Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gewoon anders: Hugo Boss HUGO Just Different. De kruidig-frisse mannengeur is voor mannen die de wereld met andere ogen zien en graag buiten de gebaande paden dwalen.

Net als het reclamegezicht van het parfum, Jared Leto, Amerikaans Oscarwinnaar en frontman van de band 30 Seconds to Mars.

Hugo Boss HUGO Just Different kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

HUGO Just Different - een casual evergreen

De Eau de Toilette Hugo Boss HUGO Just Different en de aftershave die bij de geur horen, zijn sinds 2011 verkrijgbaar. Sindsdien is de geur ononderbroken populair. De frisse en kruidige mannengeur is een echte allrounder voor alle gelegenheden en seizoenen. Het scoort met zijn nonchalante, mannelijke uitstraling en zijn goede houdbaarheid en sillage.

De bekroonde parfumeurs Sophie Labbé en Carlos Benaïm hebben een topnoot van frisse munt en fruitige appels gecreëerd voor Hugo Boss HUGO Just Different. De hartnoot verrukt met basilicum, fresia en aromatische noten. Alles wordt zacht afgerond in de basis, waar sparrenhout en cashmeran zijn gebruikt.

Casual, nonchalant, sportief en discreet mannelijk, Hugo Boss HUGO Just Different is precies goed voor alle mannen die goed verzorgd voor de dag willen komen, vooral in het dagelijkse leven. Het gaat hier echter niet om polariserende nichegeuren, maar om onopvallende, maar toch merkbare nuances. Het hoeft niet altijd de heel speciale geur te zijn, zoals Hugo Boss HUGO Just Different bewijst. De mannengeur heeft zelfs het potentieel om een signatuurgeur te worden, juist omdat je hem kunt dragen wanneer je er zin in hebt. Of je nu casual jeans en sneakers draagt in je vrije tijd of sportief en elegant op je werk.

Kopnoten:
Appel
Munt
Hartnoten:
aromatische geuren
Basilicum
Freesia
Basisnoten:
cashmeran
sparhout
Parfumeur:
Carlos Benaïm, Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

vandaag tot-57%1