Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Reveal Men

De geur +

Modern en verfrissend geschikt voor dagelijks gebruik

Met de Calvin Klein Reveal Men, gelanceerd in 2015, heeft het label aangetoond dat een mannengeur ook zoet en fruitig kan zijn. De parfumeurs mixten vakkundig mannelijke aroma's in de fruitige, lichte mix, waardoor het eau de toilette niet alleen een langdurige aanwezigheid, maar ook een moderne mannelijkheid die past bij jonge mannen net zo goed als mannen die al veel hebben bereikt in het leven.

De drie parfumeurs Marypierre Julien, Rodrigo Flores-Roux en Olivier Gillotin, onder leiding van Ann Gottlieb, de productontwikkelaar en parfumeur, combineerden tien verschillende, soms zelden gebruikte, smaken. In de topnoot ontmoeten gekonfijte gember en perenbrandewijn ook mastiekhars en kiwano. Deze fruitige en mannelijke aroma's ontmoeten suède, salie en agave in de hartnoot. Alles wordt afgerond met Haïtiaanse Vetiver Orpur, tonkabonen en amber.

De mannelijke aanwezigheid is duidelijk, maar niet verpletterend. Calvin Klein Reveal Men kan daarom ook heel goed op kantoor of in de vrije tijd gedragen worden. Het is een feelgood parfum dat soepel en zonder opdringerig gedragen kan worden. Calvin Klein Reveal Men is voor alle mannen die niets te bewijzen aan zichzelf of anderen.

Kopnoten
PEER brandy
Gekonfijte gember
Kiwano
Mastiek hars
Hartnoten
Agave
Maskatellersalbei
Suède
Basisnoten
Amber
Vetiver
Tonkaboon

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-63%