Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Optimisme, spontaniteit, levensvreugde, charisma: dat zijn de kenmerken van de typische dragerHugo Boss Boss Orange Man . De fruitig-welriekende geur is nonchalant en dynamisch.

Het leven niet te serieus nemen: Met deze samenstelling van appel, bubinga hout, kruiden, vanille en wierook kan je dit met gemak doen.

Hugo Boss Orange Man goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Oranje Man - Een geur voor welzijn die lichtheid uitstraalt

Het parfum Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Man brengt hulde aan de vrolijke, open-minded, charismatische en dynamische actieven. Deze man kenmerkt zich door zijn positieve houding tegenover het leven en zijn onconventionele optimisme. Het is energiebelast, nonchalant, spontaan en tegelijkertijd ontspannen, ontspannen, casual, natuurlijk en authentiek. Vol passie, lichtheid en levensvreugde, verwelkomt hij het leven. Zijn nonchalante, onbevangenheid maakt hem aantrekkelijk en erg sympathiek. Zijn positieve houding ten opzichte van het leven wordt perfect onderstreept door de woody en kruidige geur van Hugo Boss Boss Orange Man Man Eau de Toilette.

De verkwikkende, onmiskenbare geur van Hugo Boss Boss Boss Orange Man is volle euforische aroma' s en belichaamt een succesvolle mix van stedelijke toevaligheid, aantrekkelijke mannelijkheid en levensvreugde. Boss Orange Man begint in de topnoot met zoet-vruchtbaar aroma van de zonrijpe rode appel, vergezeld van pikante ondertonen. Aromatisch warme rookaroma's geven de geur in het hart een oosterse accenten en ademen een mysterieuze magie uit in combinatie met peper uit Tsjechië. De basis wordt gedomineerd door exotisch warm bruisend hout, omringd door een enigszins zoet-geurige, romige vanillenoot.

Diesen intensief kruidige geur is ook beschikbaar als deodorant- en douchegel. Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Man is speciaal geschikt voor zelfbewuste mannen met een sterke persoonlijkheid. Of het nu voor het dagelijkse kantoorleven of voor feesten in de avond - de geur past bij elke gelegenheid en geeft een onweerstaanbare verschijning.

Kopnoten:
rode appel
Hartnoten:
Kruiden
Basisnoten:
vanille
rookaroma's
hout
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Orange Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Suffee
superprijs!

Vroeger had je of een goede prijs en weinig keuze of veel keuze maar je betaalde de hofdprijs. Ben superblij met easycosmetic! Practige site en wat een keuze en prijzen! Toppie!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten