Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Prikkel en energie voor mannen met Hugo Boss HUGO Energise

Whoever wil uit het saaie alledaagse leven breken en is op zoek naar een nieuwe energiebron, moet eens goed kijken naar Eau de Toilette for Mr. Hugo HUGO HUGO Energise Mr. Deze frisse en dynamische mannengeur staat voor de moderne man die houdt van risico' s. De top noot toont een frisse mix van kumquat, roze peper en mandarijn. Deze essentie wordt gecompleteerd door een verkwikkende hartnoot van exquise koriander en aardachtige groene jeneverbes. Het echte mannelijke karakter wordt gevormd door de basisnoot, die taart en kruidig is, bestaande uit suèdearoma's en Jacaranda hout.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Dit Eau de Toilette Hugo Boss HUGO Energise is voor alle mannen die graag volgens hun eigen regels leven. De ongebruikelijke combinatie zorgt voor een zeer dynamisch parfum karakter en maakt van Hugo Boss HUGO Energise een stedelijke en licht bittere mannengeur . De vitaliserende werking inspireert niet alleen de drager, maar ook de dames. Hugo Boss HUGO Energise is ontworpen voor de dag van vandaag en is een betrouwbare metgezel. Of u nu onderweg bent naar het kantoor, voor vrijetijdsbesteding of naar het restaurant, de mannelijke geur betovert op elk moment en belooft pure energie. Het is niet voor niets dat deze creatie door veel mannen als een insider's tip wordt beschouwd en dus niet mag ontbreken in het geurrepertoire van de moderne mannen.
alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss HUGO Energise
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Lekkerste luchtje!
Energise van Hugo Boss is echt zeker weten een aanrader! Het luchtje ruik je nog lang nadat je hem hebt opgespoten zodat je de hele dag kunt genieten van de heerlijke geur!
Commentaar van
topgeur!
Superlekker om deze geur 's avonds voor het slapengaan nog even op te doen. Als ik dan 's nachts wakker wordt, rui ik de heerlijke geur nog steeds! Mmmm!

De parfumeurs van Hugo Boss

Het label Hugo Boss werd in 1924 door de voormalige kleermaker Hugo Ferdinand Boss opgericht. In die tijd ging het om modieuze herenmode. De beroering van de Tweede Wereldoorlog zorgde aanvankelijk voor een onvoorziene productiestop. Ook na de oorlogsjaren kon het bedrijf zich echter snel herstellen. Aanvankelijk werden er alleen modeartikelen geproduceerd. Pas bij het 60-jarig bestaan in 2004 werd het eerste parfum gecreëerd en op de markt gebracht. Tot op de dag van vandaag werkt Hugo Boss samen met gerenommeerde parfumeurs. Hiertoe behoren Pierre Wargny, Jean-Marc Chaillan en Annick Menardo, die regelmatig onmiskenbare geuren produceren.
Dus de essentie van Hugo Boss HUGO Energise is er geboren. Naast de vele mannengeuren is Hugo Boss ook het vrouwelijk geslacht niet vergeten. Ook in deze categorie worden succesvolle en gepassioneerde vrouwengeuren aangeboden. Met Hugo Boss heeft HUGO Energise echter een speciale mannengeur gecreëerd die voor een unieke frisheidskick zorgt. De speciale houtachtige en leerachtige nuances geven parfumeurs een bijzonder mannelijke noot. Deze brengen een kruidige astringency en staan voor mannen die precies weten wat ze willen.
Voor Hugo Boss zijn al een aantal bekende parfums gemaakt door de eerder genoemde parfumeurs. Het zal interessant zijn om te zien of de geur van Hugo Boss HUGO Energise de laatste prestatie is of dat er andere hoogtepunten volgen uit de gerenommeerde parfumeurs. In ieder geval is Hugo Boss HUGO Energise aan te bevelen met zijn mannelijke en frisse noot.

Een fles als stroombatterij biedt inspiratie en staat voor geconcentreerd vermogen

De essentie van een goed parfum is niet alleen de geur, maar ook de presentatie in een aansprekende fles. Hugo Boss has altijd al voor zijn bijzondere ideeën over de vormen en kleuren van zijn flacons. De modeontwerper en -parfumeur werd geïnspireerd door een echte batterij en ontwierp de fles van de Eau de Toilette Hugo Hugo Boss HUGO Energise. Immers, de fles moet symbool staan voor een geconcentreerde lading energie. Opvallend is vooral de rode glazen staaf in de fles, die uiteindelijk de crystal-clear glasoppervlakken met de zilveren dop verbindt. Ook de andere verzorgingsproducten uit dezelfde serie geven het kleurenschema en het patroon weer. Deze omvatten de Deodorant Stick en de Shower Gel met dezelfde naam. Aan de voorzijde van de stylish glas flacon bevindt zich het bekende Hugo Boss label, dat door de toevoeging Energise onderstreept wordt. Door de licht conische vorm past de fles comfortabel in de hand en maakt hij een ultimate eye-catcher op elk dressoir. Hugo Boss HUGO Energise is ten zeerste aan te bevelen als geschenk.

Ook voor Hugo Boss HUGO Energise mag een internationale reclamecampagne niet ontbreken.

Een goed parfum vereist normaal gesproken geen uitgebreide reclamecampagne. Tegenwoordig kunnen veel labels echter nauwelijks meer om de reclametijd heen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een prestigieuze reclamecampagne is gelanceerd voor deze opvallende en elegante mannengeur Hugo Boss HUGO Energise. Alleen op deze manier kan het merk Hugo Boss wereldwijd in meer dan 100 landen bekend worden gemaakt. Over het algemeen is Hugo Boss internationaal vertegenwoordigd met haar modemerk en haar accessoires en geuren.
Voor de Eau de Toilette Hugo Boss HUGO Energise werd speciaal een tv-spot gemaakt met de beroemde Franse acteur Nicolas Duvaucelle, die de hoofdrol overnam. De commercial komt overeen met de stijl van onze tijd. De acteur verovert de stad in parcoursstijl. Hij springt over verkoopbalies, hekken en daken. Zo staat hij voor een moderne held, die veel mannen als voorbeeld kunnen nemen. De zoektocht naar nieuwe uitdagingen, die precies overeenkomt met het parfum Hugo Boss HUGO Energise, is stimulerend.
Deze unieke geur is daarom niet alleen geschikt voor dagelijkse kleding, maar ook voor sportmanifestaties. Naast het tv-spotje zijn er andere reclamecampagnes in de vorm van affiches en internetadvertenties. Ze verwijzen allemaal naar het opvallende ontwerp van de fles met de rode balk erin. Ongeacht de reclame komt het merk ook zeer snel bij de kenners terecht. De vele positieve ervaringen alleen al maken Hugo Boss HUGO Energise snel bekend, onafhankelijk van enige reclame. Of het nu gaat om reclamecampagnes of niet, voor individualisten is deze geur een echt alternatief om uit het grijze dagelijkse leven te breken.