Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Calvin Klein Reveal Women is een moderne geur die perfect aansluit op Calvin Klein's lijn van geuren. "Reveal", in het Engels "Enthüll" is niet alleen gericht op de drager, maar heeft als doel iedereen in haar omgeving vast te leggen.

The Head note surprated met zouten en verschillende soorten peper, noten bedoeld om de sensuele geur van de naakte huid te interpreteren. De kruidennoot combineert florentijn iris en ambergeel tot een vacht voor het akkoord dat de geur een warme en verrassende noot geeft. De dieptes worden geleverd door licht sandelhout, kasjmier en vetiver.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein wilde Reveal gebruiken om een geur te creëren die een zoute huid, zonsondergang en zachte cashmere combineert. Het moet niet alleen plat en sensueel zijn, maar ook verrassend en innovatief. Met Reveal is hij erin geslaagd - Zout en Solar noten creëren een fascinerend samenspel van zoete, warme noten met heldere frisheid en geven hij de drager het gevoel van provocerend zelfvertrouwen en verrassende sensualiteit.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Reveal Women
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Super vrouwelijk
Iedere keer als ik deze geur opspuit, voel ik me supervrouwelijk en sexy. Heb het geurtje van mijn vriend gekregen en ben er erg blij mee.

De parfumeur

Calvin Klein Reveal Vrouwelijke parfumeur had duidelijke instructies van Calvin Klein: een geur van een zonovergoten huid, de zonsondergang en een sjaal van kasjmier die om zijn schouders knuffelt.

Dit werd uitgevoerd door Jean-Marc Chaillan en Bruno Jovanovic. De Fransman Jovanovic was al als kind gefascineerd door parfums, maar had zijn droom van een leven als parfumeur pas toen hij overweldigd werd door de wereld van parfums in een warenhuis. Hij is een rijzende ster in de parfumwereld en is verantwoordelijk voor geuren als Ralph Lauren's Big Pony, Vivienne Westwood's Naughty Alice, Calvin Klein's Euphoria en IN2U Hem.

De tegenhanger van Jovanovic was Jean-Marc Chaillan. De zoon van de legendarische parfumeur Raymond Chaillan (onder andere verantwoordelijk voor Yves Saint Laurants Opium), die opgroeide in Grasse, wilde al op jonge leeftijd zijn eigen naam creëren. Na zijn opleiding aan de gerenommeerde ISIPCA School werkte hij aan tal van geuren, waaronder Michael Kors Island Bermuda, Hugo Boss Baldessarini, Elizabeth Arden Provocative Woman en enkele geuren van Calvin Klein, waaronder Eeuwigheid, Euforie en Krave Men.

De fles

De Calvin Klein Reveal vrouwenflesje is net zo sensueel en stedelijk als de geur zelf. In zijn succesvolle collecties viert Calvin Klein al jaren de liefde voor detail en schoonheid.

De moderne vorm van de flacon is op het eerste gezicht recht lijn en hoekig. Maar in tweede instantie combineert de afgeplatte kubus vrouwelijke rondingen met strakke lijnen. De helft van de fles wordt verborgen gehouden door de sluitende cap bevattend glanzend zilver en vormt een perfecte aanvulling op de nuanceschaduw van de geur helder glas achter.

De symmetrie van Reveal maakt de fles iets buitengewoons - het is niet romantisch of speels, maar toont nog steeds vrouwelijkheid en moderniteit. Het spel van warme geurkleur en koel zilver past perfect bij de geur, wat passie en saamhorigheid vertegenwoordigt.

De reclame

De reclamecampagne voor Calvin Klein Reveal Women belichaamt het parfum en de stedelijke, sensuele uitstraling ervan. Het vrouwelijke gezicht van de campagne is Doutzen Kroes. De Nederlandse wordt beschouwd als een van de topmodellen van onze tijd en heeft onder andere voor Versace en Fendi gewerkt. Ze is ook deel geweest van Victoria's Secret Fashion Show. Ze werkt al heel lang voor Calvin Klein - ze is het gezicht van zijn klassieke geur Eternity.

Calvin Klein Reveal voor vrouw naar het Nederlandse model Doutzen Kroes en de Britse acteur Charlie Hunnam, in 2014 werd een creatieve richting ingeslagen door de succesvolle regisseur Jonas Akerlund.

Voor de duidelijkheid, ze zetten haar Chalie Hunnam naast haar. De Britse acteur is vooral bekend van de film Hooligans en de Amerikaanse serie Sons of Anarchy. Hij wordt beschouwd als onaangepast en rebels - geen soepel gepolijste Hollywood acteur, perfect voor Calvin Klein's Reveal. De omgeving van de commercial is net zo stedelijk en sprankelend als het parfum zelf.

Hoog boven de daken van New York ontmoeten de ogen van de twee hoofdrolspelers elkaar, elk in zijn schone, stijlvolle appartement. Het begint een spel van verleiding, begeleid door rauwe gitaarklanken. Hier wordt geen romantiek getoond, maar pure passie en lust. Uiteindelijk vinden ze samen, ongebreideld tot elkaar aangetrokken en zinken in een knuffel.

Beide supersterren werden ook gegoten voor de printcampagne, waar het echt "onthullende" karakter van Reveal duidelijker wordt. Gefotografeerd in een knuffel zien we Doutzen in de camera kijken, het licht onwerkelijk en warm. Op de achtergrond zijn de schaduwen van de grote stad te zien, terwijl Charlie Hunnam zichzelf topless en met zijn rug aan de toeschouwer presenteert. Een beeld dat de passie en vrouwelijkheid van het parfum uitdrukt.