Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO Jeans

De geur +

Hugo Boss Hugo Jeans: Boss ontmoet Deni

Hugo Boss staat bekend om zijn onmiskenbare geuren. Hugo Boss Hugo Jeans voegt zich bij de tijdloze klassiekers zoals Boss Bottled. De frisse mannengeur mengt scherpe grapefruit met pittige limoen in de topnoot. Jeneverbes en munt geven de kruidig-tartele frisheid een kick in de hartnoot. De basisnoten van sandelhout, vetiver en cederhout zorgen voor de klassieke mannelijke, houtachtige touch. Hugo Boss Hugo Jeans is een geur die er altijd is en is niet beperkt tot een seizoen of gelegenheid. De sprankelende compositie is een bewust nonchalante geur die geen opschudding wil veroorzaken en toch in het geheugen blijft hangen. Het parfum is ontworpen voor mannen die onafhankelijk en recht door zee hun doelen nastreven en niet bang zijn om denim met een pak te combineren.

De parfums van Hugo Boss staan bekend om hun ongekunstelde ontwerpen. Florale gimmicks en versierde decors - niets. Boss richt zich op heldere lijnen en kleuren. Voor Hugo Boss Hugo Jeans heeft het label gekozen voor een donker, mat blauw ontwerp. De fles zelf doet denken aan een veldfles, waarbij de dop de blikvanger is. Het bovenste deel van de ronde dop, uitgevoerd in mat zilver, is geribbeld, wat zorgt voor grip. Een donkerblauw koord verbindt de dop met de hals van de fles. Het dieprode logo op de voorkant zorgt voor een gedenkwaardig contrast. De fles belichaamt onmiskenbaar de heldere stijl van het modelabel en is in zijn eenvoud een symbool van klassieke mannelijke elegantie.

Roxanne Kirkpatrick werkt al vijftien jaar voor Givaudan. In tegenstelling tot haar vele mannelijke collega's is de Amerikaanse geen telg uit een parfumdynastie uit Grasse. Ze studeerde Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit van New York en begon haar carrière als assistent-parfumeur voor Givaudan in Manhattan. In 2012 verhuisde Kirkpatrick naar Frankrijk, waar ze een opleiding tot parfumeur volgde. Haar focus lag op natuurlijke en synthetische grondstoffen en duurzaamheid. Als opgeleid parfumeur breidde ze haar actieradius uit met geuren voor cosmetica en thuisverzorging, waarbij ze de relatie tussen culturen en geuren analyseerde. Haar opmerkelijke werken zijn onder andere The Most Wanted parfum van Azarro, Light Blue pour Homme Forever van Dolce & Gabbana en Hugo Boss Hugo Jeans.

Orlando Bloom, Gwyneth Paltrow, Gerard Butler, Ryan Reynolds - de lijst met beroemde gezichten voor Hugo Boss is lang. Toch begint de geschiedenis van het internationale label bescheiden. Het modehuis begon in 1924 in Baden-Württemberg toen Hugo Ferdinand Boss zijn textielbedrijf opende. Eerst produceerde hij uniformen, maar na het einde van de Tweede Wereldoorlog schakelde hij over op herenkleding. In de daaropvolgende decennia begon Hugo Boss aan zijn internationale zegetocht, die ook werd gedragen door moderne klassieke geuren zoals Boss Bottled. Het label huurt bekende acteurs en modellen in voor zijn reclamecampagnes. Hugo Boss Hugo Jeans wordt door geen enkele campagne gedekt - de geur moet voor zichzelf spreken.

Kopnoten:
Grapefruit
Limoen
Hartnoten:
pepermunt
Jeneverbes
Basisnoten:
Sandelhout
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Roxanne Kirkpatrick
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten