Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Everyone

De geur +

Calvin Klein Everyone is voor biologische liefhebbers, voor veganisten, voor dierenliefhebbers, voor iedereen...

Begin 2020 Calvin Klein Everyone wordt een geur- en verzorgingslijn bestaande uit douchegel en bodylotion gelanceerd. Gemaakt door de grote Alberto Morillas, bestaat Calvin Klein Everyone uit sinaasappels en gember in de topnoot. De hartnoot brengt blauwe thee en waternoten, terwijl de basisnoten ceder, amber en patchoeli zijn.

Wat de citroenaromatische geur zo bijzonder maakt, is dat het de eerste "zuivere" geur is vanCalvin Klein . Zo wordt bijvoorbeeld biologische sinaasappelolie gebruikt, zijn dierlijke producten en bijproducten volledig overbodig en Calvin Klein Everyone dus veganistisch. Bovendien is de Eau de Toilette Spray uniseks en draagt hij terecht de naam "Iedereen".

Calvin Klein Everyone Maar of het nu wel of niet de opvolger is van de beroemde en nog steeds zeer populaire klassieker CK One is iets waar iedereen zelf over moet beslissen. Het is in ieder geval Calvin Klein Everyone fris, modern, verkwikkend en ongelooflijk draagbaar. Omdat de geur net zo geschikt is voor de vrije tijd als voor het werk en met zijn mooie duurzaamheid en kuilvoer is het een geweldige metgezel voor iedereen. Precies goed voor iedereen voor wie een gecultiveerd uiterlijk ook een elegante, veelzijdige en veelzijdige geur bevat.

Kopnoten:
Sinaasappel
Gember
Hartnoten:
blauwe thee
Basisnoten:
Cederhout

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1