Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Hugo Boss Woman

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Woman, de bloemrijke-vruchtbare vrouwengeur van Hugo Boss.

Sinds de oprichting van het Hugo Boss label in 1970 overtuigt de Duitse ontwerper en modeontwerper Ferdinand Hugo Boss steeds weer met elegante, tijdloze modecollecties. Al vele jaren vullen sensuele vrouwengeuren het hoogwaardige productassortiment aan.

Hugo Boss Boss Woman werd speciaal ontwikkeld voor de succesvolle, zelfbewuste en moderne vrouw van de 21e eeuw. De geur overtuigt met een bloemige, fijne, fruitige noot, die perfect uw vrouwelijke charisma in combinatie met verleidelijke aroma's laat zien. Sensuele nuances die je natuurlijke persoonlijkheid naar boven halen en je medemensen in slechts enkele ogenblikken in vervoering brengen. De fruitige bloemengeur betovert al in de topnoot met exotische fruitnuances van mango en mandarijn. Korte tijd later begint de hartnoot boeiend met de meisjesachtige verfijning van fresia en violet. De bloemige componenten in combinatie met de fruitige topnoot versmelten tot een harmonieus boeket. Ceder en sandelhout als houtachtige basisnoot ronden de complexe geurbelevenis af.

Boss Woman De combinatie van ongebruikelijke frisheid en fascinerende vrouwelijkheid maakt elke vrouw elegant, zelfverzekerd en onweerstaanbaar. Deze spannende geur heeft alles wat een vrouw nodig heeft en is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Kopnoten:
Mango
Mandarijn
Hartnoten:
Viooltje
Freesia
Basisnoten:
Ceder
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Thoillody1992 van 11. juli 2014
verslaafd

Hugo Boss Woman is voor mij het perfecte parfum. Ik was op zoek naar een nieuw parfum om verslaafd aan te raken. Dit parfum is niet te zoet en ook niet te zwaar, voor mij het perfecte nieuwe parfum!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-63%1