Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO Element

uitverkocht producten +

De geur +

Stedelijke mensen in hun element

Hugo Boss HUGO Element is een mannengeur met een aromatische en maritieme noot, waarvan de Calone-geur aan fris stromend water doet denken. De in 2008 gelanceerde creatie met haar frisse aquatische karakter is al lang een klassieker onder mannengeurtjes geworden. Zelden was een geur zo verkwikkend en krachtig, ontstaan uit een grote verscheidenheid aan ingrediënten die samen een harmonieuze melodie vormen: de geurenreeks Hugo Boss HUGO Element is al lang een van de populairste creaties onder verfijnde mannengeuren geworden, waardoor een frisse lucht in je leven wordt gebracht.

Het heldere, heldere parfum van Calone in de Eau de Toilette onderstreept uw natuurlijk charisma en geeft u de behaaglijke ervaring van een frisse zeewind, terwijl donkere houten noten uw moderne mannelijkheid benadrukken. Niets haalt je uit je stap, niemand doet je zelfvertrouwen schudden, want met de HUGO Element After Shave kun je zelfs na het scheren de dag in balans brengen. Na het sporten zal de Hugo Boss HUGO Element geurreeks u verfrissen en u zelfs na lange uren op kantoor niet teleurstellen.

Bij zijn makelloze frisheid geeft hij u de vrijheid om elke dag uw eigen accent te plaatsen. HUGO Element is niet alleen een geur of aftershave die bij elke gelegenheid past, maar ook de zintuigen overal en op elk moment verkwikt: uw persoonlijke stedelijke oase, waarvan positieve energie ook uitstraalt naar uw omgeving en waar u ook bent.

Kopnoten:
calone
Hartnoten:
Koriander
Gember
Basisnoten:
houtige geuren
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Element met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Fighall
Hugo Boss HUGO Element

Hugo Boss is het weer gelukt om een heerlijke geur neer te zetten. Hoewel deze geur al langer bestaat, heb ik hem pas sinds kort in mijn assortimentje. Ben er heel erg blij mee!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten