Hugo Boss HUGO Reversed kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss HUGO Reversed - Moed om van perspectief te veranderen

De lente- en zomercollectie 2019 van het merk Hugo Boss verraste opnieuw met een onvoorwaardelijk spel met een eigen label. T-shirts, petten en sjaals gebruiken de bekende belettering in alle denkbare combinaties en perspectieven.

De geuren zijn niet vrijgesteld van de moedige verandering van perspectief. Gelanceerd in hetzelfde jaar, de Hugo Boss HUGO Reversed mannengeur is een zeer frisse en moderne weerspiegeling van het succesvolle originele parfum uit 1995, dat bevrijd is van decoratieve accenten en het stof van de tijd. Hugo Boss HUGO Reversed

Het parfum opent met een sterke, citroenachtige frisheidskick. Het besproeien van bergamot uit Calabrië en het sprankelende, fijn bittere aroma van de grapefruit zorgen voor een verkwikkende, snelle start. In de hartnoot zorgt de essentie van rozemarijn voor een intense, karaktervolle uitstraling van elegante mannelijkheid. Pamplewood(R), een synthetische geur die warme, houtachtige nuances combineert met citrusfrisse componenten, biedt hiervoor een indrukwekkend kader. De basis van het hout Hugo Boss HUGO Reversed laat het akkoord verder klinken. De delicate aardse, balsamico-houten accenten van vetiver uit Haïti brengen de geur tot een einde met een rokerige nuance. Een fascinerende mannengeur die het thema frisheid op een moderne en onconventionele manier interpreteert.

Kopnoten
Bergamot van Calabrië
Grapefruit
Hartnoten
Roosmarijn
Pamplewood
Basisnoten
Haïtiaanse vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-45%