Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Waarheid, de oosterse bloemige vrouwengeur

Calvin Klein Truth is een voortreffelijke vrouwelijke geur voor vrouwen die een heerlijk complexe geurervaring onthult. Vers, oosters, bloemig, houtachtig en aantrekkelijk sensueel, wekt de vrouwengeur bij elke vrouw betoverend veelzijdige inspiraties en ontwikkelt tegelijkertijd een verleidelijk karakter. Waarheid betekent waarheid, waar of waarheid. De inspiratie van deze meesterlijk gecreëerde geur komt voort uit de frisse, pure natuur in combinatie met de warme sensualiteit van de huid en de vrouwelijkheid van de vrouw.

Truth van Calvin Klein is een originele vrouwengeur met een facetted bouquet, die aangenaam verschillende, wisselende en op elkaar inwerkende aroma's produceert en de individualiteit van de drager onderstreept. De eerste noot is de sierlijk verfrissende, natuurlijk groene topnoot van klaver, bamboe, vetiver, patchouli, bergamot en limoen. Echte harmonie, charme en sensualiteit ontvouwen zich in de bloemige, fruitige en houtachtige hartige noten van mimosa, pioenroos, lelie, braambes, zijden bloesem en sandelhout. Warm, zoet en verleidelijk verleidelijk de basisnoot van vanille, aromatische muskus en witte ambergeel rondt de geur heerlijk melodieus af.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Inspirerend, natuurlijk fris, knuffelig zacht en warm tegelijk, omhult de geur Calvin Klein Truth de vrouw die ze draagt en drukt haar ware individuele vrouwelijkheid vol sensualiteit uit. De waarheid van Calvin Klein is een zeer populaire vrouwengeur en is al tot de klassieke geur avanciert. Voor mannen is er de bijpassende mannelijke geur Truth for Men uit Calvin Klein voor mannen.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Truth
4 of 5 sterren

4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Truth eau de parfum
een heerlijk product van CK. De geur is zeer aangenaam, discreet en niet opdringerig. Nadeel is dat de fles een beetje zwaar is. De levering was als altijd probleemloos. Voor mij elke keer weer!

Drie sterren parfumeurs gemaakt Calvin Klein Waarheid

De originele vrouwengeur Calvin Klein Truth is gemaakt door drie gerenommeerde Maître Parfumeurs, beroemd en gewaardeerd over de hele wereld voor hun fijne parfum creaties. Dit zijn de Spaanse parfumeur Alberto Morillas, de Franse parfumeur Jacques Cavallier en de Zwitserse parfumeur Thierry Wasser. Een bijzonder trio dat zijn meesterlijke, creatieve vaardigheden combineert en zeer succesvol inzette in de parfumcompositie "Truth" voor Calvin Klein.

Alberto Morillas, een parfumeur uit Sevilla, is een van de beroemdste "neuzen" ter wereld. Als kunststudent ging hij naar de École des Beaux-Arts in Genève en liet hij zich inspireren door de parfumeur Jean-Paul Guerlain, die hem tot parfumeur aanzette. Alberto Morillas ging naar het Zwitserse bedrijf Firmenich in Genève en later naar New York.

Hij creëerde meer dan 100 populaire geuren voor gerenommeerde merken zoals Bvlgari, Giorgio Armani, Givenchy, Issey Miyake, Thierry Mugler en Versace. Voor Calvin Klein maakte hij naast de parfumwaarheid ook de parfums CK One, Ck One Graffiti en CK Alle. In 2003 werd Alberto Morillas bekroond met de Prix François Coty als beste parfumeur en in 2013 ontving hij de FiFi Award in New York voor zijn levenswerk.

Jacques Cavallier, een andere wereldberoemde, legendarische "neus", komt uit de parfumstad Grasse in Frankrijk en uit een familie van parfumeurs. Hij werkte voor Quest, PFW en Firmenich en is sinds 2012 de thuisparfumeur van Louis Vuitton. In de loop van zijn carrière creëerde Jacques Cavallier een verscheidenheid van de fijnste geuren voor merken zoals Cacharel, Bvlgari, Christian Dior, Giorgio Armani, Issey Miyake, Lancôme, Paco Rabanne, Louis Vuitton en Yves Saint Laurant. In 2004 werd Jacques Cavallier bekroond met de "Prix International du Parfum".

Thierry Wasser is een moderne, meermaals bekroonde Zwitserse parfumeur. Voordat hij naar de parfumerie kwam, studeerde hij met succes botanica en behaalde hij het Federal Diploma of Botany op dit gebied. Hij volgde een opleiding aan de parfumschool van Givaudan en werkte daar tot hij in 1993 bij Firmenich kwam werken. Sinds 2008 is Thierry Wasser de huisparfumeur van Guerlain.

De fles van Calvin Klein Truth schijnt in een betoverende rosékleurige rosékleurige fles

De Eau de Parfum Truth for Woman van Calvin Klein wordt gepresenteerd in een style fles, die de inspiratie van de geur reflecteert in zijn ontwerp. De hoge, slanke, rechthoekige en vlakke vorm volgt een puristische stijl en straalt een aangename, eenvoudige elegantie uit. Het ontwerp ziet er eenvoudig, helder, zuiver, fris, fris en onvervalst uit en doet het zonder illusie.

Het associeert natuur en waarheid met elkaar. edel en mooi zowel in haar uiterlijk als in haar betekenis. De fles van sterk glas met zijn heldere transparantie en een subtiele tint van Rosé en Abricot geeft het parfumwater een zachte glans door. Een symbool van een delicate huid vol sensualiteit en de zachtheid van vrouwelijkheid.

De binnenkant van de versterkte glazen wanden van de flacon wordt getoond in een geboorde lijneng, zoals stromend water. Verfrissend koele accenten worden gezet door het lichtkleurige metalen vierkante deksel op de glazen flacon, die harmonieus aansluit bij de uitstraling. Het flacon ontwerp met alle elementen in de helderheid onthult de exclusiviteit van de fantastische geur Calvin Klein Truth binnenin.

De reclamecampagne van Calvin Klein Truth is gebaseerd op natuurlijke beelden.

De Waarheid van de Vrouwengeur werd in 2000 gelanceerd door Calvin Klein. De mannelijke geur Calvin Klein Truth for Men verscheen in 2002 en de inspiratie van de geur Waarheid uit de frisse natuur met haar elementen, de sensualiteit van de huid, de perceptie door de zintuigen en haar onvervalste waarheid illustreerde Calvin Klein op een prachtige en expressieve manier in de reclamecampagne met tv-spotjes en foto's.

Het gezicht van de vrouwelijke geur is Franse top model en actrice Aurélie Claudel. Ze stond voor vele gerenommeerde high fashion tijdschriften en damesbladen, zoals Vogue, Elle, Marie Claire, Glamour, Harper's Bazaar of Allure Model en werkte samen met een groot aantal bekende fotografen, zoals Steven Meisel. Aurélie Claudel is te zien in vele reclamecampagnes van gerenommeerde internationale merken. Het gaat onder meer om Ralph Lauren, Chanel, Valentino, Cloé, Giorgio Armani, Donna Karan New York en Oscar de la Renta.

Aurélie Claudel heeft als opritmodel gewerkt voor vele ontwerpers zoals Tommy Hilfinger, Victoria Secret, Marc Jacobs en Jill Stuart. Ze kan gezien worden als actrice in films als "Fading Gigolo" van regisseur John Turturo of "Alter Ego" van regisseur Jordan Galland. Aurélie Claudel verscheen als gastster in de Ricky Martin videoclip "Private Emotion" onder leiding van Francis Lawrance.

In de tv-commercials en foto's van de vrouwelijke geur Calvin Klein Truth vertegenwoordigt Aurélie Claudel de vrouw in haar natuurlijke verschijning te midden van de wilde natuur en toont veel huid in haar sierlijke schoonheid. De focus ligt op de naakte huid als elementair sensorisch orgaan, dat de ongerepte krachtige natuur intensief waarneemt.

De reclamefilm laat Aurélie Claudel tegen een rots leunen en in het licht kijken, door de wind geblazen tussen hoge grassen in een natuurlandschap en in het zoete water van een golvend water. Ze vertelt over de inspiratie in de wind, het ritme in het water en de visie in het licht met de conclusie dat de zintuigen niet liegen. De waarheid! De geur van Calvin Klein.