Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De nacht in dag veranderen, geheime verlangens uitleven onder de dekmantel van de duisternis: Hugo Boss Bottled Night benadrukt de mysterieuze kant van mannen.

De opvallende geur is samengesteld uit lavendel, berk, viooltjes, houtachtige noten en muskus. Boss Bottled Night is gevat in een flacon die doet denken aan donkere nachten en de eindeloze mogelijkheden die ze bieden.

Hugo Boss Bottled Night goedkoop kopen

De geur +

Boss Bottled Night maakt de man een mysterie

Hugo Boss Boss Bottled Night is de perfecte geur voor de zelfverzekerde man die van de nacht de dag maakt. Niets staat hem in de weg, want de geur geeft hem een uniek charisma dat alle deuren voor hem opent.

Dankzij de ongewone samenstelling van de topnoot, bestaande uit lavendel en een vleugje berk, krijgt de geur een mysterieuze kant die de man ongenaakbaar maakt ondanks zijn sterke aantrekkingskracht. Nuances van viooltjes in de hartnoot geven het parfum een zoete noot, waardoor de aantrekkingskracht van de gebruiker onmetelijk toeneemt. Dankzij Hugo Boss Boss Bottled Night om hult de magische mantel van de nacht nu ook mannen. De algemene indruk van het parfum wordt versterkt door houtachtige aroma's die duidelijk herkenbaar zijn in de basisnoot. Een perfect gecoördineerd vleugje muskus rondt de geur af.

Het mannelijke karakter van Hugo Boss Boss Bottled Night wordt gecombineerd met bloemige trekjes en geeft de moderne man een stoere uitstraling. Tegelijkertijd blijft zijn houding altijd elegant, waardoor hij onbereikbaar lijkt. De teerheid van de geur benadrukt daarentegen zijn charisma en geeft hem het zelfvertrouwen dat hij nodig heeft om alle obstakels te overwinnen. De man vult meteen de ruimte, de Hugo Boss Boss Bottled Night plaatst hem in het middelpunt van de actie.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2010

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Bottled Night met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Acqualatithe
handzaam, praktisch

Omdat ik een man ben, heb ik het graag praktisch. De kleine Hugo Boss is gemakkelijk mee te nemen. Ik zal hem zeker weer kopen bij EC als hij op is!

Commentaar van Rappy1997
echt super!

Een buitengewone lang aanhoudende geur. Krachtig, maar niet opdringerig. Zeer kruidig, maar toch zacht. Elegant maar ook voor dagelijks gebruik. Iets duurder als Boss Bottled maar ook wel bijzonderder!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hugo Boss Bottled Night in vergelijking met de SRP