Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gianfranco Ferré Camicia 113

De geur +

Delicate geuren die verleiden

Het gamma Gianfranco Ferré Camicia 113 omvat Eau de Parfum, gelanceerd in 2015, en Eau de Toilette, gelanceerd in 2016. De vrouwengeuren zijn fris en bloemig, maar verschillen niet alleen in concentratie, maar ook in individuele geuren. Verantwoordelijk voor beide varianten is Nathalie Lorson.

Het gaf Gianfranco Ferré Camicia 113 Eau de Parfum een topnoot van bergamot, magnolia en pioenroos. De hartnoot bestaat uit viooltjes, jasmijnen en irissen, terwijl de zachte basis wordt gevormd door muskus, patchoeli en siamese benzoë. Eau de Toilette richt zich op magnolia, bergamot en een sorbet van rode bessen voor de topnoot, maar ook op pioenrozen, jasmijn en katoenen bloemen in de hartnoot. De basis wijkt ook enigszins af van de eau de parfumvariëteit door iris, muskus en patchoeli.

De twee geuren zijn geïnspireerd op een van de beroemdste ontwerpen van modeontwerper Ferré. De geuren zijn gemaakt voor vrouwen die van hun vrouwelijkheid houden en het als kracht zien. De Gianfranco Ferré Camicia 113 parfumserie is sensueel en toch geschikt voor dagelijks gebruik. De twee geuren zijn voor elegante vrouwen die ook romantisch willen zijn.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
Magnolia
Iris
Viooltje
Jasmijn
Pinksterroos
Basisnoten:
Patchoeli
Siam-benzoë
muskus
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Firmenich
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten