Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Boss Boss Bottled Sport, de frisse citroengeur van de mannen.

Hugo Boss Boss Bottled Sport staat voor een dynamische mannengeur, waarvan het aromatische citrus karakter een verfrissend en verfrissend effect heeft op de drager. De Eau de Toilette Spray werd opgericht in 2012 en volgt de huidige trend van sportieve en actieve mannengeuren, die dit jaar een absolute must zijn. Boss Bottled Sport De aantrekkelijke, mannelijke geurcompositie onderstreept het charisma van de drager met dynamische noten.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De topnoot van de Eau de Toilette, ontworpen met citrusaroma's van grapefruit, zorgt meteen voor een verfrissende en succesvolle start. In de hartnoot, een fijne kruid van kardemomzaad en lavendelbloesem zorgt voor aantrekkingskracht en kracht. De samenstelling wordt gecompleteerd door een basisnoot van vetiver, die in combinatie met de zachte frisheid een onweerstaanbare aantrekkingskracht ontwikkelt. Het Boss Bottled Sport is een geurvariant van de klassieke mannengeur Boss Bottled, die in 1998 werd gelanceerd en sindsdien wereldwijd een van de meest populaire mannengeuren is.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Bottled Sport
4 of 5 sterren

4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Mannelijk
Een parfum voor mannen die van iets bijzonders houden maar niet te erg willen opvallen. Klasse en elegantie uitstralen. En tegen een uitstekende prijs hier.
Commentaar van
Hugo Boss
Aangename frisheid. Ik gebruik Hugo Boss al veel jaren en ik vindt het nog altijd even goed. Ik gebruik het ook in de oduche.
Commentaar van
size matters
De kleine fles is te klein voor mij omdat ik mij iedere dag scheer en zo veel verbruik. De aftershave in 100 ml fles is de perfecte grootte om langere tijd genoeg te hebben.

Ster parfumeur Calice Becker gemaakt Hugo Boss gebottelde sport

De neus die de geur voor de winnaar heeft uitgevonden is niemand minder dan de Franse vrouw Calice Becker. Ze is geboren als kind van Russische ouders en woont nu in New York City: alles wijst op een multicultureel curriculum vitae. Roure Bertrand Dupont is gevestigd in Parijs en de plaats waar Calice Becker haar carrière begon in de wereld van parfums in 1985.

Nog steeds de stad van de liefde, maar de VS was ook de locatie van de tweede werkplaats van de Française: ze begon te werken voor By Kilian, een beroemd parfummerk dat onder andere bekend staat om zijn milieubewuste filosofie. Haar carrière bracht haar vervolgens namens Quest International naar Engeland en Nederland. Ook een producent van smaken en geuren voor eten, drinken, verzorgingsproducten en natuurlijk parfums was hun volgende station. Givaudan is 's werelds grootste producent op dit gebied en heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland.

Calice Becker blijft werken voor Givaudan, terwijl een grote verscheidenheid aan namen van de toonaangevende parfumbedrijven te vinden zijn in de lijst van werken waarvoor ze opdracht heeft gekregen. Bekende geuren zoals Tommy Girl (1996) van Tommy Hilfiger, J'Adore (1999) van Christian Dior en Lola (2009) van Marc Jacobs zijn gecreëerd dankzij Calice Becker. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, hebben ze in samenwerking met Yves Saint Laurent, Vera Wang, Oscar de la Renta en, voor de eerste keer met Hugo Boss op Boss Bottled Sport in 2012, de positie ingenomen onder parfumeurs voor wie vele anderen hen waarschijnlijk benijden.

Hugo Boss Boss Boss Fles Fles Fles Flessen Sport presenteert zich in klassieke look

Het parfum van Hugo Boss Boss Bottled Sport presenteert zich in klassiek design de Boss Bottled geur. Net als de twee voorganger parfums Boss Bottled en Boss Bottled Night, is het ontwerp van de schilfers gebaseerd op een eenvoudige ronde fles afgerond met een cilindrische en massieve dop.

Het glas van de flacon is volledig ondoorzichtig en is gekleurd in een mat bright zilver. Aan de voorzijde bevindt zich de oversized reliëfafdruk "Boss", evenals de opdruk "Hugo Boss Sport". De zwarte dop vervolledigt het elegante en mannelijke ontwerp. De fles wordt verpakt in een klassieke zwarte kartonnen doos met het label witte letters.

De Britse racecoureur adverteert gezicht van Hugo Boss Bottled Sport

"Scherp uw zintuigen aan. Boss Bottled Sport. De verkwikkende nieuwe geur voor mannen." De slogan van de campagne onderstreept kortom waar Boss Bottled Sport voor staat: duidelijke doelstellingen gekoppeld aan pure energie. Met Jenson Button is het gezicht van de commercial een wereldkampioen in Formule 1: Het doel dat hij nastreeft is er altijd, nooit aanwezig. Boss Bottled Sport is meer dan alleen een geur: het helpt hem en alle anderen die het dragen om hun eigen aspiraties na te streven en te bereiken.

Knoppen die recht in de camera kijken, spreken niet minder dan de zekerheid van overwinning die voortkomt uit een uitdagende vechtgeest. Opvallend voor hem als topsporter, maar ook een kenmerk dat hij deelt met al diegenen die hun karakterkracht en vooral hun wil onderstrepen met "Boss Bottled Sport". de heldere kleuren, de heldere beelden van de spot laten één ding zien: dit parfum helpt om zijn eigen doel te definiëren. de energie die Boss Bottled Sport uitstraalt migreert van de pure dynamiek van een parfum naar een kracht die wordt overgebracht naar alle taken van het dagelijks leven: vooral de sporttraining wordt met dit parfum op een ander niveau gebracht.

Het scherpt de zintuigen, het dient een maximale scherpstelling. Hugo Boss toont met een eenvoudige maar betekenisvolle campagne: Als Boss Bottled Sport je dagelijkse metgezel is, is het ook uithoudingsvermogen en motivatie die samen tot succes leiden: Op weg naar succes.