Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss Bottled Oud

De geur +

Boss Bottled Oud is de aardigzoete geur van Hugo Boss.

Hugo Boss Boss Boss Bottled Oud is een kenmerkende, zeer mannelijke geur op basis van Oud. De van onschatbare waarde oud-olie stimuleert de zintuigen bij mannen en vrouwen. Het wordt geëxtraheerd uit de hars van de adelaarboom. Een kilo ervan kost zo' n 50 kilo. 000 euro, daarom wordt het ook wel "Zwart Goud"genoemd. De ongebruikelijke, mystieke Oud-olie, die al meer dan 2000 jaar in het Arabisch bekend staat, vond pas in 2002 door Yves Saint Laurent zijn weg om te parfumeren. Hij gebruikte de kostbare essentie in een van zijn parfums, die ook beroemd werd door de reclamecampagne met een volkomen naakte man die echt alles liet zien.

Het modebedrijf Hugo Boss koos voor deze exclusieve touch, omdat het de belichaming is van de moderne mannelijkheid. Deze geur wekt sensualiteit en zinnelijkheid op en geeft de drager een elegante, luxe uitstraling. De compositie van Boss Bottled Oud begint met citrische noten zoals appel, pruim en pelargonia. kruidnagel, saffraan, balsamico labdanum en aromatisch kaneel vormen samen krachtvolle hartnoot. Erotische oud in combinatie met sandelhout en aardachtig cypriol creëren de onmiskenbare, intensieve en kruidige basisnoot die verleidt. Een mannelijke en sensuele geur voor lange en sensuele nachten. Met dit parfum onderstrepen opvallende mannen hun sex aantrekkingskracht en kracht.

Kopnoten:
citrusgeuren
Appel
Hartnoten:
Kruidnagel
Safran
Labdanum
Kaneel
Basisnoten:
Oud
Sandelhout
cypriol
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.