Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Boss Boss Bottled Tonic helpt bij het terugwinnen van nieuwe kracht uit kalmte

2017 is met de release van de geurreeks Hugo Boss Boss Bottled Tonic een nieuwe geur in de Boss Bottled serie. Een geur die de sportieve lijn van deze geurenreeks voortzet en er toch een nieuw aspect in brengt: de kracht ligt in rust. Een houtachtige en kruidige geur is verfijnd met fruitige en discrete bloemige noten op iets ongewoons.

He vult het sportieve Bottled assortiment perfect in harmonie aan. Het motto is niet altijd meteen beginnen, maar tot rust komen en kracht verzamelen voor de volgende strijd of ren. De parfumserie Hugo Boss Boss Boss Bottled Tonic opent met een compositie van appel, bittere sinaasappel, pompelmoes en citroen. Een frisse en levendige entree, die doet denken aan een Mediterrane boomgaard. Deze eerste vluchtige indruk wordt gevolgd door een hartnoot in de vorm van kruidnagel, gember, rozen geranium en kaneel. Deze pikante en sprankelende geur wordt zachtjes afgerond door de toevoeging van de rozen geranium, die afkomstig is van het steppe van Zuid-Afrika. Deze fijne geur streelt de ziel en creëert een aangenaam harmonieus gevoel. Het is een geur die kalmerende stress en boosheid bevordert. De specerijen verliezen echter geen enkele van hun esprit en frisheid. De grondnoot gaat akkoord met houtachtige noten en vetiver om een permanent geaarde indruk te laten achterlaten. Ze laten een natuurlijke en aardachtige indruk achter.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Allemaal een parfumakkoord perfect afgestemd op de man die gewend is om te vechten in het leven, maar die ook altijd kracht put uit innerlijke vrede.

Parfumeur van Hugo Boss gebotteld Tonic onbekend?

De eerste geurserie Boss Bottled is gemaakt door parfumeur Annick Ménardo. Ze heeft haar opleiding tot parfumeur afgerond bij ISIPCA in Versailles, Frankrijk. Ze studeerde eerst geneeskunde en biologie voordat ze besloot om te gaan trainen in de parfumhandel. Van haar is bekend dat ze de eerste Boss Bottled geur heeft gecreëerd.

De volgende geuren uit de Boss Bottled geurserie bevatten helaas niet de naam van de parfumeur. Het is mogelijk dat de geurserie Hugo Boss ook Boss Bottled Tonic door haar is gemaakt. Het enige wat bekend is geworden is dat de geur Hugo Boss afkomstig is van Coty en door Coty op de markt wordt gebracht.

Coty, Inc. is een Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in New York dat met succes parfums en cosmetica produceert en distribueert. Het bedrijf werd in 1904 in Parijs opgericht door de Franse parfumeur François Coty. Vandaag de dag is de familie Reimann de meerderheidsaandeelhouder van de groep en haar omzet is in de miljoenen.

Het Hugo Boss Boss Bottled assortiment geuren Boss Bottled Tonic wordt met succes en ideaal gezien voortgezet en aangevuld met de geurserieHugo Boss . Een geur voor veeleisende mannen die hun man op het werk en in hun privéleven hebben en die weten wat ze willen. De mannen die elke dag vechten en opkomen voor hun welverdiende succes. De Hugo Boss drager Boss Bottled Tonic komt tot rust en trekt nieuwe kracht voor zijn stressvolle dagelijkse leven. Een geur als een reis naar de zee.

Hugo Boss Boss Boss Bottled Tonic: een flesje als parfum - mannelijk en massief

The Boss Bottled flacons look alle identieke om een duidelijke productlijn te creëren, maar ook omdat de vorm optimaal is voor de parfumserie van een mannengeur.

