Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Truth Men

De geur +

Calvin Klein Waarheidsmensen, de frisse groene mannengeur

Markant, anziehend, erotisch - d. w. z. Calvin Klein Truth Men. De groene eau de toilette wordt sterk geaccentueerd met noten basilicum en kardemom. Gepassioneerd en vol begeerte, zou het vrouwen boeien. Met Truth Men heeft de Amerikaanse cultusontwerper Calvin Klein Obsession met casualness opnieuw gekruist, net als zijn klassieker CK one. De lifestyle parfums uit Klein veroveren sinds de jaren zeventig de Amerikaanse en Amerikaanse markten, parallel aan de mode die in 1968 werd gelanceerd met hun lingerie creaties zoals de legendarische Calvin Klein Klein bokser shorts.

Understatement was de wereld van Calvin Klein nooit. De oosterse vrouwengeur "Waarheid" (2000), de tegenhanger van de Truth Men, werd gecreëerd door niemand anders dan Spanje\'s sterparfumeur Alberto Morillas. Ook de bekende neuzen Jacques Cavallier-Belletrud, Frankrijk, en Thierry Wasser, Zwitserland, waren aanwezig. De in 1942 geboren in New York gevestigde modist, geboren uit Hongaarse wortels, bereikte in 1968 zijn doorbraak met het concept van de overwinning van grote namen.

Baron Nicolaas Nicolas Louis Alexandre de Gunzburg, directeur van Vogue en Harper's Bazaar, beschermde hem tot New York Fashion Week. In 1968 brachten Klein en zijn vriend Barry K. in 1968 een doorbraak door. Schwartz stichtte zijn mode-etiket. In de jaren tachtig promootte Klein in zijn reclamecampagnes modellen als Mark Wahlberg en Kate Moss. Zijn spijkerbroek campagne met de toen 15-jarige Brooke Shields leidde tot verontwaardiging bij het grote publiek, maar bracht populariteit met zich mee. Calvin Klein heeft een meer puristisch ontwerp.

De heldere lijnen van zijn collecties en de ongedwongenheid van zijn parfumcreaties leverden hem succes op. Truth Men uit 2002 is ook in alle opzichten een groot succes: van stylish bottle tot de voortreffelijke geuren en samenwerking met designers en geuren. Een topnoot van peper kietelt de neus van de aangesproken pepers, terwijl basilicum, kardemom en sandelhout een mannelijk, onderscheidend hartstintje openen. Whiteleaf en citrus nuances trillen op de achtergrond nauwelijks. Op de basis, patchoeli en red cedar spelen voor de gunst van tegenopleiding, maar ook nuances van tropische Vacapou boom. Zo moet het limbische systeem bijvoorbeeld betoverd zijn door Lucy, de oorspronkelijke vrouw, want miljoenen jaren lang hebben vrouwen de charmes van hun tegenhangers ontcijferd met hun spreekwoordelijke "zesde zin".

Kopnoten
Peper
Patchoeli
Hartnoten
Sandelhout
Basilicum
Kardemom
Basisnoten
Patchoeli
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Truth Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Sters1980 van 07. september 2014
Calvin Klein Truth Men

Calvin Klein Truth Men had ik nog nooit geprobeerd. Ik ben een fan van Clavin Klein geuren. Ik moest er wel even aan wennen, maar het is uiteindelijk een van mijn favorieten geworden van CK.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-57%