Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss Bottled Tonic is een frisse, synthetische flanker die nu is uitgegroeid tot een zeer populaire geur voor mannen. Het heeft terecht de bijnaam Tonic.

Hugo Boss Bottled Tonic goedkoop kopen

De geur +

Hugo Boss Boss Bottled Tonic helpt om nieuwe kracht te putten uit rust en stilte

In 2017 wordt de Hugo Boss Boss Bottled Tonic geurserie uitgebracht, een nieuwe geur in de Boss Bottled serie. Een geur die de sportieve lijn van deze geurseries voortzet en toch een nieuw aspect inbrengt: Er zit kracht in rust. Een houtachtige en kruidige geur is verfijnd met fruitige en subtiele bloemige noten om iets ongewoons te creëren.

Het vult de sportieve Bottled-reeks in perfecte harmonie aan. Het motto is niet altijd om meteen te beginnen, maar om tot rust te komen en kracht te verzamelen voor het volgende gevecht of de volgende run.

De Hugo Boss Boss Bottled Tonic geurreeks opent met een compositie van appel, bittere sinaasappel, grapefruit en citroen. Een fris en pittig begin, dat doet denken aan een mediterrane boomgaard. Na deze eerste vluchtige indruk volgt de hartnoot in de vorm van kruidnagel, gember, roosgeranium en kaneel. Deze kruidige en pittige geur wordt zachtjes afgerond door de toevoeging van roosgeranium, oorspronkelijk afkomstig van de Zuid-Afrikaanse steppe.

Deze fijne geur streelt de ziel en creëert een aangenaam harmonieus gevoel. Het is een geur die stress en woede verzacht. De kruiden doen echter niets af aan zijn esprit en frisheid. De basisnoot bestaat uit houtachtige noten en vetiver om een blijvende, geaarde indruk achter te laten. Ze laten een natuurlijke en aardse indruk achter.

Al met al een geurakkoord dat perfect is afgestemd op de man die gewend is te worstelen in het leven, maar die ook altijd kracht put uit een innerlijke kalmte.

Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten