en is gemakkelijk mee te nemen. Zowel de dames die van het origineel hielden als een jongere generatie zullen van de levendige interpretatie van geuren houden.

Kopnoten:
Groene Appel
Zware Aalbessen
Meloen
Eikenmos
Papaja
Cyclamen
Hartnoten:
Lelie
Iris
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
vanille
harsen
Amber
Sandelhout
Parfumeur:
Ursula Wandel
Jaar van uitgave:
1997

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss HUGO Woman in vergelijking met de SRP

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-68%1