Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss Bottled Night kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Boss Bottled Night maakt de man tot een mysterie

Hugo Boss Bottled Night is de perfecte geur voor de zelfbewuste man die van de nacht een dag maakt. Niets staat hem in de weg, want de geur geeft hem een uniek charisma dat alle deuren opent.

Dankzij de ongewone samenstelling van de topnoot, bestaande uit lavendel en een vleugje berkengeur, heeft de geur een mysterieuze kant waardoor de man ontoegankelijk ondanks zijn hoge aantrekkingskracht. Nuances van viooltjes in de hartnoot geven het parfum een zoete noot, waardoor het aantrekkelijker dan ooit. Dankzij de Hugo Boss Bottled Night bedekt de magische nachtvacht nu ook de man. De algemene indruk van het parfum profiteert van houtachtige aroma's die duidelijk zichtbaar zijn in de basisnoot. Een perfect passende snufje muskus rondt de geur af.

Het mannelijke karakter van de Hugo Boss Bottled Night wordt gecombineerd met bloemmotieven en geeft de moderne man een koele uitstraling. Toch blijft zijn uiterlijk altijd elegant, waardoor hij onbereikbaar lijkt. De striktheid in het parfum, aan de andere kant, onderstreept de charisma en geeft het het nodige zelfvertrouwen om eventuele obstakels te overwinnen. De man vult onmiddellijk de kamer, de Hugo Boss Bottled Night plaatst hem in het middelpunt van de actie.

Kopnoten
Lavendel
Berk
Hartnoten
Viooltje
Basisnoten
Houtaccenten
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Bottled Night met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Acqualatithe van 22. oktober 2014
handzaam, praktisch

Omdat ik een man ben, heb ik het graag praktisch. De kleine Hugo Boss is gemakkelijk mee te nemen. Ik zal hem zeker weer kopen bij EC als hij op is!

Commentaar Cattesidn van 18. september 2014
Een must

Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST! Meer hoef ik niet te schrijven. Deze shower gel is een echte MUST!

Commentaar Justong van 15. september 2014
lekker

Ik ben geen grote parfum fan ik gebruik enkel aftershave en met deze aftershave ben ik erg tevreden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-60%