Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Obsessed for Men Een uitzonderlijke geur

De nieuwe trendgeur Calvin Klein Obsession for Men staat voor sensualiteit, passie en klassieke mannelijkheid. Het is stijl en elegantie die naar voren komen in het zoet-synthetische parfum. Toch is de combinatie ervan Calvin Klein Obsessed for Men volledig uniek en bijna minimalistisch. Calvin Klein Obsessie voor mannen begint met een fris en betoverend samenspel, gericht op cederbladeren in het hoofd. In het hart geven ingrediënten zoals zwarte vanille het parfum zijn sensuele en krachtige geurkarakter. Dit wordt echter afgerond door een harsachtige basis in het midden waarvan Amber zich in het midden ontvouwt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein Obsessed for Men is een zeer warme en intense mannengeur, die kan worden gezien als een eerbetoon aan de nogal excentrieke facetten van de liefde - maar natuurlijk, zoals bij bijna alle creaties van het hippe en succesvolle huis, mag de zekere toets van sportiviteit niet ontbreken. Het samenspel van de twee Calvin Klein Obsessed for Men heeft geleid tot een geur die een sensueel, erotisch en toch zeer mannelijk karakter heeft. Dit is Calvin Klein Obsessed for Men de perfecte geur voor alle mannen die hun kracht en mannelijkheid willen onderstrepen met meer individuele en buitengewone geuren.

Twee creatieve neuzen voor een nieuwe geur

Bezeten is de naam van de nieuwe trend geur uit het huis Calvin Klein - en Calvin Klein heeft Obsessed for Men het niet zonder reden zo genoemd dat het doet denken aan de klassieke Obsession uit de jaren '90. Calvin Klein Obsessed for Men is een moderne en minimalistische reïncarnatie van de klassieker. Het moet hier echter alleen in subtiele accenten aan herinneren. Het mag geen zuivere en directe nieuwe editie worden en de geur is dat ook niet geworden. doet slechts vaag Calvin Klein Obsessed for Men denken aan zijn beroemde pionier. Ze hebben een soortgelijke flesvorm, maar qua geurkarakter zijn deze twee geuren nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden. Terwijl de klassieke Obsession for Men de dragers en veel vrouwen met oriëntaalse noten verleidde, doet Calvin Klein Obsessed for Men het dit met een meer zoete en synthetische geur. De twee parfumeurs Ilias Ermenidis en Christophe Raynaud waren hiervoor verantwoordelijk. Zij waren het die de geur creëerden van noten zoals amber, cederbladeren en zwarte vanille, die nu al zijn eerste successen viert en die de vraag doet rijzen of Calvin Klein Obsessed for Men het een even beknopt verhaal zal schrijven als zijn pionier.

Natuurlijk zijn de twee creatieve neuzen achter de geur ook geen ongeschreven bladeren. Zowel Ermenidis als Raynaud mengen zich al jaren met succes in de wereldwijde parfumwereld. We zijn Raynaud bijvoorbeeld parfums schuldig zoals 1 miljoen van Paco Rabanne, Celine Dions Belong, Carners D600 en Jean Paul Gaultiers Scandal. In de afgelopen jaren heeft Ermenidis parfums gecreëerd zoals Byblos' klassieke geuren met dezelfde naam, Daniel Hechters Contact, Victorias Secrets Dream Angels Halo en Vera Wangs Princess.

Elegantie en sensualiteit tot en met de fles

Het nieuwe parfumspektakel Calvin Klein Obsessed for Men van het gelijknamige Trendhaus, met zijn buitengewone parfumkarakter, staat voor sensualiteit en charme - en het zijn precies deze twee dingen die het parfum in de drager naar voren wil brengen of gericht wil onderstrepen. Maar het parfum Calvin Klein Obsessed for Men staat ook voor helderheid, terughoudendheid en mannelijkheid.

Dat is precies waar de stijlvolle en moderne flacon van het parfum voor staat. De harmonieuze en ovale vormen maken het niet alleen een genot om vast te houden, maar vallen ook meteen op. Gemaakt van edel kristalglas en door de transparante vloeistof straalt de fles ook iets minimalistisch en toch nobels door en door uit - iets buitengewoon nobels, dat ook in de transparante sluiting van de geur behouden blijft. Afgezien van de zwarte letters zoeken we hier tevergeefs naar kleuren. Op deze manier is de Calvin Klein Obsessed for Men geurfles een eerbetoon aan de container van zijn pionier Obsession for Men.

Nooit gezien foto's van supermodel Kate Mos

Calvin Klein Obsessed for Men is een geur die sensualiteit en erotiek op de voorgrond plaatst - maar meer op een minimalistische en moderne manier. Visueel doet de fles van de geur denken aan de klassieke Obsession, die het huis in de jaren negentig van de vorige eeuw hielp om wereldwijd succes te boeken.

Topmodel Kate Moss promoot Calvin Klein Obsessed, 2017.

Geobsedeerd, wat in het Duits "bezeten" betekent en dus niet ver verwijderd is van obsessie, spreekt ook stiekem van obsessie voor vrouwen en mannen. In de reclamecampagne komt deze obsessie opnieuw tot uiting in Calvin Klein Obsessed for Men niet minder een mode- en stijlicoon dan Kate Moss. Ze gebruikten echter geen nieuwe foto's van het prachtige supermodel, maar gebruikten eerder ongeziene motieven uit de jaren '90. Ze werden gecreëerd tijdens de schietpartijen voor de toenmalige campagne van de klassieke Obsession, die ook door Moss werd gepromoot. Zo zien we toen, net als nu, dat Moss zich spaarzaam kleedt - meestal in gewoon ondergoed en een minimalistisch shirt - op bedden of in fauteuils.

De foto's zijn genomen tijdens een reis naar de Maagdeneilanden, waar Calvin Klein Moss en haar voormalige metgezel, fotograaf Mario Sorrenti, ze helemaal alleen naartoe stuurden. Het resultaat is unieke, sensuele en intieme beelden die prachtig lijken te vangen waar ze voor staan, zowel in de klassieke geur van die tijd als in de nieuwe trend van vandaag. Ook gebruikt in de nieuwe campagne, onderstrepen ze ook heel duidelijk waar het nieuwe parfum Calvin Klein Obsessed for Men over gaat: Om de klassieke Obsession for Men te reïncarneren.