Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss Bottled Tonic is een frisse, synthetische flanker die op zichzelf al een zeer populaire mannengeur is geworden. De bijnaam Tonic is terecht.

Hugo Boss Bottled Tonic goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Bottled Tonic helpt bij het terugwinnen van nieuwe kracht uit kalmte

2017 is met de release van de geurreeks Hugo Boss Boss Bottled Tonic een nieuwe geur in de Boss Bottled serie. Een geur die de sportieve lijn van deze geurenreeks voortzet en er toch een nieuw aspect in brengt: de kracht ligt in rust. Een houtachtige en kruidige geur is verfijnd met fruitige en discrete bloemige noten op iets ongewoons.

He vult het sportieve Bottled assortiment perfect in harmonie aan. Het motto is niet altijd meteen beginnen, maar tot rust komen en kracht verzamelen voor de volgende strijd of ren. De parfumserie Hugo Boss Boss Boss Bottled Tonic opent met een compositie van appel, bittere sinaasappel, pompelmoes en citroen. Een frisse en levendige entree, die doet denken aan een Mediterrane boomgaard. Deze eerste vluchtige indruk wordt gevolgd door een hartnoot in de vorm van kruidnagel, gember, rozen geranium en kaneel. Deze pikante en sprankelende geur wordt zachtjes afgerond door de toevoeging van de rozen geranium, die afkomstig is van het steppe van Zuid-Afrika. Deze fijne geur streelt de ziel en creëert een aangenaam harmonieus gevoel. Het is een geur die kalmerende stress en boosheid bevordert. De specerijen verliezen echter geen enkele van hun esprit en frisheid. De grondnoot gaat akkoord met houtachtige noten en vetiver om een permanent geaarde indruk te laten achterlaten. Ze laten een natuurlijke en aardachtige indruk achter.

Allemaal een parfumakkoord perfect afgestemd op de man die gewend is om te vechten in het leven, maar die ook altijd kracht put uit innerlijke vrede.

Kopnoten:
Grapefruit
Sinaasappelbitter
Citroen
Appel
Hartnoten:
Gember
Kaneel
Kruidnagel
roosgeranium
Basisnoten:
Vetiver
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten