Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-70%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De fruitig-bloemige geur voor de Hugo Boss vrouw: HUGO Woman is een compositie voor vrouwen die onafhankelijk leven en hun eigen regels volgen.

Vrij en zonder zich al te veel zorgen te maken over de mening van anderen.

Hugo Boss HUGO Woman goedkoop kopen

De geur +

De herinterpretatie van een klassieker - De geur van Hugo Boss HUGO Woman

Hugo Boss HUGO Woman werd eind jaren 90 geïntroduceerd en werd al snel een klassieker. De combinatie van fruitige en bloemige noten was verrassend fris, vrouwelijk en gemakkelijk te dragen. Iets meer dan tien jaar later is Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum een moderne versie voor een nieuw tijdperk.

Tegelijkertijd behoudt de geur zijn ongewone, speelse, onconventionele en licht jongensachtige touch. Nieuwe moleculen ontmoeten natuurlijke extracten om een minimalistische maar innovatieve geurcompositie te creëren. De topnoten zijn mandarijnen uit Italië, grassen en boysenbessen. De vruchten werden gekweekt in de Verenigde Staten en zijn een mix van bramen en loganbessen. Deze laatste zijn op hun beurt een kruising tussen frambozen en bramen. Het hart combineert pruim met bloemige noten van jasmijn en iris. Zwarte thee zorgt voor een frisse en karakteristieke toets. Sandelhout, cederhout en amber dienen als basis. Dit geeft het eau de parfum meer karakter en een langere levensduur dan het origineel.

Het parfum voor vrouwen behoudt zijn sportieve karakter en is ideaal om dagelijks te dragen of voor een actieve levensstijl. Het is overal mee te combineren en gemakkelijk te dragen. Zowel vrouwen die van het origineel hielden als een jongere generatie zullen dol zijn op deze levendige interpretatie van het parfum.

Hartnoten:
Parfümeur:
Ursula Wandel
Jaar van uitgave:
1997

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss HUGO Woman in vergelijking met de SRP