Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss HUGO Dark Blue kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss HUGO Donkerblauw blauw, de bosrijke en kruidige mannengeur

Mens geur HUGO Dark Blue van Hugo Boss werd in 1999 gelanceerd. De Eau de Toilette neemt de reukzintuigen mee op een oriëntaalse geurreis, die met zijn frisse en kruidige aroma's betoverend is. De geur opent met een sprankelende, stemmingsverhogende toptoon. De essentie van citroen ontvouwt zich lichtjes bijtende, zure geurcomponenten, die tegelijkertijd zoete nuances bevatten en een revitaliserende werking hebben. De zure noot wordt nog versterkt door de geurbouwstenen van grapefruit, die ook worden gekenmerkt door accentualiteit en elegantie. Deze citroengeurelementen vullen de verkwikkende, pittige, kruidige en kruidige geuren van gember aan en combineren met de zoete en sappige geuren van mandarijn om een harmonieuze geurklank te creëren. Het hart van het parfum geeft HUGO Dark Blue een gepassioneerd, verzoekend parfum karakter. De geurelementen van geranium, dankzij hun citroenachtige aroma' s, versterken de citrusgeur van de topnoot, waardoor het een langer na-effect heeft, associaties met rozen oproept en een beetje poederig overkomt.

Sage geeft een kruidige geur af die leerachtige, droge en harsieve nuances bevat. Mahonie en cipres zetten houtachtige en harsachtige, kruidige geuraccenten. De geur wordt afgesloten met de basisnoten van benzoïne, patchouli, vetiver en cederhout, die een oosterse flair uitstralen. De parfumcompositie doet ons denken aan vanille, roept associaties op met de geur van het bos, doet ons denken aan donkere chocolade, is warm, zacht en rokerig en zorgt ervoor dat de eau de toilette op een exotische, sensuele, droge en bittere manier verdwijnt.

The combinatie van citrus smaken en houtachtige, houtige, houtachtige en houtige geurelementen maakt HUGO Dark Blue tot een zintuiglijke stimulerende geurervaring die de geurenwerelden van de Orient dichter bij de gebruiker brengt.

Kopnoten
Gember
Citroen
Mandarijn
Pompelmoes
Hartnoten
Geranium
Mahonie
Salie
Cipres
Basisnoten
Banzoin
Patchoeli
Vetiver
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Dark Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen
Commentaar Tooske van 08. oktober 2014
De favoriete geur van mijn man.

Heerlijke geur, helaas niet meer te verkrijgen in drogisterijen, ben zo blij dat ik het hier in jullie webshop nog gevonden heb! Maak er mijn man heel blij mee!Dus bestel ik er meteen maar twee!

Commentaar Mouldin van 27. september 2014
Hugo Boss HUGO Dark Blue aftershave

Hugo Boss HUGO Dark Blue aftershave is een heerlijk frisse afteshave. Kalmeert de huid, laat je je heerlijk fris voelen. Dan kun je er weer een dag tegenaan!

Commentaar Sadall van 24. augustus 2014
HUGO DARK BLUE, heerlijke geur

Heerlijke geur, vooral voor jonge mannen. Ik heb hem voor mijn zoon gekocht die er erg blij mee was. De service bij u was erg goed. Snelle en correcte levering.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-48%