Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Boss Boss Boss Boss Orange, is een van de populairste vrouwengeurtjes van onze tijd.

Hugo Boss Boss Orange is momenteel een van de populairste vrouwengeuren. Het overtuigt met een houtachtige oriëntaalse geur. Toch heeft het een frisse en stimulerende geurintensiteit. Hugo Boss Boss Orange staat voor temperament en passie.
De verleidelijke en bloemige topnoot combineert met heerlijke aroma's die doen denken aan zoete appels. Hierdoor ontstaat een fruitige en verkwikkende achtergrond. Het bloemrijke element van Hugo Boss Boss Orange wordt gevormd door oranje en witte bloemen van diverse oosterse en inheemse planten. Hierdoor ziet de elegante geur er zorgeloos en sensueel uit met een wendbaar drijfvermogen. Hugo Boss Boss Orange is in principe zoet, maar krijgt een bittere noot door elementen van olijf en sandelhout. Zachte geurelementen van crème brulée en vanille ronden Hugo Boss Boss Orange af.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het gevoelige en tegelijkertijd vitale karakter van Hugo Boss Boss Orange maakt het tot een bijzonder veelzijdig eau de toilette dat net zo geschikt is voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het gaat het beste met een elegante en tegelijkertijd levendige stijl van kleding.
alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Orange
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Zeg het met bloemen
Wie zich bij de lichaamsverzorging wil laten verwennen, gebruikt deze zachte, bloemige geur. Deze showergel maakt het je een stuk gemakkelijker om zacht en aangenamer de nieuwe dag te beginnen.
Commentaar van
Super zomergeur
Eigenlijk vind ik de meeste geuren van Hugo Boss middelmatig, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik heb deze geur voor het eerste bij een vriendi geroken die zo heerlijk naar zomer rook. Toen ik haar haar vroeg wat het was kon ik eerst niet geloven dat het een geur van Boss was. Super!
Commentaar van
huidvriendelijk product
Dit product overtuigt door de huidvriedelijkheid en de zachte en onopdringerige geur. Ik kan Hugo Boss deodorantspray alleen maar verder aanbevelen aan iedereen die haar vrouwelijkheid wil benadrukken zonder te provoceren.

Topontwerpers als Bernd Keller, Andrea Cannelloni en Eyan Allen hebben deze klassieke geur ontworpen.

Hugo Boss is een van 's werelds toonaangevende labels in de mode-, accessoire-, lederwaren- en parfumsector. Het Duitse modebedrijf werkt samen met toonaangevende internationale ontwerpers voor haar parfumcollecties. Perfect op elkaar afgestemde geuren en stijlvolle flessen vormen altijd een succesvolle eenheid bij Hugo Boss. Topontwerpers Bernd Keller, Andrea Cannelloni, Eyan Allen en Ilka Bennewitz zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Hugo Boss Boss Orange productreeks.
Terwijl Hugo Boss zich aanvankelijk specialiseerde in mannengeuren, verscheen de eerste vrouwengeur van het label in 1997. Hugo Woman is ontwikkeld in samenwerking met de damesmodecollectie en voortdurend uitgebreid met nieuwe elementen. Pas in 2015 werd de serie vrouwengeuren volledig heruitgegeven. Hugo Boss Orange en andere parfums worden aangevuld met hoogwaardige verzorgingsproducten, variërend van crèmes en lotions tot douchegels, shampoos en deodorants. Coty, die de Boss-licentie heeft verworven, is sinds 2016 verantwoordelijk voor de aanvullende zorgserie van Hugo Boss.
De hoge kwaliteit van de parfumserie is gebaseerd op constante innovatie. Keer op keer worden nieuwe en ongebruikelijke combinaties getest. Op deze manier slagen de ontwerpers van Hugo Boss erin om steeds nieuwe aspecten te halen uit de bewezen parfumserie. Zelfs tegenstrijdige elementen worden productief samengebracht.
Het ontwerpteam van Hugo Boss Boss Orange is erin geslaagd om deze parfumserie een sensuele, oosterse en verleidelijke touch te geven, gecombineerd met vitale, levendige en sportieve nuances. Een frisse, fruitige en bloemige noot geeft Hugo Boss's Eau de Toilette een onmiskenbare noot.

Een hoogwaardige fles - edel en toch functioneel

De intense, sensuele en verfrissende geur van Hugo Boss Boss Orange wordt stijlvol vertegenwoordigd door de edele flessen.
Dit zijn compacte en hoogwaardige, geslepen glazen flessen. De randen zijn perfect afgerond, net als de bolvormige elementen die de containers dat zekere iets geven. Zachte en gebogen vormen benadrukken vakkundig de sensualiteit van het parfum. De lichtbreking in het glas zorgt ervoor dat Hugo Boss Boss Orange goudgeel glinstert en eruit ziet als een collectie gepolijste edelstenen.
Bijzonder elegant is de glazen snit van het deksel van de flacon, die gebaseerd is op klassieke parfumflesjes en de indruk wekt van een ingesloten edelsteen. Het hoogwaardige design van de fles maakt het een gewild verzamelobject. In combinatie met de glazen snit valt het Hugo-Boss logo perfect op op de fles.
Maar de fles is niet alleen elegant ontworpen, maar blijkt ook uiterst functioneel. Het maakt een nauwkeurige en doelgerichte dosering van het eau de toilette mogelijk. Hugo Boss Boss Orange is te herkennen aan de afgeronde vormen van de fles, de hoogwaardige glassnit en het Hugo Boss logo.

Model Sienna Molen belichaamt vitaliteit en levensvreugde in de campagne

Hugo Boss Boss Orange is een sensuele, verfrissende en luxueuze topklasse eau de toilette. Het is een van de bekendste producten in Hugo Boss' brede assortiment van parfums. Het fijne eau de toilette belichaamt vitaliteit en levensvreugde, waarop de reclamecampagnes van Hugo Boss zijn gericht.
Hugo Boss Boss Orange wordt gepromoot door het Brits-Amerikaanse model Sienna Miller in commercials en posterreclame. Omdat ze ook wereldwijd bekend is geworden als modeontwerpster en actrice, is het moeilijk om een geschikter reclame-icoon te vinden voor de Eau de Toilette. De sensuele en verleidelijke touch van Hugo Boss Boss Orange wordt nog versterkt door de slogan "Draag het met passie! "Draag het met passie! die in het verslag worden verwoord. Maar ook vitaliteit, levensvreugde en frisheid worden door beweging en lichteffecten in de spots optimaal tot hun recht laten komen. Baby You Can Drive My Car" biedt de juiste achtergrondmuziek.
De stijlvol ontworpen flessen worden gepresenteerd in hun volle schoonheid. Bijzonder indrukwekkend is de lichtbreking in het geslepen glas. Het laat de inhoud van de fles sprankelen goudgeel en creëert een opmerkelijke edelsteen look. De gebogen vormen symboliseren levensvreugde, verve en elegantie.
Over het geheel genomen kan worden vastgesteld dat de veelzijdigheid van Hugo Boss Boss Orange uitstekend tot uiting komt in de reclamecampagnes. Boss Orange is een parfum dat past bij veel verschillende gelegenheden en levenssituaties en ook perfect harmonieert met verschillende kledingstijlen. Zoals gewoonlijk is Hugo Boss een meester in het presenteren van zijn producten in de media, in zijn eigen winkels en in luxe winkels.