Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Obsession

De geur +

Calvin Klein Observe, de exotische vrouwengeur

Let uzelf verleid door Calvin Klein Obsession: De populaire vrouwengeur uit het bekende huis Calvin Klein straalt puur vrouwelijkheid en straalt tegelijkertijd sensualiteit en warmte uit, waardoor u meer zinnelijkheid en warmte wilt. Wens bijvoorbeeld naar meer avontuur en meer leven, maar wil ook graag meer weten over de vrouw die het draagt. Obsession presenteert zich behoorlijk floweryt en orientalisch en onderstreept zo de verschillende karakter sterke punten van zijn drager op een zeer doelgerichte manier, terwijl mogelijke zwaktes naar de achtergrond kunnen worden geduwd.

Obsession, dat wil zeggen als silage en geur twee dingen boven alles: Passion en radiantie. Beide zijn voor een lange tijd en door de verschillende noten gemarkeerd. Het is bovenal de betoverende topnoot van vanille, Bergamot en Mandarijn, die een zeer oosterse uitstraling heeft.

She wordt op haar beurt aangevuld met een vrouwelijk hart van jasmijn, oranjebloesem en exotische specerijenn, dat uiteindelijk versmelt met een bijna nuchtere basis van muskus, wierook en amberroos. Volgens het Huis van CK is obsessie een parfum voor vrouwen die geen compromissen willen sluiten en dus precies weten wat ze willen.

Kopnoten
Citroen
Perzik
Groene Accenten
Bergamot
Basilicum
vanille
Mandarijn
Hartnoten
Roos
Koriander
Sinaasappelbloesem
Ceder
Sandelhout
Eikenmos
Kruiden
Jasmijn
Basisnoten
vanille
Wierook
Vetiver
Civet
Amber
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Obsession met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Shallaystat van 03. juli 2014
Must Have

Een geur die nooit uit de mode zal raken. Altijd weer heerlijk! Ik word regelmatig aangesproken met de vraag welke geur ik draag, Voor mij een absolute klassieker!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-64%