Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur voor de succesvolle Hugo man

De geur van succesvolle mannen - zo presenteert Hugo Boss Boss Bottled Unlimited zich en geeft energie aan de drager. Je voelt de verkwikkende frisheid en pure energie van het kruidige mannenparfum. Net als zijn voorgangers in de legendarische geurenserie Bottled biedt Hugo Boss Boss Bottled Unlimited een geurbeleving die de levenshouding van moderne succesvolle mensen uitdrukt. Met zijn verfrissend mannelijk aroma wekt hij de dynamische, avontuurlijke kant in zijn drager die van mannen winnaars maakt.

De topnoot geeft je al een krachtige energiekick met verkoelende munt, violet blad en de pittige citrusnuances van grapefruit. Het hart van fruitige ananas en roos, met zijn exotische en bloemige noten, inspireert je om nieuwe wegen in te slaan en alle uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan. Een snufje kaneel zorgt voor die speciale toets. In de basisnoot krijgt de verfrissende geur een kruidige diepte door houtachtige en harsachtige accenten. Aromatisch sandelhout, opvallende cistusroos en mannelijke muskus ronden de energieke mannengeur in de basis af.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het algemene resultaat is een veelzijdig geurgevoel dat doelgerichte, ambitieuze mannen nieuwe energie geeft. Laat de energiekick van de kruidige mannengeur je 's morgens verfrissen en motiveer je tot nieuwe persoonlijke successen. Hugo Boss Boss Bottled Unlimited is een aromatische mannelijkheid die u de hele dag lang begeleidt met zijn langdurige geur.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Bottled Unlimited
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geniaal
Geniale geur. Ik bene r een absolute fan van en ik moet zeggen dat ik geen andere meer wil. Ik heb een paar flessen besteld omdat vooral de prijs van de 100ml hier heel laag is.

Geurklassiekers gecreëerd door de sterren van de parfumerie

Mannelijke energie, verkwikkende frisheid en een hoge herkenningswaarde: Hugo Boss Boss Bottled Unlimited volgt in grote voetstappen. Toen de energieke mannengeur in 2014 op de markt verscheen, volgde deze in de voetsporen van de wereldwijd succesvolle Hugo Boss Bottled geurenserie, die in 1998 voor het eerst in de rekken van parfumerieën verscheen.

De neus achter de originele parfumklassieker is Annick Menardo. Voor de ontwikkeling van de iconische geurmengsels heeft de Amerikaanse parfum- en modegroep zich altijd beziggehouden met eersteklas parfumeurs die vaak al een internationale reputatie hebben opgebouwd in andere samenwerkingsverbanden. Daarom kan zelfs Hugo Boss Boss Bottled Unlimited, wiens maker geheim wordt gehouden, ervan worden uitgegaan dat een van de beste parfumeurs ter wereld weer eens zijn vingers als zijn neus in het spel had met de mannelijke geurmengeling.

Hugo Boss Bottled Sport, bijvoorbeeld, werd ontwikkeld door de Franse parfumeriemeester Calice Becker. Andere mannengeuren van Hugo Boss werden gecreëerd in samenwerking met Domitille Michalon, die Boss in Motion creëerde, en met Bruno Jovanovic, die het nieuwste Hugo parfum Boss The Scent Private Accord ontwierp en de geuren Boss The Scent en Boss The Scent Intensense ontwikkelde in samenwerking met Pascal Gaurin.

De Turkse parfumeur Ilias Ermenidis is de maker van de Boss in Motion Black geur. Gerard Anthony creëerde Boss in Motion Blue om maar een paar van de grote namen te noemen.

Door de succesvolle samenwerking met diverse topparfumeurs, die niet alleen hun vaardigheden en talent inbrengen, maar ook hun unieke handschrift bij de creatie van geuren, heeft de portfolio van dames- en herengeuren van Hugo Boss een onvergelijkbare rijkdom aan facetten.

Verminderd ontwerp in briljant wit

Bij de keuze van het bijpassende flesontwerp voor de citroenhouten Hugo Boss Boss Bottled Unlimited is Hugo Boss trouw gebleven aan zijn iconische parfumfles en vertrouwt op een hoge herkenningswaarde die de mannengeuren van het hippe mode- en parfummerk ongetwijfeld hebben. Soms transparant, soms diepzwart, soms glanzend metallic, de flessen in de Hugo Boss Bottled serie hebben altijd dezelfde opvallende vorm.

Met de subtiele understatement van een echte Hugo man, valt het flesontwerp van Hugo Boss Boss Bottled Unlimited op een bijzondere manier op, ook al is het gebaseerd op de bekende vorm van de mannengeuren van Hugo Boss. In tegenstelling tot de meeste geuren in het Boss Bottled assortiment, valt de fles onmiddellijk op omdat het is ontworpen in een zuiver witte kleur in plaats van in doorschijnend kristalglas om de essentie van de geur te onthullen in grijze, bruine of groene tinten.

De minimalistische uitstraling en het stralende wit sluiten perfect aan bij het lineaire karakter van de Hugo man, die het zonder overbodige pracht en met een duidelijke houding en zelfvertrouwen overtuigt. Net als de frisse en mannelijke geur van Hugo Boss Boss Bottled Unlimited is het ontwerp van de fles gebaseerd op een bewust gereduceerde look in een moderne stijl met een verfrissende uitstraling.

Hugo Boss Boss Onbeperkt gebotteld: de kick naar succes

Ter promotie van Bottled Unlimited heeft Hugo Boss vijf commercials laten maken. Voetbalsterren Daniel Sturridge, Mats Hummels, James Rodriguez, Isco en Yohan Cabaye beschrijven hoe zij zich een weg naar succes vochten.

De toeschouwer begeleidt bijvoorbeeld de Franse nationale speler Yohan Cabaye, die het van de Franse provinciestad Tourcoing naar de belangrijkste voetbalstadions ter wereld heeft gebracht. Yohan Cabaye laat zien hoe grenzen moeten worden overschreden om zijn droom te verwezenlijken. De steile carrière van de jonge Fransman en de energieke geur van Hugo Boss Boss Bottled Unlimited moeten het publiek inspireren om zich niet te laten tegenhouden door de realisatie van hun dromen.

In de commercial beschrijft Yohan Cabaye, gekleed in stijl als een typische Hugo man in een elegant mannenpak, zijn stenen pad en hoe hij altijd de kracht heeft gevonden om te blijven vechten. Hij belichaamt jonge, energieke mannen die met stijl en assertiviteit hun doelen nastreven.

Hugo Boss Boss Bottled Unlimited richt zich op dynamische bewegers en shakers zoals Yohan Cabaye, die niet ontmoedigd worden door verandering, maar hun visies in de praktijk brengen. Omringd door de geluiden van een juichend stadionpubliek op de achtergrond loopt de voetballer met een voetbal in de hand door de stadiontunnel naar het veld en beschrijft zijn eigen ervaringen over hoe het leven hem sterker heeft gemaakt. Hij brengt de boodschap over dat ondanks alle ups en downs in het leven, een ware passie niet kan veranderen. Het is de moeite waard om voor zijn passie te vechten. Hij kreeg zijn succes als geschenk niet, maar werkte zich op. Yohan Cabaye tart alle grenzen en maakt het onmogelijke mogelijk - Hugo Boss Boss Bottled Unlimited wordt verondersteld hetzelfde te doen.