Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Boss Orange is een van de populairste vrouwengeuren van de 21e eeuw. En terecht: de fruitig-bloemige geur van Hugo Boss is een passioneel en sensueel parfum dat bij elke situatie past.

Een verfrissende geur die appels, witte bloemen, vanille en hout combineert tot een verkwikkend aroma. De actrice Sienna Miller belichaamt deze creatie perfect.

Hugo Boss Orange goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Boss Orange, een van de populairste vrouwengeuren van onze tijd

Hugo Boss Boss Orange is momenteel een van de populairste damesgeuren. Het maakt indruk met een houtachtig-oriëntaalse geur. Desondanks heeft het een frisse en stimulerende geurintensiteit. Hugo Boss Boss Orange staat voor temperament en passie.

De verleidelijke en bloemige topnoot wordt gecombineerd met heerlijke aroma's die doen denken aan zoete appels. Dit creëert een fruitige en verkwikkende achtergrond. Het bloemige element van Hugo Boss Boss Orange wordt geleverd door oranjekleurige en witte bloesems van verschillende oosterse en inheemse planten. Dit maakt de elegante geur zorgeloos en sensueel met een beweeglijke levendigheid. Hugo Boss Boss Orange is in de basis zoet, maar krijgt een wrange noot door elementen van olijf- en sandelhout. Zachte geurelementen van crème brulée en vanille ronden Hugo Boss Boss Orange vakkundig af.

Het soulvolle maar vitale karakter van Hugo Boss Boss Orange maakt het een bijzonder veelzijdige eau de toilette die net zo geschikt is om elke dag te dragen als voor speciale gelegenheden. Het past het beste bij een elegante maar levendige kledingstijl.

Kopnoten:
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Orange met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Unellen
De Boss

Mijn vriend gebruit al jaren Boss Bottled. Ik moet van hem ook Boss proberen en dus kreeg ik het voor mijn verjaardag. Lekker!!!! Nu ben ik ook weer een beetje De Boss!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Orange in vergelijking met de SRP