Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-67%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Het is maar een geur, de rest is aan jou." is HUGO Deep Red verborgen in een sensuele rode fles. De geur en de campagne zijn net zo boosaardig en erotisch als de verpakking.

De plek voor de Hugo Boss geur is sexy, mysterieus en bijna een beetje verboden. Het staat dus voor een vrouwengeur die onopvallend erotiek en absolute sensualiteit uitstraalt.

Hugo Boss HUGO Deep Red goedkoop kopen

De geur +

Tot slot, een geur die speelt volgens uw regels.

De zelfbewuste houding die het sensuele vrouwenparfum Hugo Boss Hugo Hugo Deep Red uitlenen kan bijna provocerend zijn. De oosterse geur is voor vrouwen die hun plezierige, gepassioneerde kant volgen zonder zich zorgen te hoeven maken over anderen. Zorgeloos, gedurfd en vrij, luistert de drager van Hugo Boss Hugo Deep Red naar haar innerlijke stem, die haar op weg helpt. Ze laat zich niet dicteren door anderen, maar vertrouwt op zichzelf. Hugo Boss Hugo Deep Red belichaamt pure vrouwelijke sensualiteit.

De verleidelijke geurbeleving begint met een fruitige topnoot, waarin de zwarte bes, de citroenaroma's van bloedappelsien, mandarijnsien en pikante Italiaanse clementine met delicate peer u meer doen verlangen. De hartnoot stimuleert de zintuigen met een fijne combinatie van zoete tuberoos, fijne fresia, heerlijke hibiscus en de wortels en bloemen van de exotische gemberknol. De basisnoot speelt in tegenstelling tot de fruitige en zoete nuances van de hoofd- en hartnoten met houtachtige en kruidige accenten. De aromatische houtsoorten van Californische cederhout, sandelhout en witte muskus zijn in de basis afgerond met edele vanille, wat het zoete karakter van Hugo Boss Hugo Deep Red weerspiegelt.

Het uitdagende effect van de veelzijdige geur is verleidelijk en verrassend. Het vrouwelijke parfum wil niet zijn voor vrouwen die voorspelbaar zijn.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Peer
Mandarijn
bloedsinaasappel
Hartnoten:
Tuberoos
Freesia
Gember
bemberbloesem
hibiscuszaden
Basisnoten:
Ceder
vanille
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Alain Astori, Béatrice Piquet
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Deep Red met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wifte1987
Deep RED

Een zeer aangename geur voor dagelijks gebruik. Ik voel me de hele dag lekker fris en wordt er regelmatig op aangesproken dat ik lekker ruik. Kan ik alleen maar verder aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss HUGO Deep Red in vergelijking met de SRP