Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Femme van Boss, de frisse en intense vrouwengeur van Boss

Hugo Boss Femme van Boss is een van de meest betoverende vrouwengeuren ter wereld. De in 2006 gecreëerde essentie fascineert met een betoverende vrouwelijkheid die ongeëvenaard is. Juist deze zachtheid in combinatie met een verkwikkende frisheid maakt het mogelijk om elk facet van de persoonlijkheid van een vrouw op de meest heilzame manier te benadrukken.

Mandarijn en zwarte bes met lichte fresia accenten openen de geur van Hugo Boss Femme by Boss. Witte bloemen zoals Madagaskar, jasmijn, lelie en roos bepalen de hartnoot van het parfum. De Hugo Boss Femme by Boss basisnoot wordt geproduceerd door muskus, abrikozenhuid en citroenboom.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het lijdt geen twijfel dat de niet-gespecificeerde parfumeur met deze creatie een absoluut meesterwerk heeft voortgebracht, waaraan zijn opvolgers zouden moeten worden getoetst. Dankzij de bloemrijke frisheid kan het elixer overdag heerlijk gedragen worden, maar slaagt het er ook in moeiteloos de avonduren in perfecte momenten om te zetten. Een onmiskenbare geurmix met de extra portie glamour.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Femme by Boss
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
femmy by boss
Ik gebruik deze geur met name in het weekend. Aangename geur, ook de volgende dag nog aanwezig. Souit meestal een beetje in mijn natte haar. Lekkere geur voor sensuele uren ;-)))

Een onbekende expert

Hugo Boss Femme van Boss heeft een succesvolle geschiedenis: Hugo Boss is een van 's werelds toonaangevende labels in de mode-, accessoire-, lederwaren- en parfumsector. Het Duitse modebedrijf werkt met toonaangevende internationale parfumeurs voor haar parfumcollecties. Perfect op elkaar afgestemde geuren en stijlvolle flessen vormen altijd een succesvolle eenheid bij Hugo Boss.

Zo zijn de topontwerpers Bernd Keller, Andrea Cannelloni, Eyan Allen en Ilka Bennewitz verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Hugo Boss Boss Orange productreeks. Terwijl Hugo Boss zich aanvankelijk specialiseerde in mannengeuren, verscheen de eerste vrouwengeur van het label in 1997. Hugo Woman is ontwikkeld om aan te sluiten bij de damesmodecollectie en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe elementen.

Pas in 2015 werd de serie vrouwengeuren volledig heruitgegeven. Hugo Boss Orange en andere parfums worden aangevuld met hoogwaardige verzorgingsproducten, variërend van crèmes en lotions tot douchegels, shampoos en deodorants. Coty, dat de Boss-licentie heeft verkregen, is sinds 2016 verantwoordelijk voor de serie aanvullende zorgverlening van Hugo Boss.

De hoge kwaliteit van de parfumserie is gebaseerd op constante innovatie. Keer op keer worden nieuwe en ongebruikelijke combinaties getest. Op deze manier slagen de ontwerpers van Hugo Boss erin om steeds nieuwe aspecten te halen uit de bewezen parfumserie. Zelfs tegenstrijdige elementen worden productief samengebracht. Misschien HET recept voor succes.

Hugo Boss Femme van de fles van Boss verheugt zich met ingetogen delicatesse.

Het Flakon van Hugo Boss Femme by Boss presenteert zich met zijn ronde vorm zeer vrouwelijk. De vorm moet de Durftaura vastleggen die geïnspireerd is op licht. De Hugo Boss Femme van Boss flesje wordt doorgesneden door een diagonale lijn tussen dop en fles. Hierdoor wordt het licht prachtig gebroken en straalt het nuïdegekleurd parfum heerlijk uit.

Dus de look van het parfum is tegelijkertijd ook de logische voortzetting van de vrouwelijke geur. Ondanks zijn discrete en naaldachtige ontwerp lijkt het vat zeer gevoelig. Deze indruk wordt vooral veroorzaakt door het parfum fluff zijde, die straalt door het transparante glas roze achterruchschimmernde parfum flussikgeit. Een prachtig detail dat de look onmunmi onmiskenbaar maakt.

Supermodel Julia Stegner is het gezicht van Hugo Boss Femme van Boss

Het gezicht van de Hugo Boss Femme by Boss campagne is het Duitse supermodel Julia Stegner. Met haar natuurlijke schoonheid, charme, spontaniteit en vrouwelijke charisma, belichaamt ze perfect deze bloemige, zeer vrouwelijke, maar moderne geur, en gekozen worden voor het gezicht van Hugo Boss Femme door Boss was een speciaal moment in Julia Stegner's leven.

"Vrouwelijkheid straalt van binnenuit", legt ze uit, "maar het heeft ook te maken met hoe je je aankleden en jezelf presenteert. Als ik me bijzonder vrouwelijk wil voelen, glijd ik in een mooie jurk, doe mijn haar, breng make-up aan en een bijzonder vrouwelijk parfum. Femme van BOSS is een heerlijk bloemige geur die mij een ultra-vrouwelijke flair geeft.

Julia Stegner begon haar modelleercarrière op de leeftijd van 14 toen ze werd ontdekt op het Oktoberfest in München. Onmiddellijk kreeg ze een contract bij een bekend modellenbureau en snel eerste bestellingen. Op 18-jarige leeftijd brak ze door met een show voor Yves Saint Laurent. De grootste bedrijven staan op zijn laatst sinds die tijd in de rij met haar, wanhopig om een reclamemiddel te zijn. Ondertussen sieren de Duitsers ook alle covers van modetijdschriften. Haar grootste succes: Van 2005 tot 2011 was ze een van de engelen bij Victoria's Secret.