Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Man

De geur +

Een elegante allrounder

Het Calvin Klein Man eau de toilette werd in 2007 geïntroduceerd en is sindsdien betoverend door zijn houtachtige en kruidige geur. De fles, groot, opvallend zwart en opvallend inspirerend voor de mannenwereld. Voor de creatie van Calvin Klein Man bracht het label sterparfumeur Ann Gottlieb als productontwikkelaar aan boord. Zij huurde op haar beurt Harry Fremont en Jacques Cavallier-Belletrude in.

De drie gaven Calvin Klein Man een topnoot van bergamotcitroenen, violette bladeren en mandarijnen, aangevuld met rozemarijn. De hartnoot raakt de zintuigen met de kruidige akkoorden van nootmuskaat, laurier, munt en wierook. Ze worden afgerond met houten noten van sandelhout, guaiac, amber en cipres.

Calvin Klein Man is een mannelijke geur die rond en aantrekkelijk is. Hij wil niet beledigen, niet overweldigen, maar gewoon een goed, gecultiveerd gevoel overbrengen en dat is precies wat Calvin Klein Man doet. De geur is ook een voorloper voor de jonge man die de wereld van volwassenen betreedt en langzaam maar zeker te maken heeft met mannelijke geuren. Calvin Klein Man is de ideale geur voor elke dag en elke gelegenheid, zowel op het werk als in de vrije tijd.

Kopnoten
Bergamot
Mandarijn
Viooltjesblad
Roosmarijn
Hartnoten
Wierook
Muskaatnoot
Munt
Laurier
Basisnoten
Sandelhout
Amber
Guajakaholz
Cipres
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Fornew van 11. augustus 2014
heerlijke geur

Een heerlijke, klassieke geur voor een ongelofelijk goede prijs. Zo wordt parfum kopen weer echt leuk! Ook het design van de fles mag er zijn, Maar dat is voor mij minder belangrijk.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-68%