Hugo Boss Bottled Infinite kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Licht, elegant en toch ook mannelijk

Hugo Boss Gebotteld oneindig werd gelanceerd in 2019. Met de frisse en fruitige geur verschijnt een nieuwe flanker van de originele Boss Bottled uit 1998.

De onbekende parfumeur mengt kaneel en appels in de bovenste noot alvorens een licht bittere mandarijn toe te voegen. In het hart komen de mediterrane aroma's van lavendel en rozemarijn samen met harsachtige patchoeli. Hugo Boss Gebotteld oneindig is verfijnd en aangevuld met olijfhout en sandelhout in de basis. Het resultaat is een geur die even licht als fris is, maar ook discreet, mannelijk en zeer elegant. Bovendien is de geur niet zo zoet als men zou verwachten van een appelgeur.

Hugo Boss Gebottelde oneindige is geen nichegeur, maar eerder een mainstream geur. Maar dat is precies wat je met deze geur wilde bereiken. Niet iedereen wil zich overdag in extreme of zeer opvallende geuren wikkelen. Hugo Boss Gebotteld oneindig bewijst hoe heerlijk draagbaar het is, vooral op het werk en in de vrije tijd. De geur is gericht op alle mannen die de dag elegant en verzorgd willen doorbrengen, of ze nu een jeans of een pak dragen.

Kopnoten
Appel
Tangerine
Kaneel
Hartnoten
Patchoeli
Roosmarijn
Lavendel
Basisnoten
Sandelhout
Olijf hout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-45%