Het flesje van Hugo Boss Boss Bottled Tonic heeft een klassieke cilindervorm, die naar de top toe vernauwd is. Hier kunt u de rechte lijnen zien, die ook het Hugo Boss mode label onmiskenbaar maken. De fles heeft een stevige basis dankzij een dikke glazen voet die de fles een mannelijke en solide indruk geeft.

Terugo Boss Boss Fles Tonic flacon de parfumvloeistof glinstert lichtblauw uit door het glas van de Hugo Boss Boss. Het onderstreept de intensiteit van deze geur: de lichtblauwe kleur straalt rust en sereniteit aan de ene kant, maar ook frisheid en levendigheid. De kleur doet denken aan de zee, die niet alleen in het wild beweegt maar soms ook kalm kan lijken. Op de fles zie je de naam BOSS in aangebrachte glasletters over de gehele lengte van de fles. Bovendien worden de letters HUGO BOSS en de naam van de geurreeks TONIC in kleinere witte letters gedrukt.

Een lineaire zilveren schroefstop rond het flesje af van de parfum uit de geurreeks Hugo Boss Boss Bottled Tonic. Het lijkt er bijna op dat de fles een elegante bovenhoed draagt. Al met al een masculine fles die de Boss Bottled serie waardig afrondt.

Gerard Butler promoot ook Hugo Boss Bottled Tonic

Net als in de vorige parfumserie van de Boss Bottled-serie is het gezicht van de parfumserie Hugo Boss Boss Bottled Tonic de Engelse acteur Gerard Butler. Geboren in 1969 in Glasgow, Schotland, is hij internationaal bekend. Als kind van Ierse en vooral katholieke ouders woonde hij deels in Canada en later weer in Groot-Brittannië. Persoonlijk ging hij door ups en downs, waardoor hij het ideale gezicht voor Hugo Boss Bottled Tonic.

In de nieuw verschenen reclamevideo voor de parfumserie Hugo Boss Boss Bottled Tonic kun je zien hoe Gerard Butler zich voorbereidt op de dag, net als in de vorige parfumreclame voor Boss Bottled. Hij trekt een elegant wit shirt aan en draagt een donkere stropdas. Hij kruist een elegant ingericht penthouse met ramen van vloer tot plafond en een grote spiegeltafel in het midden. Het overdekte terras biedt uitnodigende zitplaatsen. De inrichting is exclusief, en het uitzicht spreekt ook voor het huis van een succesvolle zakenman.

Hij verlaat het appartement en loopt terloops met één hand in zijn zak naar een grotere straat. Mensen kruisen zijn pad, maar hij negeert hen. Hij wordt magisch aangetrokken door het water waar hij naar op zoek is. Hij staat voor het water, op de achtergrond is de skyline van de stad te zien. Daarboven cirkelen vogels in grote zwermen, die zich voortdurend hervormen.

Butler wandelt door de stad, die je van bovenaf kunt zien in de volgende foto. Beelden van mensen die zijn pad kruisen en haastig door de stad razen, wisselen elkaar af. Overal zijn wolkenkrabbers, bouwplaatsen en verkeer te zien. Daar is hij niet van onder de indruk, hij gaat zijn gang.

In de volgende rij zie je Butler reiken naar de fles van de parfumserie Hugo Boss Bottled Tonic. Daarna volgen foto's met water: uit een hydrant spattend water, een sinaasappelvloeistof, regendruppels en een plak sinaasappel die in het water valt. Dan volgen weer foto's van een grote stad, een wolkenkrabber waarin de wolken weerkaatst worden. Dan zie je gember in het water vallen. Opnieuw het uitzicht via een stalen brug naar de skyline van een stad die snel voorbij gaat. Daarna weer foto's van een grote stad en wolken die snel voorbij komen.

Aan het eind zie je Gerard Butler weer voor het water staan en genieten van dit uitzicht. Het is net als de bedoeling van de parfumserie Hugo Boss Bottled Tonic om rust en kracht uit het water te halen voor een stressvol dagelijks leven.