Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss HUGO Element kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Stedelijke mensen in hun element

Hugo Boss HUGO Element is een mannengeur met een aromatische en maritieme noot, waarvan de Calone-geur aan fris stromend water doet denken. De in 2008 gelanceerde creatie met haar frisse aquatische karakter is al lang een klassieker onder mannengeurtjes geworden. Zelden was een geur zo verkwikkend en krachtig, ontstaan uit een grote verscheidenheid aan ingrediënten die samen een harmonieuze melodie vormen: de geurenreeks Hugo Boss HUGO Element is al lang een van de populairste creaties onder verfijnde mannengeuren geworden, waardoor een frisse lucht in je leven wordt gebracht.

Het heldere, heldere parfum van Calone in de Eau de Toilette onderstreept uw natuurlijk charisma en geeft u de behaaglijke ervaring van een frisse zeewind, terwijl donkere houten noten uw moderne mannelijkheid benadrukken. Niets haalt je uit je stap, niemand doet je zelfvertrouwen schudden, want met de HUGO Element After Shave kun je zelfs na het scheren de dag in balans brengen. Na het sporten zal de Hugo Boss HUGO Element geurreeks u verfrissen en u zelfs na lange uren op kantoor niet teleurstellen.

Bij zijn makelloze frisheid geeft hij u de vrijheid om elke dag uw eigen accent te plaatsen. HUGO Element is niet alleen een geur of aftershave die bij elke gelegenheid past, maar ook de zintuigen overal en op elk moment verkwikt: uw persoonlijke stedelijke oase, waarvan positieve energie ook uitstraalt naar uw omgeving en waar u ook bent.

Kopnoten
Calone
Hartnoten
Koriander
Gember
Basisnoten
Bladmuziek krijgen

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Element met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Sorliand van 19. december 2014
Set met geur en verzorging

Lekker voor 's ochtends na het scheren. Irriteert mijn soms gevoelige huid niet en geeft me de hele dag een heerlijk fris gevoel. Toppie!

Commentaar Waidelve van 12. december 2014
Koop ik regelmatig

Ik heb deze do altijd in mijn badkamer staan. Meestal koop ik meerdere tegelijk omdat ik het altijd hebben wil. Na het sporten, bad, uni of kantoor. Heb het altijd bij me.

Commentaar Soustand van 23. oktober 2014
echt aan te bevelen

Een frisse en pittig-bloemige geur die niet alleen de huid na het scheren ontspant, maar ook mijn vrouw opwindt. Geen goedkope geur, maar een echt goede!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-50%