Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-61%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO Reversed

De geur +

Hugo Boss HUGO Reversed - Moed om van perspectief te veranderen

De lente- en zomercollectie 2019 van het merk Hugo Boss verraste opnieuw met een onvoorwaardelijk spel met een eigen label. T-shirts, petten en sjaals gebruiken de bekende belettering in alle denkbare combinaties en perspectieven.

De geuren zijn niet vrijgesteld van de moedige verandering van perspectief. Gelanceerd in hetzelfde jaar, de Hugo Boss HUGO Reversed mannengeur is een zeer frisse en moderne weerspiegeling van het succesvolle originele parfum uit 1995, dat bevrijd is van decoratieve accenten en het stof van de tijd. Hugo Boss HUGO Reversed

Het parfum opent met een sterke, citroenachtige frisheidskick. Het besproeien van bergamot uit Calabrië en het sprankelende, fijn bittere aroma van de grapefruit zorgen voor een verkwikkende, snelle start. In de hartnoot zorgt de essentie van rozemarijn voor een intense, karaktervolle uitstraling van elegante mannelijkheid. Pamplewood(R), een synthetische geur die warme, houtachtige nuances combineert met citrusfrisse componenten, biedt hiervoor een indrukwekkend kader. De basis van het hout Hugo Boss HUGO Reversed laat het akkoord verder klinken. De delicate aardse, balsamico-houten accenten van vetiver uit Haïti brengen de geur tot een einde met een rokerige nuance. Een fascinerende mannengeur die het thema frisheid op een moderne en onconventionele manier interpreteert.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Rozemarijn
pamplewood
Basisnoten:
Haïtiaanse vetiver
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten