Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Obsession for Men

De geur +

Calvin Klein Obsessie voor Mannen, de oosterse houtachtige mannelijke geur

De reeks Calvin Klein Obsession for Men parfums is een echte klassieker onder mannengeuren. Oosterse en sensuele, de geur is nog fris en sprankelend.

De citrusvruchten topnoot combineert mandarijn, citroenmunt en bergamot, waardoor de prelude aan de kruidachtige hartnoot, die wordt gevormd uit lavendel, koriander, mirre en salie. De sensuele basisnoot bestaat uit sandelhout, patchoeli, vetiver, amber en muskus. Deze unieke geursamenstelling resulteert in een onvergetelijke en absoluut mannelijke verleiding.

Sensueel en gepassioneerd tegelijkertijd, de aroma's te combineren om een welkome metgezel te maken voor elke gelegenheid. Warm en strelend, fascinerend en tintelend, vrouwen kunnen deze geur nauwelijks weerstaan. Een elegante betovering die elke dag een bijzondere uitstraling geeft, of het nu op het werk is of bij een romantisch samenzijn. Bijna een provocatie die verfrissend kruidig is. De oosterse geur van mannen is op geen enkele manier opdringerig, maar discreet, maar geenszins onopvallend. Aantrekkelijk en temperamentvol, zoals vrouwen zich een begeerlijke man voorstellen. De tijdloze metgezel gaat met jeans en een pak. Hij is pulserend en erotisch en weer traditioneel.

Kopnoten
Pompelmoes
Bergamot
Kaneel
Mandarijn
Lavendel
Koriander
Limoen
Hartnoten
Salie
Anjer
Jasmijn
Pine
Muskaatnoot
Myhrre
Rode bessen
Rozenhout
Basisnoten
Patchoeli
Sandelhout
Amber
Vetiver
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Obsession for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Peand1981 van 13. december 2014
CK geur

Obession for Men douchegel heeft een unieke geur, die provocerende accenten verbindt met klassieke elementen tot een prachtige compositie. Een compositie vol kracht en mannelijkheid, een echte klassieker.

Commentaar Alut1996 van 04. september 2014
Mijn geur...

Een zeer goede deostick met een onopvallende geur. De parfumering werkt noch opdringerig noch onaangenaam en vrouwen houden ervan. Dat alles voor een gunstige prijs. Ik beveel het product graag verder aan.

Commentaar Theirligh van 03. september 2014
Obsession aftershave

Ik vind deze geur super en hij blijft lang ruiken. Zeer avontuurlijk en tegelijkertijd verfrissend. Ik hoop dat deze geur nog lang blijft en niet zoals zoveel andere producten van de markt wordt genomen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-65%