Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

"Het is gewoon een geur, de rest is aan jou." HUGO Deep Red zit verborgen in een sensuele rode flacon. Het parfum en de campagne zijn net zo boosaardig en erotisch als de verpakking.

De reclame voor het parfum Hugo Boss is sexy, mysterieus en bijna een beetje verboden. Het staat dus voor een vrouwengeur die ingetogen erotiek en absolute sensualiteit uitstraalt.

Hugo Boss HUGO Deep Red goedkoop kopen

De geur +

Eindelijk een geur die zich aan jouw regels houdt

De zelfverzekerde houding die de sensuele damesgeur Hugo Boss Hugo Deep Red uitstraalt, kan bijna provocerend zijn. De oriëntaals geïnspireerde geur is voor vrouwen die hun plezierige, gepassioneerde kant volgen zonder zich zorgen te hoeven maken over anderen. Zorgeloos, gedurfd en vrij, de draagster van Hugo Boss Hugo Deep Red luistert naar haar innerlijke stem, die haar op haar pad leidt. Ze laat zich niet door anderen vertellen wat ze moet doen, maar vertrouwt op zichzelf. Hugo Boss Hugo Deep Red belichaamt pure vrouwelijke sensualiteit.

De verleidelijke geurbeleving opent met een fruitige topnoot van zwarte bes, de citrusachtige smaken van bloedsinaasappel, mandarijn en pittige Italiaanse clementine met delicate peer om het verlangen naar meer op te wekken. De hartnoot prikkelt de zintuigen met een fijne combinatie van zoete tuberoos, delicate fresia, lieflijke hibiscus en de wortels en bloesems van exotische gemberknol. De basisnoot contrasteert met de fruitige en zoete nuances van de top- en hartnoten met houtachtige en kruidige accenten. De aromatische houtsoorten van Californische ceder en sandelhout en witte muskus worden in de basis afgerond met fijne vanille, die het zoete karakter van Hugo Boss Hugo Deep Red weerspiegelt.

Het uitdagende effect van de veelzijdige geur is verleidelijk en verrassend. Deze vrouwelijke geur is niet voor vrouwen die voorspelbaar zijn.

Parfümeur:
Alain Astori, Béatrice Piquet
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Deep Red met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wifte1987
Deep RED

Een zeer aangename geur voor dagelijks gebruik. Ik voel me de hele dag lekker fris en wordt er regelmatig op aangesproken dat ik lekker ruik. Kan ik alleen maar verder aanbevelen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss HUGO Deep Red in vergelijking met de SRP