Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

De bloemig-frisse vrouwengeur Hugo Boss draagt de eenvoudige titel "femme" (vrouw). Het is Femme by Boss een zeer vrouwelijk parfum dat overeenkomt met de naam.

Het parfum boeit in de topnoot door een bloemig-fruitige mengeling van fresia, zwarte bes en mandarijn.

Hugo Boss Femme by Boss kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss Femme van Boss, de frisse en intense vrouwengeur van Boss

Hugo Boss Femme van Boss is een van de meest betoverende vrouwengeuren ter wereld. De in 2006 gecreëerde essentie fascineert met een betoverende vrouwelijkheid die ongeëvenaard is. Juist deze zachtheid in combinatie met een verkwikkende frisheid maakt het mogelijk om elk facet van de persoonlijkheid van een vrouw op de meest heilzame manier te benadrukken.

Mandarijn en zwarte bes met lichte fresia accenten openen de geur van Hugo Boss Femme by Boss. Witte bloemen zoals Madagaskar, jasmijn, lelie en roos bepalen de hartnoot van het parfum. De Hugo Boss Femme by Boss basisnoot wordt geproduceerd door muskus, abrikozenhuid en citroenboom.

Het lijdt geen twijfel dat de niet-gespecificeerde parfumeur met deze creatie een absoluut meesterwerk heeft voortgebracht, waaraan zijn opvolgers zouden moeten worden getoetst. Dankzij de bloemrijke frisheid kan het elixer overdag heerlijk gedragen worden, maar slaagt het er ook in moeiteloos de avonduren in perfecte momenten om te zetten. Een onmiskenbare geurmix met de extra portie glamour.

Kopnoten:
Fruitcocktail
Mandarijn
Hartnoten:
Stephanotisbloem
Basisnoten:
Abrikoos
Amber

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Femme by Boss met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Theitchers van 03. juli 2014
femmy by boss

Ik gebruik deze geur met name in het weekend. Aangename geur, ook de volgende dag nog aanwezig. Souit meestal een beetje in mijn natte haar. Lekkere geur voor sensuele uren ;-)))

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%1