Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss Bottled Sport kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Bottled Sport, de frisse citroengeur van de mannen.

Hugo Boss Boss Bottled Sport staat voor een dynamische mannengeur, waarvan het aromatische citrus karakter een verfrissend en verfrissend effect heeft op de drager. De Eau de Toilette Spray werd opgericht in 2012 en volgt de huidige trend van sportieve en actieve mannengeuren, die dit jaar een absolute must zijn. Boss Bottled Sport De aantrekkelijke, mannelijke geurcompositie onderstreept het charisma van de drager met dynamische noten.

De topnoot van de Eau de Toilette, ontworpen met citrusaroma's van grapefruit, zorgt meteen voor een verfrissende en succesvolle start. In de hartnoot, een fijne kruid van kardemomzaad en lavendelbloesem zorgt voor aantrekkingskracht en kracht. De samenstelling wordt gecompleteerd door een basisnoot van vetiver, die in combinatie met de zachte frisheid een onweerstaanbare aantrekkingskracht ontwikkelt. Het Boss Bottled Sport is een geurvariant van de klassieke mannengeur Boss Bottled, die in 1998 werd gelanceerd en sindsdien wereldwijd een van de meest populaire mannengeuren is.

Kopnoten
Grapefruit
Hartnoten
Kardemom
Lavendel
Basisnoten
Veitver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Bottled Sport met vier sterren of meer
4,8 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Laiden van 21. december 2014
Mannelijk

Een parfum voor mannen die van iets bijzonders houden maar niet te erg willen opvallen. Klasse en elegantie uitstralen. En tegen een uitstekende prijs hier.

Commentaar Aily1974 van 29. november 2014
Hugo Boss

Aangename frisheid. Ik gebruik Hugo Boss al veel jaren en ik vindt het nog altijd even goed. Ik gebruik het ook in de oduche.

Commentaar Wingeres van 23. oktober 2014
size matters

De kleine fles is te klein voor mij omdat ik mij iedere dag scheer en zo veel verbruik. De aftershave in 100 ml fles is de perfecte grootte om langere tijd genoeg te hebben.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +