Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De verboden lust in geurvorm

Calvin Klein Forbidden Euphoria is de nieuwe sensuele geurvariant van de Euphoria Calvin Klein vrouwengeur uit 2005. Deze fruitige bloemige Eau de Parfum zet de succesvolle serie van de Euphoria collectie voort. Warme en fruitige aroma's combineren met de geur van sensuele delicate bloemen om een nieuwe en buitengewone vrouwelijke geur te creëren die het verleidelijk vrouwelijke karakter van Calvin Klein Euphoria draagt.

Forbidden Euphoria wordt geopend door een verkwikkende fruitige topnoot van mandarijnen, frambozen en perzikbloesem, die een eerste smaak van de sensuele delicatesse van eau de parfum geeft. De hartnoot combineert exotische tijgerorchideeën, zoete jasmijn en weelderige pioenrozen tot een sensueel bloemenboeket, terwijl de basisnoot van kruidige muskus, patchoeli en edel kasjmierhout voor een aangename warmte en een provocerende afwerking zorgt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Naast Calvin Klein Calvin Klein Euphoria en Calvin Klein Euphoria Blossom Forbidden Euphoria behoren ook de twee vrouwengeuren Euphoria Men en Euphoria Men Intense en de twee mannengeuren Euphoria Men en Euphoria Men Intense tot deze verleidelijk elegante geurcollectie.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Forbidden Euphoria
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
CK Forbidden Euphoria
Een paar weken geleden werd ik door mijn man met deze geur verrast. In eerste instantie moest ik er even aan wennen, maar nu kan ik al niet meer zonder. Heel bijzondere geur. Ik ben opnieuw verliefd.

Een ingenieuze creatie van Coty

Vandaag de dag is een modern parfum alleen in de zeldzaamste gevallen het ingenieuze nest van een enkeling. Het is veel waarschijnlijker dat een heel team de geur heeft ontworpen. Toch zijn de superneuzen, die de afzonderlijke ingrediënten zo vakkundig mogelijk combineren, niet te vermijden.

Wie dit deed met de vrouwengeur Calvin Klein Verboden Euphoria, is helaas niet duidelijk vast te stellen, wat opnieuw pleit voor teamtheorie. Maar het is duidelijk dat het parfum is ontwikkeld door Coty. Vandaag de dag is Coty een groot Amerikaans cosmetica- en parfumbedrijf, ooit opgericht in Parijs door de ingenieuze parfumeur François Coty. Het is ook duidelijk dat Calvin Klein Verboden Euphoria twee zusterparfums heeft, Calvin Klein Euphoria en Euphoria Blossom, waarvoor de parfumeurs Dominique Ropion, Carlos Benaim en Loc Dong verantwoordelijk zijn. De veronderstelling dat één of meerdere van hen bij Calvin Klein ook hun neus bij zich hadden is waarschijnlijk niet helemaal fout.

Belangrijker is dat Calvin Klein en Coty twee bedrijven zijn die een vergelijkbare filosofie delen. Elegantie en een smaakvol gereduceerd gebruik van de middelen voor een product spelen in beide huizen een belangrijke rol. En ja, Coty en Calvin Klein hebben altijd de moed om sensueel te zijn. In dit licht is Calvin Klein Verboden Euforie waarschijnlijk in de eerste plaats een kind van de filosofie die de twee reuzen nastreven. Wie dat dan precies tot in detail heeft gedaan, lijkt niet meer zo belangrijk. Het resultaat moet juist zijn. En dat is ongetwijfeld wat het doet met deze uiterst betoverende, moderne vrouwengeur.

Euforische groeten uit de oneindige uitgestrektheid van de ruimte

Hij ziet er vrij ruimtelijk uit, de fles met de geur Calvin Klein Forbidden Euphoria van de vrouwen. Een beetje doet het glazen vat zelfs denken aan een vliegende schotel. Of dit nu opzettelijk of toevallig was, we kunnen het beter aan het toeval overlaten.

De vlakke, sterk afgeronde vorm is direct merkbaar - vooral natuurlijk, want het transparante glas heeft een glinsterende, violette tint. De ronde is een perfect contrast met de rechthoekige, zeer hoge kap. Als men in het plaatje van een ruimteschip blijft staan, zou men het kunnen begrijpen als een soort oversized antenne of als een observatietoren.

Integendeel, het geeft een warme, vriendelijke, maar ook opvallende indruk. Maar misschien hebben we het verkeerde idee over vreemdelingen in de ruimte. Misschien zijn ze net zo gefascineerd door deze betoverende geur en sturen ze euforische groeten naar de aarde.

Supermodel Barbara Palvin is het gezicht van de reclamecampagne

Het succes of falen van een nieuwe geur wordt zeer vaak gekoppeld aan de reclamecampagne die de geur vergezelt tijdens de marktintroductie. De vraag is altijd hoe je zoiets abstracts als een parfum in scène kunt zetten en tegelijkertijd de attributen kunt overbrengen waar de parfum voor moet staan.

Op Calvin Klein Forbidden Euphoria besloten de verantwoordelijke reclameplanners zich te richten op het jonge Hongaarse supermodel Barbara Palvin. Het is ongetwijfeld het gezicht van de campagne die in 2011 is gevoerd. Palvin, toen pas 18 jaar oud, lijkt precies dezelfde sensuele vrouwelijkheid te belichamen die je gemakkelijk kunt associëren met Calvin Klein Verboden Euforie.

De spot en de reclamemotieven zijn dan ook volledig gericht op de jonge vrouw. Het wordt ons getoond te liggen. Meestal ziet u echter alleen het hoofd en de hals en het gesneden bovenlichaam. Het hele scenario is ondergedompeld in een langzaam fladderende zee van pasteuze rookwolken, met een paar vlammen die er doorheen slingeren. Ter plekke klinkt de achtergrond langzame, maar zeer actuele rockmuziek, die ook zou passen bij een zachte ballade van het genre. Barbara Palvin raakt haar vingers aan in de productie of streelt een of meerdere bloemen. Natuurlijk is het pure erotiek. Het is verleidelijk en relatief duidelijk, zonder natuurlijk ook maar een beetje smaakloos te zijn. Daarnaast schommelt ze deugdzaam tussen modern vrouwelijk zelfvertrouwen en een behoefte aan bescherming. Tot slot, alles wat je kunt zien is de fles en de naam van de geur.

Calvin Klein Verboden Euforie heeft geen speciale claim nodig.