Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Obsession Night

De geur +

Bloemig, houtachtig, kruidig. Perfecte zomeravond

Een verbluffende geurcombinatie Calvin Klein Obsession Night biedt Het is voornamelijk samengesteld uit oosterse en bloemige geurelementen en is daarom een bijzonder frisse en tegelijkertijd sensuele geur voor de hele dag. De topnoot wordt onmiddellijk na het aanbrengen waargenomen. Het is samengesteld uit de verfrissende geur van bergamot en de karakteristieke geur van mandarijn en bittere sinaasappel. De topnoot van de engelwortel biedt een aangenaam maar kruidig detail.

De witte bloemen voegen hier Calvin Klein Obsession Night een interessante bloemige noot aan toe. De langste verbinding met de huid is echter de hartnoot. De rooskleurige geur, gecombineerd met verleidelijke jasmijn, betoverende gardenia en zoete maar frisse lelietjes van de vallei, ontvouwt zich ongeveer tien minuten na het aanbrengen. De basisnoot is het meest interessante deel van het parfum omdat het voor elke persoon anders werkt.

Daarnaast is de geur van aangenaam vanille- en kruidig zoet kasjmierhout gedurende vele uren waarneembaar en stabiliseert de gehele geurcombinatie. De basisnoot bevat ook de zoete en boeiende geur van tonkaboon, oosterse amber en warm, fluweelzacht sandelhout.

Kopnoten
Bergamot
Engelwortel
Sinaasappelbitter
Witte bloemen
Mandarijn
Hartnoten
Roos
Lelietje-van-dalen
Gardenia
Jasmijn
Basisnoten
Cashmereholz
vanille
Tonkaboon
Amber
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Obsession Night met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Landid64 van 14. september 2014
heerlijk

Dit parfum krijg je niet overal. Het ruikt heerlijk en geel bijzonder. Ik gebruik het zowel overdag als 's avonds. Het blijft iets bijzonders omdat je het bijna nergens tegenkomt.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-66%