Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-53%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Wanneer voel je je levend? Hugo Boss Alive viert het leven, joie de vivre en de vrijheid om van het moment te genieten. Een fruitige zoetheid maakt deze vrouwengeur.

Hugo Boss Alive goedkoop kopen

De geur +

De lente en de zomer sturen hun groeten: Hugo Boss Alive

De Eau de Parfum Spray Hugo Boss Alive is verkrijgbaar sinds het voorjaar van 2020. Het parfum voor vrouwen is gemaakt door Annick Ménardo. Het geeft Hugo Boss Alive een topnoot van appel, kaneel, zwarte bes en pruim. Voor de hartnoot gebruikt de ervaren parfumeur de Indiase jasmijn samba, tijm en Madagaskar vanille absoluut. Tot slot presenteert de basis zich met sandelhout, olijfhout, goudhout en Chinese ceder. In deze combinatie is Hugo Boss Alive zoet en fruitig, een geurcombinatie die veel dames erg lekker vinden. Vooral omdat het zich ontwikkelt tot een zacht en fijngevoelig parfum.

Tegelijkertijd scoort het parfum met een elegante lichtheid die simpelweg inspireert. Omdat Hugo Boss Alive het overal en altijd kan worden gedragen, zowel in de vrije tijd als op het werk, overdag of 's avonds. Deze veelzijdigheid maakt ook deel uit van de populariteit. Maar dames zijn nog meer verrukt over Hugo Boss Alive de vrouwelijke elegantie die zich nonchalant en nonchalant, elegant en fris presenteert. Dus het parfum gaat niet alleen met een fijn gewaad, maar ook met jeans en T-shirt. Hugo Boss Alive is gewoon een lekker goed humeur, wat ideaal is voor de lente en de zomer.

Kopnoten:
Appel
Zware Aalbessen
Pruim
Kaneel
Hartnoten:
Indiase jasmijn-sambac
Bourbon-vanille-absolue
Tijm
Basisnoten:
Chinese ceder
Sandelhout
olijfhout
Goldenwood
Parfumeur:
Annick Ménardo
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten