Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss HUGO Just Different kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss HUGO Just Different, de kruidige frisse mannengeur

Hugo Boss HUGO Just Different is een nieuwe aromatische mannengeur van Hugo Boss, die uitkomt met de gedurfde casualheid van de Hugo-geuren. De Eau de Toilette Spray wordt gekenmerkt door een revitaliserend en dynamisch karakter dat de veelzijdige levensstijl van een moderne man onderstreept en zijn persoonlijkheid onderstreept door een adembenemende en aantrekkelijke mannelijke geur.

The Hugo Boss HUGO Just Different wordt geopend met een verfrissende aromatische head noot van mint, die Just different een verkwikkende kick geeft. In de hartnoot worden de zoete smaak van delicate freesias gecombineerd met de fijne kruiden van verse basilicum. Hugo Just Different wordt gecompleteerd met een basisnoot met een nieuw en ongebruikelijk geurmolecuul.

Het gebruikte parfum staat bekend als Cashmeran en bevat aroma's van muskus, diverse houtsoorten en specerijen, die een onmiskenbaar mannelijke en wrange geur afscheiden. Hugo Boss HUGO Just Different is een verkwikkend eau de toilette met aromatische mannelijke aroma's voor open-minded en living mannenr van alle leeftijden.

Kopnoten
Munt
Hartnoten
Freesia
Basilicum
Basisnoten
Cashmeran
Hout van de zilverspar

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Just Different met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Ininving van 12. december 2014
Houdt zeer lang

Deze stick doet wat hij belooft. Super betrouwbaar!

Commentaar Slarpon van 05. december 2014
Lekkere set

Deze geur bij een vrined geroken die een hele verzameling heeft. Maar deze stak er voor mij toch echt boven uit. Lekker fris, mannelijk. Top!

Commentaar Engs1990 van 05. oktober 2014
heerlijke set

Ik sproei meestal een beetje op mijn haren en mijn kleren en dan blijftr de geur de hele dag lekker hangen. Al veel opmerkingen van collega's gekregen als ik hem naar het werk op doe.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-56%