Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Boss Bottled Night maakt de man tot een mysterie

Hugo Boss Bottled Night is de perfecte geur voor de zelfbewuste man die van de nacht een dag maakt. Niets staat hem in de weg, want de geur geeft hem een uniek charisma dat alle deuren opent.
Dankzij de ongewone samenstelling van de topnoot, bestaande uit lavendel en een vleugje berkengeur, heeft de geur een mysterieuze kant waardoor de man ontoegankelijk ondanks zijn hoge aantrekkingskracht. Nuances van viooltjes in de hartnoot geven het parfum een zoete noot, waardoor het aantrekkelijker dan ooit. Dankzij de Hugo Boss Bottled Night bedekt de magische nachtvacht nu ook de man. De algemene indruk van het parfum profiteert van houtachtige aroma's die duidelijk zichtbaar zijn in de basisnoot. Een perfect passende snufje muskus rondt de geur af.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Het mannelijke karakter van de Hugo Boss Bottled Night wordt gecombineerd met bloemmotieven en geeft de moderne man een koele uitstraling. Toch blijft zijn uiterlijk altijd elegant, waardoor hij onbereikbaar lijkt. De striktheid in het parfum, aan de andere kant, onderstreept de charisma en geeft het het nodige zelfvertrouwen om eventuele obstakels te overwinnen. De man vult onmiddellijk de kamer, de Hugo Boss Bottled Night plaatst hem in het middelpunt van de actie.
alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Bottled Night
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
handzaam, praktisch
Omdat ik een man ben, heb ik het graag praktisch. De kleine Hugo Boss is gemakkelijk mee te nemen. Ik zal hem zeker weer kopen bij EC als hij op is!
Commentaar van
Een must
Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST!
Commentaar van
lekker
Ik ben geen grote parfum fan ik gebruik enkel aftershave en met deze aftershave ben ik erg tevreden.

Een geur die mannen in een nieuw licht plaatst

Hugo Boss Boss Bottled Night is duidelijk de opvolger van de cultgeur Boss Bottled by Boss Fragrances. Het volgt de lijn van zijn unieke voorganger, maar wordt aangevuld met violette noten en nuances van lavendel en berken en gekleed in een nieuw kledingstuk. De eigen parfumeurs van Boss Fragrances hebben een geheel nieuwe geur gecreëerd die het kernconcept van Boss Bottled combineert met nieuwe elementen, waardoor het uniek is in de wereld van parfums. Het parfum werd uitgebracht in juli 2010 en is altijd een integraal onderdeel geweest van de parfumscene.
Over Boss Parfumeurs is weinig bekend. De geuren, crèmes, douchegels en deodorants moeten echter altijd de kledinglijn van Hugo Boss onderstrepen en de mannen in een perfect totaalbeeld verpakken. Een uitgekiende combinatie van klassieke elementen en uniciteit staat hoog in het vaandel. Hugo Boss Bottled Night staat voor elegantie in hoge mate. Echter, de man niet verliest koelte en sexiness. Het mysterie van de nacht geeft de drager een aantrekkingskracht en aantrekkingskracht die alleen wordt overtroffen door zijn onbenaderbaarheid.
Boss Fragrances heeft Hugo Boss Bottled Night gecreëerd, een parfum dat de wereld van de moderne man in een geheel nieuw licht zet en mannen het zelfvertrouwen geeft dat ze nodig hebben om alles te creëren wat ze willen. Ze blijven altijd koel en worden perfecte heren. Hugo Boss Bottled Night profiteert van een unieke combinatie van geuren die ongeëvenaard is. Een aantrekkelijke, elegante en coole man kan de geur van Boss Fragrances niet ontwijken, want de Hugo Boss Bottled Night geeft hem de finishing touch om echte perfectie te bereiken.

De fles van Hugo Boss Flessennacht schijnt in nachtblauw

Zowel de fles als de verpakking doen denken aan zijn voorganger, Bottled. De vorm van de fles is één op één overgebracht naar de nieuwe geur. Ook de belettering van Hugo Boss Bottled Night is gebaseerd op de klassieker.
Het logo springt meteen in het oog in grote letters. Het glas is ondergedompeld in een donker en elegant nachtblauw. Dit loopt tegen de bovenste terts in een diep zwart, dat lijkt op de eindeloze nachtelijke hemel. Hoe verder de ogen naar de basis gericht zijn, hoe helderder de fles wordt. In tegenstelling tot Boss Bottled is Hugo Boss Bottled Night's cap volledig gewikkeld in een mysterieus zwart. Ook hier moet de verwijzing naar het ondoorgrondelijke van de nacht worden vastgesteld. Al bij het openen van de dop krijgt de man het gevoel in een avontuur te springen, dat hij niet meer zo snel zal vergeten.
De verpakking van het parfum lijkt op die van de fles, maar onder het blauw maakt een zilveren balk het ontwerp compleet. Ook de belettering schijnt in dit zilver.

Hollywood ster Ryan Reynolds belichaamt de aantrekkelijke en mysterieuze heer

Om visueel het mysterieuze en elegante effect van Hugo Boss Bottled Night vast te leggen, hebben de makers van het parfum Canadese filmster Ryan Reynolds aan boord gebracht voor hun reclamecampagne. Hij belichaamt precies wat de vrouwelijke wereld verwacht van een aantrekkelijke en expressieve man. Een sexy, coole en mysterieuze heer die je zintuigen verdraait.
In de commercial kun je zien dat de nacht valt in een grote stad. Ryan reynolds betreedt een appartement hoog boven de stad. Hij is volledig in het zwart gekleed. Een zwart shirt en een zwart pak erboven maken hem verschijnen elegant en ontoegankelijk. De toeschouwer kan zien hoe hij langzaam zijn kleren uittrekt. Eerst trekt hij zijn jasje uit. Hij beweegt zich naar het raam aan de voorkant van zijn kamer. Voor hem ligt de hele stad en hij kan elke hoek zien.
Omdat het nacht is, kunnen de ramen spiegel en de kijker zien een aantrekkelijke blond in een zwart mini jurk op nader inzien. Reynolds maakt langzaam zijn stropdas los en knoopt de kraag van zijn overhemd los. Hij opent dan zijn manchetknopen. Nu zie je de blonde dame haar jurk uittrekken. Ryan Reynolds kijkt ondeugend in de camera om te symboliseren dat hij de vrouw nu zal volgen in een aparte ruimte. De fles wordt getoond en op de achtergrond is Ryan Reynolds te zien die de kamer verlaat.
Terwijl de slogan "Boss Bottled Night, the new parfance for men." te horen is, staat parfum centraal in het beeld. De toeschouwer wordt erop gewezen dat Hugo Boss Duft verantwoordelijk is voor het feit dat Ryan Reynolds de vrouw heeft kunnen veroveren en dat iedere man de kans heeft om hetzelfde met hem te doen.