Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-66%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De frisse en bloemige geur voor vrouwen van Hugo Boss draagt de eenvoudige titel "femme" (vrouw). Het modelabel is erin geslaagd een lichte, zwevende compositie van pure vrouwelijkheid te creëren.

Hugo Boss Femme by Boss goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Femme van Boss, de frisse en intense vrouwengeur van Boss

Hugo Boss Femme by Boss is een van de meest betoverende vrouwengeuren ter wereld. De essentie, die in 2006 werd gecreëerd, fascineert met een betoverende vrouwelijkheid die ongeëvenaard is. Het is precies dit soort zachtheid in combinatie met een verkwikkende frisheid die elk facet van de persoonlijkheid van een vrouw op de voordeligste manier weet te benadrukken.

Mandarijn en zwarte bessen met lichte accenten van freesia openen de geur van Hugo Boss Femme by Boss . Witte bloemen zoals stephanotis, lelie en roos bepalen de hartnoot van het parfum. De Hugo Boss Femme by Boss basisnoot wordt gevormd door muskus, abrikozenhuid en satijnhout.

Zonder twijfel heeft de naamloze parfumeur met deze creatie een absoluut meesterwerk gepresenteerd, waaraan zijn opvolgers zouden moeten worden afgemeten. Dankzij de bloemrijke frisheid is het elixer heerlijk om overdag te dragen, maar slaagt het er ook moeiteloos in om de avonduren om te zetten in perfecte momenten. Een onmiskenbare geurmix met de extra portie glamour.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Femme by Boss met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Theitchers
femmy by boss

Ik gebruik deze geur met name in het weekend. Aangename geur, ook de volgende dag nog aanwezig. Souit meestal een beetje in mijn natte haar. Lekkere geur voor sensuele uren ;-)))

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Femme by Boss in vergelijking met de SRP