Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-45%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss HUGO Dark Blue

De geur +

Hugo Boss HUGO Dark Blue, de houtachtig-kruidige geur voor mannen

De herengeur HUGO Dark Blue van Hugo Boss werd gelanceerd in 1999. De eau de toilette neemt de olfactorische zintuigen mee op een oriëntaalse geurreis die fascineert met frisse en kruidige aroma's. De geur opent met een sprankelende topnoot die de stemming verhoogt. De essentie van citroen ontvouwt licht bijtende, zure geurcomponenten die ook zoete nuances bevatten en een revitaliserend effect hebben. De zure noot wordt versterkt door de grapefruit geurcomponenten, die ook worden gekenmerkt door astringentie en elegantie.

Deze citroenachtige geurelementen vullen de verkwikkende, prikkelende en kruidige geurfacetten van gember aan en combineren met de zoete en sappige geuren van mandarijn om een harmonieus geurakkoord te creëren. Het middelpunt van de geur geeft HUGO Dark Blue een gepassioneerd, begeerlijk geurkarakter. Dankzij hun citroenachtige smaken intensiveren de geraniumgeurelementen de citrusgeur van de topnoot, waardoor deze langer blijft hangen, terwijl het ook associaties oproept met rozen en een licht poederig gevoel geeft.

Salie heeft een kruidige geur met leerachtige, droge en harsachtige nuances. Mahonie en cipres voegen houtachtige en harsachtige, kruidige accenten toe. De geur wordt afgerond door de oriëntaalse flair van de basisnoten benzoë, patchoeli, vetiver en cederhout. Hun geurcompositie doet denken aan vanille, roept associaties op met de geur van bossen, doet denken aan pure chocolade, is warm, zacht en rokerig en zorgt ervoor dat de eau de toilette eindigt op een exotische, sensuele, droge, wrange manier.

Het samenspel van citrusaroma's en stompe, houtachtige, kruidige geurelementen maakt van HUGO Dark Blue een verkwikkende geurbeleving die de drager dichter bij de geurwerelden van het Oosten brengt.

Parfümeur:
Alain Astori
Jaar van uitgave:
1999

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Dark Blue met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Tooske
De favoriete geur van mijn man.

Heerlijke geur, helaas niet meer te verkrijgen in drogisterijen, ben zo blij dat ik het hier in jullie webshop nog gevonden heb! Maak er mijn man heel blij mee!Dus bestel ik er meteen maar twee!

Commentaar van Sadall
HUGO DARK BLUE, heerlijke geur

Heerlijke geur, vooral voor jonge mannen. Ik heb hem voor mijn zoon gekocht die er erg blij mee was. De service bij u was erg goed. Snelle en correcte levering.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten