Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Boss Orange is een van de meest populaire vrouwengeuren van de 21e eeuw. En terecht: De fruitige en bloemige geur Hugo Boss is een gepassioneerd en sensueel parfum dat in elke situatie past.

Een verfrissend parfum dat appels, witte bloemen, vanille en hout combineert tot een verkwikkende geur. De acteurs Sienna Miller belichamen deze creatie perfect.

Hugo Boss Orange goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Boss Orange een van de meest populaire vrouwengeuren van onze tijd...

Hugo Boss Boss Orange is momenteel een van de populairste vrouwengeuren. Het overtuigt met een houtachtige oriëntaalse geur. Toch heeft het een frisse en stimulerende geurintensiteit. Hugo Boss Boss Orange staat voor temperament en passie.

De verleidelijke en bloemige topnoot combineert met heerlijke aroma's die doen denken aan zoete appels. Hierdoor ontstaat een fruitige en verkwikkende achtergrond. Het bloemrijke element van Hugo Boss Boss Orange wordt gevormd door oranje en witte bloemen van diverse oosterse en inheemse planten. Hierdoor ziet de elegante geur er zorgeloos en sensueel uit met een wendbaar drijfvermogen. Hugo Boss Boss Orange is in principe zoet, maar krijgt een bittere noot door elementen van olijf en sandelhout. Zachte geurelementen van crème brulée en vanille ronden Hugo Boss Boss Orange af.

Het gevoelige en tegelijkertijd vitale karakter van Hugo Boss Boss Orange maakt het tot een bijzonder veelzijdig eau de toilette dat net zo geschikt is voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het gaat het beste met een elegante en tegelijkertijd levendige stijl van kleding.

Kopnoten:
rode appel
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
witte bloesems
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
olijfboom
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Orange met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Unellen
De Boss

Mijn vriend gebruit al jaren Boss Bottled. Ik moet van hem ook Boss proberen en dus kreeg ik het voor mijn verjaardag. Lekker!!!! Nu ben ik ook weer een beetje De Boss!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Orange in vergelijking met de SRP