Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Sheer Schoonheid, de bloemige lichte zomergeur.

Calvin Klein Sheer Sheer Beauty is een fruity herinterpretatie van de elegante vrouwengeur Calvin Klein Beauty, geïntroduceerd in 2012. De verfrissende eau de toilette spray straalt een jeugdige charme uit en heeft een bloemige lichtheid. Calvin Klein Sheer Sheer Beauty is een bijzonder onopvallende en sierlijke vrouwengeur waarvan de zomerse frisheid aangenaam en verkwikkend is, zelfs op hete dagen.

De vrouwengeur opent met een head noot van bergamot, bessen en bellini, een verkwikkende cocktail van sprankelende wijn en perzikpulp. In de hartnoot zorgt een akkoord van jasmijnbloesems, waterlelies en lente-achtige pioenrozen voor een karakteristieke bloemengeur en sensuele geur. De nieuwe geur van

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein wordt afgesloten met een basisnoot van warme en verleidelijke aroma' s. Sandelhout, vanille en muskus combineren om een zeer klassieke en elegante vrouwelijke geur te creëren die Sheer Beauty haar sierlijke uitstraling geeft. Juist met dit mengsel is het de parfumeur gelukt zijn werk om te vormen tot een essentie die de spullen van de klassieker heeft.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Sheer Beauty
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
heerlijke douche
Ik gebruik de geur al langer en heb nu ook de shower gel als aanvulling gekocht. Ik ben er erg gelukkig mee. Zachte reiniging.
Commentaar van
Calvin Klein Sheer Beauty Essence
Ik ben erg enthousiast over deze eau de toilette. Heb hem voor mijn verjaardag gekregen omdat ik al meerdere Calvin Klein geuren had. Een zeer welkome aanvulling.
Commentaar van
mijn vriend vindt hem heerlijk
Mijn vriend vindt het heerlijk als ik deze geur draag. Het beloofd dan altijd weer een spannenede avond te worden. Dus ik draag hem regelmatig, hahaha.

Sterparfumeur Carlos Benaim creëerde Calvin Klein pure schoonheid

De geur in het Calvin Klein Sheer Beauty assortiment is net zo uniek als de creatieve ideeën van de parfumeur. De Braziliaanse parfumeur Carlos Benaim is voor een groot deel verantwoordelijk voor de bloemige frisheid en natuurlijke lichtheid. Carlos Benaim werd geboren en groeide op in Tanger, een prachtige stad in Marokko. Al in zijn beginjaren leerde hij natuurlijke geuren waarderen en ontwikkelde hij een gevoel voor de schoonheid van veel dingen.

Hij studeerde scheikunde aan de Universiteit van Toulouse en aan de Ecole Nationale Superiere de Chimie de Toulouse in Frankrijk alvorens enige tijd als chemisch ingenieur te werken. In 1967 volgde hij een managementopleiding bij de International Flavours & Fragrances (IFF) in Nederland. Na zijn opleiding verhuisde Carlos Benaim naar New York, het creatieve centrum van IFF, waar hij onder begeleiding van de Amerikaanse parfumeur Ernest Shiftan en Bernhard Chant nog dieper in de mysterieuze accenten van de verschillende parfums kon duiken en deze op een elegante manier met elkaar kon combineren.

Dit was het begin van een grote carrière voor Carlos Benaim, want vandaag de dag is hij niet alleen een van de belangrijkste parfumeurs van de IFF, maar speelde hij ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van de geuren Calvin Klein Euphoria, Bulgari, Givenchy, Eternity for Men van Calvin Klein en Ralph Lauren Polo Blue en Green, die tot de prijswinnaars behoren. In 2013 werd hij bij IFF bekroond met de titel Master Parfumeur, die nog nooit eerder bestond, zodat hij een hoog niveau van erkenning kreeg.

Flesje van Calvin Klein Sheer Beauty Schoonheid betoverd in fijnroze

Calvin Klein Sheer Sheer Beauty's flesje is gemodelleerd op dat van zijn voorganger Calvin Klein Beauty, maar heeft een nogal own optische genade. De glazen parfumkamer is gemaakt van zeer stevig en zwaar glas, vooral aan de onderkant, en strekt zich breed en bollend uit tot een elegante ovale. Terwijl de onderkant van de fles nog steeds transparant is, leidt verkleuring naar de bottleneck tot een steeds sterkere pastelroze die de vrouwelijke lichtheid en bloemige aroma's van de eau de toilette weerspiegelt.

Aan de voorzijde wordt de fles in lichtgrijze letters gedrukt met de tekst "Calvin Klein Sheer Beauty". De parfumkamer, die de transparante vloeistof van de vrouwengeur bevat, versmelt in een verzilverd zilveren warhead, die bedekt is met een transparante kap. De rechthoekige kartonnen verpakking van de fles was ook geverfd in helder pastelroze en draagt aan de voorzijde dezelfde lettertekens als de fles. Er is een glinsterende witte ovale rond de inscriptie "Calvin Klein Sheer Sheer Beauty", die gebaseerd is op de vorm van de fles.

Campagne voor Calvin Klein pure schoonheid toont speelse vrouwelijke facetten

De parfumserie Calvin Klein Sheer Beauty veroverde in 2011 met succes de markt en zorgde voor enthousiasme in de dameswereld. Het is een unieke geur die perfect uitdrukking geeft aan de vrouwelijke kant en sensualiteit van de vrouw. Ook in de reclamecampagne komt dit bijzondere tot uiting. Het gezicht van de reclamecampagne is het Nederlandse model Daphne Groeneveld, dat de natuurlijkheid van het parfum prachtig illustreert. Haar delicate gezicht, dat steeds weer opduikt, wordt harmonieus omkaderd door haar lange blonde haren.

Het model wordt in verschillende settings en op verschillende plaatsen getoond, waar het ontspannen en lichtvoetig beweegt en een tevreden indruk achterlaat. De eigenschappen van de Calvin Klein Sheer Beauty parfumserie worden prachtig overgebracht door Daphne Groeneveld en gepresenteerd met speelse natuurlijkheid. De geur kan heerlijk gebruikt worden als daggeur omdat het de hele dag op de huid blijft zitten. Of het nu op het werk, op kantoor of in de vrije tijd is, de langdurige geur begeleidt de vrouw betrouwbaar in deze tijd.

De bloemengeur met een mix van magnolia, lelie en Turkse roos laat een betoverend effect na en onderstreept zo op haar eigen manier de sensuele kant van de vrouw. De flacon van de Calvin Klein Sheer Beauty parfumserie wordt niet eens tijdens de commercial getoond, maar pas aan het eind van de campagne vakkundig geënsceneerd. Zo delicaat en puur als het model is de ovale fles met een licht roze gekleurde glas, die deze zeer vrouwelijke kant van de vrouw nog vele malen onderstreept. De zilveren spuitknop, die is afgedekt met een transparante dop, vormt een uniek contrast met de sierlijk vormgegeven fles.