Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Energiek en schaamteloos mannelijk: de neuzen achteraan Boss Bottled Unlimited zorgen voor een hout-citroengeur die zelfs bij toepassing een goede dosis motivatie geeft.

Een geur zonder grenzen: Hugo Boss Boss Bottled Unlimited overtuigt met een verkwikkende frisheid.

Hugo Boss Bottled Unlimited goedkoop kopen

De geur +

De geur voor de succesvolle Hugo man

De geur van succesvolle mannen - zo presenteert Hugo Boss Boss Bottled Unlimited zich en geeft de drager letterlijk energie. Je voelt de verkwikkende frisheid en pure energie in deze kruidige mannengeur. Net als zijn voorgangers in de legendarische Bottled-geurserie biedt Hugo Boss Boss Bottled Unlimited een geurbeleving die de levenshouding van moderne succesvolle mannen uitdrukt. Met zijn verfrissende mannelijke aroma wekt het de dynamische, avontuurlijke kant in zijn drager die van mannen winnaars maakt.

Alleen al de topnoot geeft je een krachtige energiekick met verkoelende munt, viooltjesblad en de pittige citrusnuances van grapefruit. Met zijn exotische en bloemige noten moedigt het hart van fruitige ananas en roos je aan om nieuwe wegen in te slaan en alle uitdagingen met vertrouwen aan te gaan. Een snufje kaneel zorgt voor een speciaal tintje. In de basisnoot krijgt de verfrissende geur een kruidige diepte door houtachtige en harsachtige accenten. Aromatisch sandelhout, opvallende cistus en mannelijke muskus ronden de energieke mannengeur af in de basis.

Het resultaat is een veelzijdige geur die doelgerichte, ambitieuze mannen energie geeft. Laat de energieke kick van deze kruidige mannengeur je 's ochtends verfrissen en motiveren om nieuwe persoonlijke successen te behalen. Hugo Boss Boss Bottled Unlimited maakt indruk met een aromatische mannelijkheid die je de hele dag vergezelt met zijn langdurige geur.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Bottled Unlimited met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Abong1975
Geniaal

Geniale geur. Ik bene r een absolute fan van en ik moet zeggen dat ik geen andere meer wil. Ik heb een paar flessen besteld omdat vooral de prijs van de 100ml hier heel laag is.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Bottled Unlimited in vergelijking met de SRP