Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Obsession Night Men - Mysterieuze sensualiteit voor een sterke persoonlijkheid

Calvin Klein Obsession Night Men is een verleidelijke mannengeur uit de Obsession-collectieCalvin Klein . Het in 2005 gelanceerde oosters-houten parfum fascineert met een veelheid aan fruitige en kruidige noten, waaraan schatten uit het Oosten verleidelijke sensualiteit en mannelijke elegantie geven. De onconventionele combinatie van individuele geuren geeft het parfum diepte, charisma en moderniteit. De fruitige accenten van de geur komen naar voren in de topnoot, die de geur fris en kruidig opent met een vleugje elegantie. Een pittige grapefruit concurreert met sappige rijpe peer, aromatische kardemom met groene nuances van bijvoet.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Kruidenextracten bepalen ook de hartnoot. Een intens nootmuskaat accent krijgt veel sensualiteit en passie van zachte, warme muskus. De basisnoot verheldert de donkere nuances van de hartnoot. Calvin Klein Het Obsession Night Men eindigt met een indrukwekkende drieklank van vetiver, verse patchouli en het fijne zoete aroma van van vanille. Exotische geuren die het parfum een vleugje passie, diepte en karakter geven. De intense en langdurige geur van deze Calvin Klein geur Obsession Night Men wekt een geheim verlangen naar ongebonden vrijheid en sensualiteit. Een diep mannelijke geur voor moderne mannen met een onderscheidende persoonlijkheid die niet alleen 's avonds gedragen kan worden. De buitengewone expressiviteit van het parfum ontvouwt ook overdag bij bepaalde gelegenheden zijn fascinatie.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Obsession Night Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
heerlijk pittige geur
Deze geur is voor mannen die van wat pittigere geuren houden. En met de fles van 125 ml foe je er lekker lang mee.

Mysterieuze sensualiteit uit de laboratoria van een beroemd bedrijf

De betoverend gepassioneerde mannengeur Calvin Klein Obsession Night Men is gemaakt door parfumeurs van het Amerikaanse bedrijf Coty, Inc. gevestigd in New York. De wortels gaan terug tot een parfuminstituut dat in 1904 in Parijs werd opgericht door de Franse parfumeur François Coty. Nadat Coty al in een vroeg stadium zaken deed in de Verenigde Staten, werd zijn hoofdkantoor na enkele jaren verhuisd naar New York. Het steeds groeiende bedrijf richt zich nu niet alleen op glamoureuze couturemerken, maar ook op de ontwikkeling van echte liftstijlparfums. Onlangs zijn enkele merken overgenomen van Procter & Gamble.

Coty ontwikkelt unieke geurcomposities voor labels als Adidas, Cerruti, Chloé, Lancaster, Marc Jacobs, Davidoff en Chopard. De geuren van het Calvin Klein label zijn hier goed te proeven. Onder de beschermheerschap van Coty, Inc. werden gerenommeerde meesterparfumeurs als Jean-Marc Chaillan, Bruno Jovanovic, Honorine Blanc en Pierre Négrin belast met de samenstelling van geuren voor het Huis van Calvin Klein. Honorine Blanc werd geboren in Libanon en werd beroemd door haar zeer succesvolle parfumcreaties voor Yves Saint Laurent. De jonge Franse parfumeur Bruno Jovanovic wordt beschouwd als de rijzende ster in de wereld van prachtige geuren. Hij maakte naam met de creatie van succesvolle geuren voor Ralph Lauren.

Jean-Marc Chaillan groeide op in de parfumhoofdstad Grasse als zoon van de beroemde parfumeur Raymond Chaillan. Naast Calvin Klein componeerde hij unieke geuren voor de labels Hugo Boss, Michael Kors en Elisabeth Arden. Welke van deze beroemde parfumeurs van Coty in New York werd belast met de ontwikkeling van de fascinerende mannengeur Calvin Klein Obsession Night Men is helaas niet bekend. Zeker waren ze meesters in hun vak met een uniek gevoel voor het bijzondere.

Diepblauw voor een onweerstaanbare avondgeur

De exclusieve Calvin Klein mannengeur Obsession Night Men wordt gepresenteerd in de kenmerkende fles van de Obsession-collectie van het label, die bij elke geur is geverfd. De harmonisch afgeronde, licht bolvormige glazen fles is middernachtelijk blauw van kleur, in overeenstemming met de naam van de geur. De glinsterende geur van water in de fles zorgt ervoor dat willekeurige reflecties van licht fonkelen als sterren aan de nachtelijke hemel van de fles. De dop van het flesje heeft dezelfde prachtige kleurstelling en zachte contouren.

In overeenstemming met het mannelijke karakter van de geur zijn het materiaal en de vormgeving eenvoudigweg functioneel. Economische witte letters, die de indruk niet verstoren, informeren over de namen van parfum en etiket. Het ontwerp van de verpakkingsdoos volgt dezelfde mysterieuze stijl. Ook valt ze meteen op door haar diepblauwe kleur. De zachte glans van de doos is luxueus en mysterieus. Eenvoudige witte belettering transporteert alleen de meest noodzakelijke informatie om de algemene indruk niet te verstoren. De fles en de buitenverpakking van de Calvin Klein geur symboliseren op indrukwekkende Obsession Night Men wijze het mysterieuze, mannelijke, sensuele karakter van de geur.

De sultriness van een gepassioneerde nacht

De campagne om de Calvin Klein Obsession Night Men geur te lanceren wordt ondersteund door een commercial vol passie en sensualiteit. Het bestaat uit een reeks indrukwekkende hoogtepunten. De zwart-wit film van 30 seconden begint met een paar op de vensterbank in een donkere kamer. De jaloezieën worden neergelaten, maar tussen de lamellen wordt stromende regen zichtbaar op een ongemakkelijke nacht. Vrolijke muziek roept een gekraak in de lucht op. De zachte, voorzichtige aanrakingen van het paar zijn letterlijk op de huid van de toeschouwer te voelen. In een tweede scène zit het echtpaar samen op een stoel.

Poses met de grootste passie worden gepresenteerd als staande snapshots. Alleen de rook van de sigaar uit Testimonial Mathew Terry is in beweging. Tenslotte dimt de camera. De fles en verpakking van de mannen van Calvin Klein Obsession Night verschijnen tegen een zwarte achtergrond, samen met een eenvoudige witte belettering waarop opnieuw de namen van het parfum en het etiket worden vermeld. Het mysterieuze, ietwat mystiek donkere karakter van het parfum wordt ter plekke gesymboliseerd door kleine, zorgvuldig geplaatste details. De clown-achtige, veel te dik aangebrachte oogmake-up, de oversized lippenstift van het Australische model Emma Ward brengen een sfeer van het onwerkelijke over. Naast de geur, sensualiteit en pure passie.

De foto's voor de marketing van Calvin Klein Obsession Night Men volgen hetzelfde concept. Het zijn foto's vol passie en erotiek, vol verlangen en mysterie. Vaak wordt ook reclame gemaakt voor de vrouwengeur Obsession Night van Calvin Klein. Verdere foto's van de campagne zijn tevreden met de presentatie van de donkerblauwe fles en de glanzende verpakkingsdoos. Een buitengewone, zeer speciale campagne om een unieke, hartstochtelijk sensuele mannengeur te lanceren.