Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Boss Boss Oranje Man - Een geur voor welzijn die lichtheid uitstraalt

Het parfum Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Man brengt hulde aan de vrolijke, open-minded, charismatische en dynamische actieven. Deze man kenmerkt zich door zijn positieve houding tegenover het leven en zijn onconventionele optimisme. Het is energiebelast, nonchalant, spontaan en tegelijkertijd ontspannen, ontspannen, casual, natuurlijk en authentiek. Vol passie, lichtheid en levensvreugde, verwelkomt hij het leven. Zijn nonchalante, onbevangenheid maakt hem aantrekkelijk en erg sympathiek. Zijn positieve houding ten opzichte van het leven wordt perfect onderstreept door de woody en kruidige geur van Hugo Boss Boss Orange Man Man Eau de Toilette.

De verkwikkende, onmiskenbare geur van Hugo Boss Boss Boss Orange Man is volle euforische aroma' s en belichaamt een succesvolle mix van stedelijke toevaligheid, aantrekkelijke mannelijkheid en levensvreugde. Boss Orange Man begint in de topnoot met zoet-vruchtbaar aroma van de zonrijpe rode appel, vergezeld van pikante ondertonen. Aromatisch warme rookaroma's geven de geur in het hart een oosterse accenten en ademen een mysterieuze magie uit in combinatie met peper uit Tsjechië. De basis wordt gedomineerd door exotisch warm bruisend hout, omringd door een enigszins zoet-geurige, romige vanillenoot.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Diesen intensief kruidige geur is ook beschikbaar als deodorant- en douchegel. Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Man is speciaal geschikt voor zelfbewuste mannen met een sterke persoonlijkheid. Of het nu voor het dagelijkse kantoorleven of voor feesten in de avond - de geur past bij elke gelegenheid en geeft een onweerstaanbare verschijning.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Orange Man
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 8 klant adviezen

Commentaar van
Douche & go!
ls ik morgens op sta en daarna ga douchen, is het zo lekker om me met deze gel in te smeren en te wassen. Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Commentaar van
Wat een lekkere geur
Wat een lekkere geur is dit. Ik draag hem graag naar mijn werk maar ook in het weekend. Zo ruik ik altijd verzorgd.
Commentaar van
Boss Orange Man Aftershave Balm
Eersteklas! Super! Aanbevelenswaard! Voor droge en gevoelige huid is de Boss Orange Man Aftershave Balm de juiste keuze. De cremige balsem werkt verkoelend voor de huid en verminderd kleine huidirriraties.

Een Hugo Boss geur ontwikkeld voor de onconventionele man

Hugo Boss Boss Orange Man heeft een succesvolle geschiedenis: in 2009 lanceerde Hugo Boss het Duitse modebedrijf de zeer vrouwelijke baas Orange Woman women's fragrance. Boss Orange Man Twee jaar later introduceerde Hugo Boss het bedrijf zijn mannelijke tegenhanger van dit klassieke succes op de markt.

Maar wie is verantwoordelijk voor deze klassieke geuren? De individuele makers van deze Boss parfumcomposities blijven in het geheim. Het is echter bekend dat het Amerikaanse bedrijf Procter & Gamble (P&G) tussen 1991 en 2015 officieel eigenaar was van Hugo Boss de merklicentie van P&G en verantwoordelijk was voor de productie en distributie van alle cosmetische Hugo Boss producten in deze periode.

Procter & Gamble hanteert een consistent brand management systeem. Procter & Gamble werd in 1837 in de VS opgericht door de Engelse kaarsenmaker William Procter en de Ierse zeepketel James Gamble. Sindsdien heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld, zijn productassortiment uitgebreid en heeft het zich gevestigd op de wereldwijde consumentengoederenmarkt.

Vandaag de dag is Procter and Gamble een internationale productfabrikant met een omzet in de miljarden. De groep heeft ook talrijke vestigingen in Duitstalige landen. De locaties in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn onder andere Berlijn, Crailsheim, Genève, Walldürn en Wenen. De eerste Duitse vestiging werd in 1960 in Frankfurt am Main opgericht. In de loop der jaren heeft Procter & Gamble tal van bedrijven in de gezondheids-, schoonheids- en lichaamsverzorgingsector overgenomen en zijn productassortiment gestaag uitgebreid. De Groep verkoopt onder meer merkproducten op het gebied van baby- en vrouwenhygiëne, was- en reinigingsmiddelen, gezondheid en scheren.

Het Hugo Boss label Boss Orange Man heeft nog een internationale klassieker in zijn gamma die al miljoenen mannenharten heeft veroverd. Hugo Boss Boss Orange Man - al een klassieker.

Een flesontwerpstuk met een speciale afwerking

Op het enorme succes van Hugo Boss Boss Orange Man leverde niet alleen het onnavolgbare aroma, maar ook de luxurious verschijning van de fles bij. Het elegante flacondesign is een creatie van modeontwerper Eyan Allen, die ook betrokken is bij de creatie van de Boss Orange modecollectie.

De Hugo Boss Boss Orange Man Eau de Toilette wordt gepresenteerd in een transparante originele glazen fles. De basisvorm van de flacon is die van een smalle, verticale vierkant. Aan de voor- en achterzijde is deze verdeeld in zes carrère-vormige ramen, die in combinatie met b>beige gekleurde geur doen denken aan een mannelijke wasbord buik. Hierdoor krijgt de fles een zeer masculien karakter.

Hoewel het kostbare parfumwater glinstert door het transparante glas aan de voor- en achterzijde, zijn de zijwanden en de bodem van de Boss Orange Man-fles omgeven door een zilver-glanzende metalen band. Het glas is niet van een etiket voorzien. Alleen het karakteristieke Boss-logo is gegraveerd op de bovenrand van de zijwanden. Voor een gelijkmatige verdeling van Perfum-tinctuur op de huid is de fles uitgerust met een zilveren verstuiver. De helft van de Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Man verstuiver is overdekt en beschermd door een stijlvolle cap. De hoed heeft de kleur van de metalen band, de vorm van een horizontaal blok en is iets smaller dan de fles. In perfecte harmonie met de zilveren metalen armband en het edel geslepen glas geeft het de glamoureuze Hugo Boss Boss Orange Man fles zijn laatste touch.

Hollywoodster Orlando Bloom neemt de rol van Hugo Boss Orange Man in de reclamecampagne

Sinds maart 2011 is de sympathieke Britse acteur Orlando Bloom het gezicht van de reclamecampagne van Hugo Boss Boss Orange Man. Bloom wordt beschouwd als een van de meest populaire en succesvolle Hollywood-acteurs. Hij verscheen in beroemde films als Troje, Kingdom of Heaven, The Three Musketeers en New York, I Love You. Met de blockbusters Pirates of the Caribbean en The Lord of the Rings bereikte de Hollywoodster zijn grote doorbraak. Zij hielpen de getalenteerde acteur tot een hoge mate van roem en maakten hem een van de meest gevraagde Hollywood-grootheden.

Orlando Bloom is niet alleen overtuigend in filmklassiekers, maar ook in de reclamecampagne van de geurklassieker Hugo Boss Boss Orange Man. Met zijn nonchalante, nonchalante en charismatische uitstraling belichaamt de Brit perfect de Hugo Boss Boss Orange Man. Boss huurde voor de foto's in de Hugo Boss Orange Man printcampagne de bekende mode- en portretfotograaf Steven Klein in. Op de posters en reclameaffiches is de acteur in een ongedwongen houding te zien achter het parfum en de slogan van Boss Orange.

Sommige posters zijn versierd met een korte beschrijving van de geur, en de commercial van Hugo Boss Boss Orange Man werd geregisseerd door de Zweedse sterregisseur Jonas Akerlund. De 21-seconden spot toont Bloom in de geënsceneerde beelden van de Hugo Boss Boss Orange Man commercial. Niet alleen de acteur zelf, maar ook de studio, de camera's, de microfoons, de verlichting, het scherm en het filmteam worden tijdens de opnames vervaagd. De kijker krijgt een blik achter de schermen.

In de clip, waarvan de opname hier wordt getoond, zit de performer in een fauteuil, inspecteert de edele Hugo Boss Boss Orange Man parfumfles en wervelt deze door de lucht. Als de performer de fles op tafel draait, beginnen de schoten rond Bloom en het team in een razend tempo te cirkelen. Terwijl het team erg druk is met het schieten, het masker en de schoten, is Bloom heel natuurlijk, casual en in een goed humeur. De boodschap aan het publiek is: Bloom speelt niet alleen de Hugo Boss Boss Orange Man in de film, maar ook achter de schermen.

Tijdens de voorbereidingen lijkt de Hollywoodster veel plezier te hebben en het schieten lijkt erg ontspannen en ontspannen te zijn. Zijn vrolijk-humoristische, zelfbewuste en spontane manier geeft hem een sympathiek en aantrekkelijk charisma. Hij is een man met een vrolijke, open-minded persoonlijkheid die blinkt met succes, goede looks en een charmante glimlach. Een man die door vrouwen wordt gewenst. Tegen het einde van de reclamefilm wordt de edele parfumfles gepresenteerd en het Boss Oranje logo en het Boss Hugo Boss logo vervaagd. De commercial werd begeleid door het rocknummer "Hate to Say I Told You So" van The Hives.