Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss Orange Sunset

uitverkocht producten +

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Oranje Zonsondergang, de bloemige, fruitige vrouwengeur met een hint vanille.

Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Sunset is een lichte en zomergeurvariatie van Boss Orange Signature damesgeur Boss Oranje. Met zijn sensuele, bloemrijke geur en licht fruitige geur tovert de Eau de Toilette Boss Orange Sunset de zon op in je dagelijks leven. De Boss Oranje geur wordt geopend door een verfrissend licht en fruity head note van groene appel en sprankelende mandarijn aroma' s.

In het hart ontvouwt de Eau de Toilette een sensueel vrouwelijke geur, gecreëerd door het samenspel van vele witte bloemenaroma' s. In de basisnoot ronden warme aroma's van sandelhoutolie en vanille de sensueel milde geurbeleving af. Boss Orange Sunset werd in de zomer van 2010 gelanceerd en presenteert zich met een levendiger en lichter parfum dan zijn voorganger Boss Orange.

Hugo Boss is al sinds 1995 actief in de geurindustrie en heeft inmiddels een aantal karakteristieke parfums gecreëerd. Hugo Boss Boss Boss Boss Oranje Sunset is een zomerse en zeer lichte geur. Het karakter van het parfum heeft een florale sensualiteit waardoor een symbiose met fruitige smaken ontstaat. De Eau de Toilette Hugo Boss Boss Orange Sunset is de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven.

Kopnoten:
Groene Appel
Mandarijn
Hartnoten:
witte bloesems
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten