Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO Reversed

uitverkocht producten +

De geur +

Hugo Boss HUGO Reversed - Moed om van perspectief te veranderen

De lente- en zomercollectie 2019 van het merk Hugo Boss verraste opnieuw met een onvoorwaardelijk spel met het eigen label. T-shirts, hoeden en sjaals maken gebruik van de bekende letters in alle denkbare combinaties en perspectieven.

Geuren zijn geen uitzondering op deze gedurfde verandering van perspectief. De mannengeur Hugo Boss HUGO Reversed, gelanceerd in hetzelfde jaar, is een zeer frisse en moderne weerspiegeling van het succesvolle originele parfum uit 1995, ontdaan van decoratieve accenten en het stof van de tijd. Hugo Boss HUGO Reversed doet het, bijna minimalistisch, met vijf geurnoten vol energie en mannelijke dynamiek.

Het parfum opent met een krachtige, citrusachtige kick van frisheid. De pittige bergamot uit Calabrië en het sprankelende, subtiel wrange aroma van grapefruit zorgen voor een verkwikkende, snelle opening. In de hartnoot creëert de essentie van rozemarijn een intens, karaktervol aura van elegante mannelijkheid. Pamplewood(R), een synthetische geur die warme, houtachtige nuances combineert met citrusfrisse componenten, creëert hiervoor een indrukwekkend kader. De basis van Hugo Boss HUGO Reversed zet het houtachtige akkoord voort. De delicaat aardse, balsamico-houtige accenten van vetiver uit Haïti ronden de geur af met een rokerige nuance. Een fascinerende mannengeur die het thema frisheid op een moderne en onconventionele manier interpreteert.

Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten