Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Licht, elegant en toch ook mannelijk

Hugo Boss Gebotteld oneindig werd gelanceerd in 2019. Met de frisse en fruitige geur verschijnt een nieuwe flanker van de originele Boss Bottled uit 1998.

De onbekende parfumeur mengt kaneel en appels in de bovenste noot alvorens een licht bittere mandarijn toe te voegen. In het hart komen de mediterrane aroma's van lavendel en rozemarijn samen met harsachtige patchoeli. Hugo Boss Gebotteld oneindig is verfijnd en aangevuld met olijfhout en sandelhout in de basis. Het resultaat is een geur die even licht als fris is, maar ook discreet, mannelijk en zeer elegant. Bovendien is de geur niet zo zoet als men zou verwachten van een appelgeur.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Hugo Boss Gebottelde oneindige is geen nichegeur, maar eerder een mainstream geur. Maar dat is precies wat je met deze geur wilde bereiken. Niet iedereen wil zich overdag in extreme of zeer opvallende geuren wikkelen. Hugo Boss Gebotteld oneindig bewijst hoe heerlijk draagbaar het is, vooral op het werk en in de vrije tijd. De geur is gericht op alle mannen die de dag elegant en verzorgd willen doorbrengen, of ze nu een jeans of een pak dragen.

Meerdere prijzen of een jong talent?

De geurkunstenaar achter Hugo Boss Bottled Infinite is niet bekend. De geur wordt op de markt gebracht door de parfum- en cosmeticafabrikant Coty. Er moet Hugo Boss echter altijd een sterke invloed zijn op de keuze van de parfumeurs. Naast de parfumfabrikanten Takasago, Givaudan en Firmenich zijn er in totaal 16 parfumeurs bekend die al voor hen hebben Hugo Boss gewerkt.

Het gaat om wereldberoemde neuzen zoals Sophie Labbé, Carlos Benaïm, Annick Ménardo, Domitille Michalon-Bertier en Ilias Ermenidis. Maar ook minder bekende geurkunstenaars behoren tot de portfolio van Hugo Boss . Namen als Will Andrews, Ursula Wandel, Bob Aliano, Alain Astori of Pierre Wargnye zijn misschien niet wereldberoemd, maar in de wereld van de geuren zijn ze niet onbekend. Misschien was het een van die parfumeurs of iemand totaal anders, je weet het gewoon niet. Speculaties zijn nutteloos, maar ze zijn erg leuk in de wereld van geuren.

In 1985 verscheen Boss Number One, de eerste geur van het label, gevolgd door een goede 120 geuren. Maar bijna niemand weet dat het Hugo Boss nooit bedoeld was om een hoogwaardig parfumlabel te zijn. De geschiedenis van het merk begon immers in Hugo Boss 1924 als producent van uniformen en werkkleding. Na de Tweede Wereldoorlog concentreerde het bedrijf zich op de herenmode, die tot op de dag van vandaag een belangrijk aandachtspunt van het merk is. Het label maakte al snel naam met eenvoudige en pretentieloze mode. En de geuren van het etiket ook. De flanker van de succesvolle serie Boss Bottled, Hugo Boss Bottled Infinite bewijst eens te meer dat je het Hugo Boss niet half zo goed doet. Alleen de namen van de super neuzen worden helaas vaak niet genoemd.

De klassieker van de baas

De fles met Hugo Boss de fles is natuurlijk gemaakt van glas. Een zware bodem geeft de fles veel stabiliteit in zijn klassieke vorm. Het glas is boven de bodem antracietgrijs gekleurd en draagt het opschrift Hugo Boss Inifinite in zilvergrijs en wit. De naam van het etiket is uiteraard in het glas van de flacon in reliëf aangebracht. De dop is zwart en past perfect bij de koele en casual kleurkeuze van de rest van de fles.

De vorm van de Hugo Boss fles is identiek aan de originele Boss Bottled fles. Het bestaat uit helder glas en een zilveren kap, is opvallend en elegant tegelijk, zodat het dient als een vat voor alle flankers.

De vorm van de originele flacon is ontworpen door Peter Schmidt, het herontwerp van de flacon door Lutz Hermann. De twee Duitse ontwerpers zijn al jaren actief in de verpakkingsindustrie en brengen evenveel ervaring als passie voor klassiek-elegante ontwerpen met zich mee, wat blijkt uit de Hugo Boss fles Infinite.

Twee maten ontmoeten elkaar

Dit betekent de wereldberoemde acteur Chris Hemsworth en de oceaan. De "Thor" acteur toont zich eerst in de Hugo Boss Bottled Infinite Clip in een fijne draad tussen de wolkenkrabbers van een grote stad. Hij kijkt om zich heen, ziet alleen beton en glas en besluit dat het tijd is om uit te breken, een pauze te nemen en gewoon "weg te lopen". Kort daarna wordt hij in een oldtimer cabriolet naar het strand gereden, waar hij eerst het zand door zijn vingers laat druppelen, diep ademhaalt en vervolgens gaat surfen. Hij surft vakkundig over de golven en geniet van de vrijheid die de onoverwinnelijke oceaan hem biedt en geniet van de openheid en de weidsheid van het uitzicht. Aan het eind van de dag knielt hij op het strand, de golven raken hem gewoon zo aan. Hij lijkt afscheid te nemen, een indruk die nog versterkt wordt door de laatste beelden van de clip van Hugo Boss Bottled Infinite. Al wandelend draait hij zich weer om en kijkt verlangend terug naar de zee. De fles van Hugo Boss de fles met oneindige flessen wordt getoond. Op de achtergrond staat het liedje "Free Animal" van Foreign Air.

Chris Hemsworth heeft vrede met zichzelf.

Dit betekent niet dat Hugo Boss Bottled Infinite een dierlijke geurervaring is. Met deze clip wil het label zich veeleer richten tot de mannen die weten hoe ze van het leven kunnen genieten en hoe ze kunnen ontsnappen zonder alle bruggen achter hen te breken. Hugo Boss Gebotteld Oneindig past in de elegante grote stad en het wilde eenzame strand. De drager van Hugo Boss Bottled Infinite neemt het leven zoals het komt en straalt een gezond zelfvertrouwen uit in zowel pak als jeans.