Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Sheer Beauty

De geur +

Calvin Klein Sheer Schoonheid, de bloemige lichte zomergeur.

Calvin Klein Sheer Sheer Beauty is een fruity herinterpretatie van de elegante vrouwengeur Calvin Klein Beauty, geïntroduceerd in 2012. De verfrissende eau de toilette spray straalt een jeugdige charme uit en heeft een bloemige lichtheid. Calvin Klein Sheer Sheer Beauty is een bijzonder onopvallende en sierlijke vrouwengeur waarvan de zomerse frisheid aangenaam en verkwikkend is, zelfs op hete dagen.

De vrouwengeur opent met een head noot van bergamot, bessen en bellini, een verkwikkende cocktail van sprankelende wijn en perzikpulp. In de hartnoot zorgt een akkoord van jasmijnbloesems, waterlelies en lente-achtige pioenrozen voor een karakteristieke bloemengeur en sensuele geur. De nieuwe geur van

Calvin Klein wordt afgesloten met een basisnoot van warme en verleidelijke aroma' s. Sandelhout, vanille en muskus combineren om een zeer klassieke en elegante vrouwelijke geur te creëren die Sheer Beauty haar sierlijke uitstraling geeft. Juist met dit mengsel is het de parfumeur gelukt zijn werk om te vormen tot een essentie die de spullen van de klassieker heeft.

Kopnoten
Bellini
Bergamot
Rode bessen
Hartnoten
Jasmijn
Lelie
Pinksterroos
Basisnoten
muskus
Sandelhout
Vanille bloem

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Sheer Beauty met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Ripplexprem van 04. december 2014
heerlijke douche

Ik gebruik de geur al langer en heb nu ook de shower gel als aanvulling gekocht. Ik ben er erg gelukkig mee. Zachte reiniging.

Commentaar Mals1970 van 25. november 2014
Calvin Klein Sheer Beauty Essence

Ik ben erg enthousiast over deze eau de toilette. Heb hem voor mijn verjaardag gekregen omdat ik al meerdere Calvin Klein geuren had. Een zeer welkome aanvulling.

Commentaar Onighortare van 31. oktober 2014
mijn vriend vindt hem heerlijk

Mijn vriend vindt het heerlijk als ik deze geur draag. Het beloofd dan altijd weer een spannenede avond te worden. Dus ik draag hem regelmatig, hahaha.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%