Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bloemig, houtachtig, kruidig. Perfecte zomeravond

Een verbluffende geurcombinatie Calvin Klein Obsession Night biedt Het is voornamelijk samengesteld uit oosterse en bloemige geurelementen en is daarom een bijzonder frisse en tegelijkertijd sensuele geur voor de hele dag. De topnoot wordt onmiddellijk na het aanbrengen waargenomen. Het is samengesteld uit de verfrissende geur van bergamot en de karakteristieke geur van mandarijn en bittere sinaasappel. De topnoot van de engelwortel biedt een aangenaam maar kruidig detail.

De witte bloemen voegen hier Calvin Klein Obsession Night een interessante bloemige noot aan toe. De langste verbinding met de huid is echter de hartnoot. De rooskleurige geur, gecombineerd met verleidelijke jasmijn, betoverende gardenia en zoete maar frisse lelietjes van de vallei, ontvouwt zich ongeveer tien minuten na het aanbrengen. De basisnoot is het meest interessante deel van het parfum omdat het voor elke persoon anders werkt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Daarnaast is de geur van aangenaam vanille- en kruidig zoet kasjmierhout gedurende vele uren waarneembaar en stabiliseert de gehele geurcombinatie. De basisnoot bevat ook de zoete en boeiende geur van tonkaboon, oosterse amber en warm, fluweelzacht sandelhout.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Obsession Night
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
heerlijk
Dit parfum krijg je niet overal. Het ruikt heerlijk en geel bijzonder. Ik gebruik het zowel overdag als 's avonds. Het blijft iets bijzonders omdat je het bijna nergens tegenkomt.

De reuzengeur Coty ontwikkelt voor Calvin Klein

Calvin Klein, Inc. is in 1968 opgericht door de gelijknamige Amerikaanse modeontwerper Calvin Richard Klein. Aanvankelijk was het een eenvoudig kledingbedrijf, maar sinds 2003 maakt het deel uit van de textielgroep Phillips-Van Heusen. Calvin Klein Obsession Night werd in 2005 uitgebracht en werd opgericht na de overname van het bedrijf. Klein verleende ook licenties voor parfums terug in de late jaren 1970. De geuren van vandaag, waaronder Calvin Klein Obsession Night, worden echter geproduceerd door Coty Inc. Ook daarom is Calvin Klein vandaag de dag nog steeds een belangrijke speler in de parfumindustrie.

Naast de eerste parfums - de klassieke CK One or Eternity - zijn er nu nog een paar andere geuren van het merk. Het gaat hierbij zowel om Calvin Klein Euphoria als om de Waarnemingsnacht of de Waarnemingsnacht van Calvin Klein. Het productiebedrijf Coty Inc. werkt samen met verschillende parfumgroottes. Onder hen zijn bekende neuzen zoals Thierry Wasser of Jean Guichard. De eigenlijke parfumeur en maker van de Calvin Klein Obsession Night is echter onbekend. Coty Inc. is gevestigd in New York en gaat terug tot een bedrijf dat in 1904 in Parijs werd opgericht door parfumeur Francois Coty. Van 1963 tot 1992 was Coty toen een dochteronderneming van Pfizer, eigenlijk een farmaceutisch bedrijf.

In 1992 werd Coty echter overgenomen door het Duitse chemiebedrijf Joh.A. Benckiser GmbH. Op dat moment bezat het bedrijf al de rechten op bekende parfummerken zoals Jill Sander en Davidoff. In 1996 werd Coty Inc. afgesplitst en in hetzelfde jaar overgenomen door de Britse cosmeticafabrikant Rimmel. Sinds 2005 is Coty Inc. 's werelds grootste producent van parfums voor de massamarkt en distribueert nu de parfums Gucci, Bruno Banani, Lacoste, Christina Aguilera en Calvin Klein.

Elegant maar sensueel

De fles van Calvin Klein deze geur doet sterk Obsession Night denken aan het ontwerp van het origineel. Het bloemige oosterse parfum wordt gepresenteerd in een minimalistische, maar elegante en in het oog springende fles. De flacon van deze Calvin Klein fles Obsession Night heeft een ovale vorm. Het glas van de flacon betovert in een aangenaam blauw. Het deksel is iets donkerder dan het glas en vervolledigt het sensuele en rustgevende design.

Calvin Klein Obsession Night is de enige inscriptie op de fles. De naam van het parfum staat boven de fles. Daaronder, in een iets kleiner lettertype, Calvin Klein staat de naam. De flacon is verpakt in een klein doosje, Obsession Night dat dezelfde kleuren heeft als de flacon van Calvin Klein Het kleurenschema is echter omgekeerd. Het aangename aanstekerblauw is boven de doos en wordt donkerder en donkerder naar beneden toe. Het resultaat is een visueel effect van diepte en sensualiteit. De inscriptie is ook vergelijkbaar met de fles en is Obsession Night samengesteld uit de naam Calvin Klein en de geurnaam.

Mysterieus als zeemeermin

De geuren van Calvin Klein zijn legendarisch en hebben tegelijkertijd een ongelooflijk verleidelijk charisma. Dit is vooral te danken aan de sensuele en sexy reclamecampagnes. Dat geldt ook voor de waarnemingsnacht van Calvin Klein. De vrouwengeur wordt samen met de mannengeur - Calvin Klein Obsession Night for Men - gepromoot. De reclamecampagne bevat zowel de mannengeurfles als de Calvin Klein Obsession Night for Woman. Nu zijn de twee modellen van de campagne te zien. Ze zijn in donker water dat mysterieus schijnt tegen een zwarte achtergrond.

Het Australische supermodel Gemma Ward en het mannelijk model links van haar tonen haar naakte huid. De afdeling kijkt wulps in de camera terwijl het donkere water haar lichaam omhult. Op de meeste foto's van de reclamecampagne voor de Calvin Klein Obsession Night ligt Gemma Ward voor een zwarte achtergrond in het water die een reflectie oproept. Bovendien, het mannelijke model is niet op alle foto's - Gemma Ward is. Het blonde model is vooral bekend om haar speciale optredens op de catwalks van de wereld.

Naast de reclamecampagne voor de Calvin Klein Obsession Night is Gemma Ward te zien in diverse andere reclamecampagnes voor bekende merken. Onder hen waren grootheden als Versace en Gucci. Maar ook Yves Saint Laurent en Prada adverteerden voor het gezicht van Ward. De eerste campagne waarin het model een parfum adverteerde was echter voor de Calvin Klein Obsession Night. Buiten de modewereld is het gezicht van Gemma Ward ook op film te zien. In 2001 debuteerde ze in de film Pink Pyjamas. Een van haar grootste rollen tot nu toe is die van de zeemeermin Tamara in de 2011 film Pirates of the Caribbean - Fremde Gezeiten, die zou kunnen doen denken aan een beetje van de reclamecampagne van Calvin Klein Obsession Night.