Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Truth

De geur +

Calvin Klein Waarheid, de oosterse bloemige vrouwengeur

Calvin Klein Truth is een voortreffelijke vrouwelijke geur voor vrouwen die een heerlijk complexe geurervaring onthult. Vers, oosters, bloemig, houtachtig en aantrekkelijk sensueel, wekt de vrouwengeur bij elke vrouw betoverend veelzijdige inspiraties en ontwikkelt tegelijkertijd een verleidelijk karakter. Waarheid betekent waarheid, waar of waarheid. De inspiratie van deze meesterlijk gecreëerde geur komt voort uit de frisse, pure natuur in combinatie met de warme sensualiteit van de huid en de vrouwelijkheid van de vrouw.

Truth van Calvin Klein is een originele vrouwengeur met een facetted bouquet, die aangenaam verschillende, wisselende en op elkaar inwerkende aroma's produceert en de individualiteit van de drager onderstreept. De eerste noot is de sierlijk verfrissende, natuurlijk groene topnoot van klaver, bamboe, vetiver, patchouli, bergamot en limoen. Echte harmonie, charme en sensualiteit ontvouwen zich in de bloemige, fruitige en houtachtige hartige noten van mimosa, pioenroos, lelie, braambes, zijden bloesem en sandelhout. Warm, zoet en verleidelijk verleidelijk de basisnoot van vanille, aromatische muskus en witte ambergeel rondt de geur heerlijk melodieus af.

Inspirerend, natuurlijk fris, knuffelig zacht en warm tegelijk, omhult de geur Calvin Klein Truth de vrouw die ze draagt en drukt haar ware individuele vrouwelijkheid vol sensualiteit uit. De waarheid van Calvin Klein is een zeer populaire vrouwengeur en is al tot de klassieke geur avanciert. Voor mannen is er de bijpassende mannelijke geur Truth for Men uit Calvin Klein voor mannen.

Kopnoten
Klaver
Patchoeli
Bamboe
Vetiver
Bergamot
Limoen
Hartnoten
Mimosa
Lelie
Pinksterroos
Sandelhout
Braambes
Basisnoten
vanille
Wit oranje

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Truth met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Betaletted van 04. augustus 2014
Truth eau de parfum

een heerlijk product van CK. De geur is zeer aangenaam, discreet en niet opdringerig. Nadeel is dat de fles een beetje zwaar is. De levering was als altijd probleemloos. Voor mij elke keer weer!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-70%