Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De nacht in dag veranderen, geheime verlangens uitleven onder de dekmantel van de duisternis: Hugo Boss Bottled Night benadrukt de mysterieuze kant van de man.

De kenmerkende geur was samengesteld uit lavendel, berk, viooltje, houtnoten en muskus. De fles is Boss Bottled Night omgeven door een fles die je doet denken aan donkere nachten en de eindeloze mogelijkheden die ze bieden.

Hugo Boss Bottled Night goedkoop kopen

De geur +

Boss Bottled Night maakt de man tot een mysterie

Hugo Boss Bottled Night is de perfecte geur voor de zelfbewuste man die van de nacht een dag maakt. Niets staat hem in de weg, want de geur geeft hem een uniek charisma dat alle deuren opent.

Dankzij de ongewone samenstelling van de topnoot, bestaande uit lavendel en een vleugje berkengeur, heeft de geur een mysterieuze kant waardoor de man ontoegankelijk ondanks zijn hoge aantrekkingskracht. Nuances van viooltjes in de hartnoot geven het parfum een zoete noot, waardoor het aantrekkelijker dan ooit. Dankzij de Hugo Boss Bottled Night bedekt de magische nachtvacht nu ook de man. De algemene indruk van het parfum profiteert van houtachtige aroma's die duidelijk zichtbaar zijn in de basisnoot. Een perfect passende snufje muskus rondt de geur af.

Het mannelijke karakter van de Hugo Boss Bottled Night wordt gecombineerd met bloemmotieven en geeft de moderne man een koele uitstraling. Toch blijft zijn uiterlijk altijd elegant, waardoor hij onbereikbaar lijkt. De striktheid in het parfum, aan de andere kant, onderstreept de charisma en geeft het het nodige zelfvertrouwen om eventuele obstakels te overwinnen. De man vult onmiddellijk de kamer, de Hugo Boss Bottled Night plaatst hem in het middelpunt van de actie.

Kopnoten:
Lavendel
Berk
Hartnoten:
Viooltje
Basisnoten:
houtige geuren
muskus
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Bottled Night met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Acqualatithe
handzaam, praktisch

Omdat ik een man ben, heb ik het graag praktisch. De kleine Hugo Boss is gemakkelijk mee te nemen. Ik zal hem zeker weer kopen bij EC als hij op is!

Commentaar van Rappy1997
echt super!

Een buitengewone lang aanhoudende geur. Krachtig, maar niet opdringerig. Zeer kruidig, maar toch zacht. Elegant maar ook voor dagelijks gebruik. Iets duurder als Boss Bottled maar ook wel bijzonderder!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Bottled Night in vergelijking met de SRP