Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Boss Boss Oranje Zonsondergang, de bloemige, fruitige vrouwengeur met een hint vanille.

Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Sunset is een lichte en zomergeurvariatie van Boss Orange Signature damesgeur Boss Oranje. Met zijn sensuele, bloemrijke geur en licht fruitige geur tovert de Eau de Toilette Boss Orange Sunset de zon op in je dagelijks leven. De Boss Oranje geur wordt geopend door een verfrissend licht en fruity head note van groene appel en sprankelende mandarijn aroma' s.
In het hart ontvouwt de Eau de Toilette een sensueel vrouwelijke geur, gecreëerd door het samenspel van vele witte bloemenaroma' s. In de basisnoot ronden warme aroma's van sandelhoutolie en vanille de sensueel milde geurbeleving af. Boss Orange Sunset werd in de zomer van 2010 gelanceerd en presenteert zich met een levendiger en lichter parfum dan zijn voorganger Boss Orange.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Hugo Boss is al sinds 1995 actief in de geurindustrie en heeft inmiddels een aantal karakteristieke parfums gecreëerd. Hugo Boss Boss Boss Boss Oranje Sunset is een zomerse en zeer lichte geur. Het karakter van het parfum heeft een florale sensualiteit waardoor een symbiose met fruitige smaken ontstaat. De Eau de Toilette Hugo Boss Boss Orange Sunset is de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven.
alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Orange Sunset
4 of 5 sterren

4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Intesieve, kruidige en zoete geur
Mijn all-time favoriet blijft Boss Woman.. Dat is een geur die heel discreet is en ook overdraag makkelijk gedragen kan worden. Met Boss Orange Sunset heb ik nu een iets sterkere geur. De geur is zeer zoet en kruidig, ruikt naar de zomer en je valt er in ieder geval mee op. Voor mij geen geur voor elke dag omdat ik een zo intensieve geur al snel moe word.

Met Hugo Boss Boss Orange Sunset leverde ontwerper zijn meesterwerk

Het designwoning Boss is gemaakt door Hugo Boss Boss Orange Sunset met zijn krachtige karakter. De Hugo Boss Orange Sunset-fles werd in de zomer van 2010 gelanceerd en is net als zijn voorganger Orange een heerlijke en licht bloemige geur die lijkt op die van Boss Omate. De glazen fles met een langwerpig silhouet is gemaakt van een elegante snit. Dit wekt de indruk dat het oppervlak van de fles bedekt is met kleine rechthoekige diamanten. De opvallend exclusieve foto wordt afgesloten met een extravagant gepolijste kap van zilverkleurig metaal.
Aan de zijkanten van de dop zitten uitsparingen waar je de zilveren spuitkop van de fles kunt zien. Het glas van de Boss Orange Sunset-fles bestaat uit verschillende tinten geel en oranje, die een zonsondergang symboliseren. De onderzijde van de fles is sterk rood, waarbij de kleuren in iriserend geel in de dop vloeien. De buitenverpakking van de fles is rechthoekig en glanst ook in helder geel. Op de binnenzijde van de doos staat een fraai Boss Orange Sunset opschrift.
Het grote succes van het label Hugo Boss begon pas echt toen Eugen Holy de leiding van het bedrijf overnam van zijn schoonvader. De jaren daarvoor waren gereserveerd voor de productie van werkkleding. De zaken gingen niet bijzonder goed en stonden op de rand van instorting. Maar de verandering van het management veranderde dat al snel. Het assortiment omvatte nu elegante avondkleding, vooral kostuums. Hugo Boss werd het luxe label opnieuw geboren en verrast met nieuwe labels als Boss Orange. Het merk is wendbaar en modern en heeft voor elk wat wils, of het nu kleding of parfum is.

Hugo Boss Boss Boss Boss Boss Sinaasappel zonsondergang fles schijnt in fel oranje licht

Optisch gezien is de fles van Hugo Boss Boss Orange Sunset vergelijkbaar met die van zijn voorganger geur Boss Ornate. De langwerpige glazen flacon heeft een extravagante snede gekregen, die de indruk wekt dat de flacon is gemaakt van vele onsamenhangende rechthoekige diamanten. Dit veelzijdige en stralende beeld wordt gecompleteerd door een markerende bodemkap van glanzend zilverkleurig metaal.
Het kapje bevat uitsparingen aan de zijkanten van de kap, waar oranje gekleurd plastic een beeld geeft van de zilveren spuitkop van de zonsondergang van de Boss ORange Sunset flacon. Het glas van de fles Boss Orange Sunset is gekleurd in een variëteit van geel en oranje tinten, die het kleurrijke beeld van een zonsondergang symboliseren.
De onderzijde van de Boss Orange Sunset flacon schijnt in levendig rood, terwijl de kleuren naar de dop toe blijven vervagen tot een fel geel. De Boss Orange Sunset fles is verpakt in een rechthoekige doos, die ook is ontworpen in de warme zomerkleuren van de fles. In het midden is de kartonnen verpakking ook versierd met het opschrift "Boss Orange Sunset".

Hollywoodster Sienna Miller is het gezicht van Hugo Boss Orange Sunset

De reclamecampagne heeft het gezicht van Hollywoodster Sienna Miller, een Britse actrice. Ze had ook de originele Boss Orange gepromoot. Met een zorgeloze glimlach brengt de actrice een levenshouding over die de geur van Hugo Boss Orange Sunset nauwkeurig weergeeft. In de gedrukte media zoals Elle, Style of Cosmopolitan staat Sienna Miller voor een dieprode achtergrond die een zonnige achtergrond zou moeten tonen. De elegante fles met de Boss Orange Sunset vrouwengeur wordt op een onvergelijkbare manier gepresenteerd.
Sienna Miller, de vrouw van Jude Law, is een bekende ster die is verschenen in films als "Alfie" en "Casanova". Miller promootte niet alleen de twee Hugo Boss parfums Boss Orange en Boss Orange Sunset, maar was ook de ster in de reclamecampagne voor het modemerk Pepe Jeans. In 2003 stond ze op de exclusieve Pirelli kalender. Boss Orange Sunset is een parfum voor mooie zomeravonden. Hij liet zich inspireren door ongeëvenaarde zonsopgangen. Door zijn heldere fruitigheid onderscheidt hij zich duidelijk van de Boss Orange Woman Eau de Toilette.
De reclamecampagne is daarmee een logische voortzetting van het parfum, dat met lichte ingrediënten kan schitteren en in lijn met de fles een absoluut vakantiegevoel verspreidt. De creatie is al lang een klassieker waarvan het succesverhaal tot op de dag van vandaag voortduurt.